Arkadaşlar Arkadaşım Beni Kurtarayım Derken Kendi Canını Feda Etti ve Benim Elimde Gitti? Sizce Bu Acının Bir Çaresi Var Mı?

Arkadaşlar ben görücü usulü ile hatta ailemin zoruyla evlendirildim. Bunu yazarken bile zorlanıyorum ama eşim olacak o alçak alkolik, madde bağımlısıydı. Bende defalarca ölümün kıyısından döndüm, hergün şiddetine maruz kalıyordum. En son geçen yıl çocukluk arkadaşım vardı Yeliz onunla arkadaştan öte kardeştik, sırdaştık, yoldaştık... O da eşini kaybetmişti iki tane de çocuğu vardı. Ah Yelizim.. Ona sığınmıştım ama o şerefsiz ne yaptı ne etti orada da buldu beni elinde silahıyla bir hengame yaşandı kolumdan asıldı Yeliz de bırak arkadaşımı diye araya girince silah patladı Kucağıma aldım bırakma kendini dedim, hastaneye gidicez kurtulacaksın dedim öyle masum masum baktı gülümsedi ve gözünü kapattı. Yok yapamıyorum, dayanamıyorum arkadaşlar. Elimde gitti Yeliz her an aklımda benim yüzümden beni kurtarayım derken canından oldu. Geriye iki tane küçük çocuğu ve yaşlı annesini bıraktı. Sizce ne yapmalıyım? Bu durumdan nasıl kurtulurum? Çok canım yanıyor arkadaşlar.. Yeliz o toprağın altında yatarken ben nasıl yaşarım.. nasıl?

Arkadaşlar Arkadaşım Beni Kurtarayım Derken Kendi Canını Feda Etti ve Benim Elimde Gitti? Sizce Bu Acının Bir Çaresi Var Mı?