Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ilk buluşmamız olucak kendisi başka bi ülkeden gelicek. Ama bi sebepten dolayı onun geliceği zamana yakın vaktim çok kısıtlı olucak. Yani yanında 2 saat durabilirim. O kadar yol gelip 2 saat oturmamız ayıp olur mu ya çok kafaya taktım🥺
Mesela bir kaç gün önce onun ve senin müsait bir zamanına ya da zor durumdan çıktığın da kalacağı süreye bağlı bir müsaitlik durumuna plan yapın ayrıca günü birlik mi gelecek yani hiç kalmayacak mi? Bu tip şeylerde plan önceden yapılır zaten ve o plan günlerine ne olursa olsun (extrem durumlar hariç) plan konmaz ve gidilir ben öyle yapmıştım yani İran'a gitmişim 15 gün kaldım o 15 içinde de zor şartlar altında da görüştük gezdik vs ailesi çok muhafazakardi okula babası getirip götürmesine rağmen biz bu vakti ayarladık biraz da içinde olmalı yani seven sevdiğine sevdiği kadar fedakarlık yapar misali :')
Yaa.. benim ailemde öyle ve kısıtlayıcılar anneme söylemeyi düşünmem zaten bi halamla sırdaşız ona söyleyebilirim. Aslında kimseye söylemem gerekmez tabi ama bana destek olması için halama söyleyebilirim. Ayrıca sanırım gelirse 3-4 gün kalır. azerbaycandan gelicek Dediğiniz gibi fedakarlık yapmak lazım
İnan biz daha zor şartlar altında görüştük okuldan babası alıyordu babası bırakıyordu bir uere gideceği zamanda aynı düşün kendine bir çöp almaya çıksa babası araba ile götürüp getiriyor AVMlerde falan buluşuyorduk 😂😂işte okulu ekiyorduk vs öyle öyle görüştük fedakarlık lazım gerçekten umarım hayırlısı olur
Rica ederim yok devam etmiyor maalesef ailesi ile tanıştım ama onlar başka ülkeye kızlarını vermek istemediler oda ailesini bırakmak istemedi yani onları ezemem dedi biraz daha devam ettik ama sonra mecburen ayrılık oldu her şey kötüye gidiyordu... Babası özür dileyerek red etmişti beni🥲🥲
Offff bu kadar kalp kırıklığına dayanamam ama 🥺 kız da haklı ve zor durumda kalmış. Babasının a. k kusura bakma ama… Belki de kızın gönlü hala sende ve istemediği halde kendi ülkesinden başka biriyle evlenicek mecbur kalarak. Ne diyelim hayırlısı tabii. yinede o yaşanmışlığı, o tatlı ve zor heyecanı yaşamak güzel olmuştur
Başlarda o kadar kötü ki artık hiç bir şeyin anlamı kalmadığını sanıyorsun dünya durmuş ve artık zaman geçmiyor gibi hayattan tat Almıyorsun uzun süre sonra kendine geliyorsun bu defa bakıyorsun o yok bir kez daha yıkılıyorsun şahsen benim gönlüm onda :') ondan sonra hiç kimseyi almadım hayatıma o aldı mı bilmiyorum alacağını sanmıyorum ama insanoğlu sonuçta bilemem ki mutlu olmakta hakkı umarım da öyle olur zorla evlendirilmez ve mutlu bir hayatı olur kalbiminden sonsuza dek gidene kadar böyle devam sonrasını sonra düşünürüz 🥲 Not: Sadece gerçek sevgi bağı ile bağlı olanlar hissederler yazdıklarımı bide bende babasının...
Kesinlikle o heyecanı o tutkuyu yaşar mıyım bilmiyorum yaşasam bile aynısı olur mu bilmiyorum çünkü ilk kız arkadaşımdi şu an için sonda o yani o yaşanmış şeyleri atamıyorsun onlarla yaşamak zorundasın ama güzel şeyler en azından bazen ozlemiyor değilim 🥲
Okurken gözlerim doldu sanki ben yaşamışım bu ayrılığı gibi.. ama sevginin, aşkın verdiği acıları tutkuları iyi bildiğim için hissederek okudum yazılanları. Belki de ahirete kaldı sevdanız.. ( belkide babası rahmetlik olursa rahatlarsınız. d) şaka bir yana gerçekten çok yazık olmuş
Ha pardon 19-21 yaşlarım arasında oldu yaklaşık 1.5 sene önce yani 23 olacam yakında inşallah teşekkür ederim 🥰 senin içinde hayırlısı olur inşallah 🙏😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
O gün kendi cenazem olsa ertelerim şaka mısın sen adam başka ülkeden seni sadece 2 saat görmek için mi gelecek biraz beyin semptomu ver lütfen
Ama gerçekten bende zor durumdayım🥲
Söyle o zaman bir kaç gün sonraya ya da önceye ertele böylesi daha kırıcı ve kötü olacak
Peki nasıl olmalı yani
Mesela bir kaç gün önce onun ve senin müsait bir zamanına ya da zor durumdan çıktığın da kalacağı süreye bağlı bir müsaitlik durumuna plan yapın ayrıca günü birlik mi gelecek yani hiç kalmayacak mi? Bu tip şeylerde plan önceden yapılır zaten ve o plan günlerine ne olursa olsun (extrem durumlar hariç) plan konmaz ve gidilir ben öyle yapmıştım yani İran'a gitmişim 15 gün kaldım o 15 içinde de zor şartlar altında da görüştük gezdik vs ailesi çok muhafazakardi okula babası getirip götürmesine rağmen biz bu vakti ayarladık biraz da içinde olmalı yani seven sevdiğine sevdiği kadar fedakarlık yapar misali :')
Yaa.. benim ailemde öyle ve kısıtlayıcılar anneme söylemeyi düşünmem zaten bi halamla sırdaşız ona söyleyebilirim. Aslında kimseye söylemem gerekmez tabi ama bana destek olması için halama söyleyebilirim. Ayrıca sanırım gelirse 3-4 gün kalır. azerbaycandan gelicek
Dediğiniz gibi fedakarlık yapmak lazım
İnan biz daha zor şartlar altında görüştük okuldan babası alıyordu babası bırakıyordu bir uere gideceği zamanda aynı düşün kendine bir çöp almaya çıksa babası araba ile götürüp getiriyor AVMlerde falan buluşuyorduk 😂😂işte okulu ekiyorduk vs öyle öyle görüştük fedakarlık lazım gerçekten umarım hayırlısı olur
Vay be.. teşekkür ederim. E hâlâ ilişkiniz devam ediyormu bari
Rica ederim yok devam etmiyor maalesef ailesi ile tanıştım ama onlar başka ülkeye kızlarını vermek istemediler oda ailesini bırakmak istemedi yani onları ezemem dedi biraz daha devam ettik ama sonra mecburen ayrılık oldu her şey kötüye gidiyordu... Babası özür dileyerek red etmişti beni🥲🥲
Offff bu kadar kalp kırıklığına dayanamam ama 🥺 kız da haklı ve zor durumda kalmış. Babasının a. k kusura bakma ama…
Belki de kızın gönlü hala sende ve istemediği halde kendi ülkesinden başka biriyle evlenicek mecbur kalarak. Ne diyelim hayırlısı tabii. yinede o yaşanmışlığı, o tatlı ve zor heyecanı yaşamak güzel olmuştur
Başlarda o kadar kötü ki artık hiç bir şeyin anlamı kalmadığını sanıyorsun dünya durmuş ve artık zaman geçmiyor gibi hayattan tat Almıyorsun uzun süre sonra kendine geliyorsun bu defa bakıyorsun o yok bir kez daha yıkılıyorsun şahsen benim gönlüm onda :') ondan sonra hiç kimseyi almadım hayatıma o aldı mı bilmiyorum alacağını sanmıyorum ama insanoğlu sonuçta bilemem ki mutlu olmakta hakkı umarım da öyle olur zorla evlendirilmez ve mutlu bir hayatı olur kalbiminden sonsuza dek gidene kadar böyle devam sonrasını sonra düşünürüz 🥲
Not: Sadece gerçek sevgi bağı ile bağlı olanlar hissederler yazdıklarımı bide bende babasının...
Kesinlikle o heyecanı o tutkuyu yaşar mıyım bilmiyorum yaşasam bile aynısı olur mu bilmiyorum çünkü ilk kız arkadaşımdi şu an için sonda o yani o yaşanmış şeyleri atamıyorsun onlarla yaşamak zorundasın ama güzel şeyler en azından bazen ozlemiyor değilim 🥲
Okurken gözlerim doldu sanki ben yaşamışım bu ayrılığı gibi.. ama sevginin, aşkın verdiği acıları tutkuları iyi bildiğim için hissederek okudum yazılanları. Belki de ahirete kaldı sevdanız.. ( belkide babası rahmetlik olursa rahatlarsınız. d) şaka bir yana gerçekten çok yazık olmuş
Kaç yaşındaydınız
Ayrılıklar da Sevdaya Dahilmiş onu öğrendik :') 22 yaşındayım. Belki başka bir zamanda varsa nasipte 🥲 bende yazarken gözüme toz kaçtı 🥲
Umarım kavuşursunuz. Ben bunları yaşadığınızda kaç yaşındasınız demiştim ama bu yılda yaşanmış olabilir tabi
Ha pardon 19-21 yaşlarım arasında oldu yaklaşık 1.5 sene önce yani 23 olacam yakında inşallah teşekkür ederim 🥰 senin içinde hayırlısı olur inşallah 🙏😇
Ben teşekkür ederim
Çok çok büyük ayıp olur ablacım.