Sevgilimin istemediği arkadaşımla konuştuğumu öğrenme ihtimali var. Ne yapacağım?

Benim yakın bir kız arkadaşım vardı aradan zaman geçti ve sevgilim oldu fakat sevgilim kız arkadaşımı istemiyodu. Bu çok normal bir şey ben olsam bende istemezdim. Ama ben fake bir hesaptan arkadaşımla konuşmaya devam etmiştim ama aldatma veya başka bir şey olmadi sadece konuştum ama sevgilimin bu hesaptan haberi yoktu. Arkadaşımla bir süre konuşmadık hesabını kapatmış ve yeni hesap açıp benim kendi hesabıma istek attı ve sevgilim gördü fakat beni arkadaşımla konuşmuyorum olarak biliyodu. Arkadaşım istek attığı için sinirlendi ve ona istek attı onayladığı zaman ona mesaj atıcak. Arkadaşım ağzından kaçırıp veya başka bir sebep yüzünden onunla fake hesaptan konuştuğumu söylemesinden korkuyorum. Arkadaşımla sadece arkadaşça konuştum ama yinde sevgilim istemediği halde konuşmam yanlış bir şey. Sizce sevgilim konuştuğumu öğrenicek mi? öğrenirse ne diyicem?

Sevgilimin istemediği arkadaşımla konuştuğumu öğrenme ihtimali var. Ne yapacağım?