Kızların kendinden büyük erkeklere aşık olup kendilerini kandırmaları

Genelde 17-20 yaş civarındaki kızlar çok yapıyor bunu. Kendilerinden üç beş yaş büyükleri olsa neyse ama bazıları 10 yaş 20 yaş hatta daha fazla yaşlılarla bile evlenmekten bahsediyor. Ben bunun aptallık olduğunu düşünüyorum. Çünkü o yaştaki kız o yaştaki adamdan neden etkilenir ? Kariyerinden olgunluğundan.. Peki o yaştaki adam o küçük kızın neyinden etkilenir ? Işte bunun cevabı herşeyi ortaya koyuyor. O adam neden kendi yaşıtlarındaki olgun aklı başı yerindeki kanınları seçmiyor da çocuk yaştaki çocuğu yaşındaki kızı seçiyor ? Bunun sevmekle aşkla alakası yok. Adam çıtır gözüyle bakıyor. Yoksa çocuğu yaşındaki kızla ne ortak yönü olabilir ki ? Her erkek genç taze çıtır kız arzular. Aptal olmayın kızlar. Bu benim çok zoruma gidiyor. Kendi yaşıtım kızların benden çok büyüklere aldanması. Sevdiğim bir kız vardı o da normal sevebilir demişti. Bu yüzden bu tür olaylar görünce o geliyor aklıma hemen kıyaslama yapıyorum. Sevdiğim kızı büyük bir erkekle düşünmek rahatsız ediyor mesela. Ve onun aptal olduğunu görmek de... Haksız miyim o erkekteki amaç aşk değil genç kıza olan arzudur?...
Kızların kendinden büyük erkeklere aşık olup kendilerini kandırmaları