Şirketten tanıştıgım biri var o 27, ben 29. Hatta yaş farkını başına kakıyorum ama nolcak 2 yaştan diyor. Neyse, “benim hakkında ne düşünüyorsun “ diye sordu. Senin ayrı bi güzelliğin var seni yabancılara benzetiyorum vs dedi. Çıkışta üşüyorsun diye ısrar edip ceketini çıkardı omuzlarıma doğru örttü. İşle ilgili bir şey oldugunda bana hemen yardım ediyor. İstedigini sorabilirrsin neden çekiniyorsun vs der. Ben istanbuldan çalısıyordum o Ankara 'da. Ben Ankara 'ya geçmeyi düşünüyorum. Ev aramana yardımcı olurum dedi kendiliğinden, arabam yok diye bu taraflardan ev tutarsan birlikte gideriz ofise, ben alırım seni dedi. Ama bazen de yabancı gibi davranıyor ilerisi için, ilerde evlenirsin vs diyor. Bazen de evlilik saçma diyor, ama bazen de “Kendi ayakları üstünde durabilen, güçlü kadınlar bana çekici geliyor ama onlar da geneld errkeklerle çok inatlaşıyor, sen de mi öylesin merak etttim”diyince ben de “ben erkeğin bi ağırlı olması gerektiğini düşünüyorum” diyince “sen çok mutlu olursun” dedi. Bir çalışmada desteğe ihtiyacım olduğunu söyledim, kendisi beni hemen o saatte aradı.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben böyle başlık yazmadım ki? KS otomatik değiştirdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar