Sürekli opmmeye çalışıyor zorla kafamı tutup opuyo istemiyorum diyorum dinlemiyor bunu yer mekan farketmez hep yapıyor amacı ne?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAmacı sence de belli değil mi? Seni cinsel obje olarak görüyor ve sürekli niyeti bel altına çalışıyor. Ben bu çocuğun seni sevdiğini düşünmüyorum açıkçası.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu işin sonu iyi değil kuzum senin rizan olmadan sana dokunması taciz istismar bi sonraki adımı zorla beraberlik yaşatmak sonrası arkasına bile bakmadan kaçmak olur eğer bu kadar insan uzak dur diyorsa dinlemelisin seven insan sevdiğine dokunmaya kıyamaz rizası olmadan öpmez
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız anladım bunu işim olmaz zaten daha kimseye sormadan sağlıklı düşünmüyordum yaptığımı doğru sanıyordum ama sizler haklısınız teşekkür ederim
+1 yılSevgilin abaza tatlım amacı da cinsellikten başka bir şey değil. Ya tepkini koyup ayrılırsın ya da bu halinden memnunsan devam edersin, karar senin.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir ama şöyle durum var 3 senedir birlikteyiz ayrıl barış halinde etrafında da Birlikte olduğu çok insan var benim birlikte olmak istemediğimi bildiği halde 3 4 ay sonra çıkıp tekrar geliyor bende bunu anlamıyorum değiştim ben artık diyerek sonra bı bakıyorum gene aynı o cinsselk istiyorsa benim istemediğimi biliyor geri donmesindeki amaç ne
- +1 yıl
Bir şekilde seni ikna etmek amacı. İstediğini ona vermediğin için hala peşinde. Sevdiği için olduğunu sanmıyorum. İstediğini aldığında bırakır muhtemelen
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
41Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence önceliği cinsellik yani bunu istiyor ana hedefi bu. Bu ancak sonraki hedefi olması lazım yani dediğiniz gibi önceliği muhabbet kurması lazım ama onun amacı çok başka maalesef. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
12 Yorumla
Soran+1 yılMerhabalar. evet illaki bir şeyler olur ama hani ilişkide sohbet dahi olmazsa bu normal değil böyle bişey istemesi bende bundan bahsetmiştim yorumunuz için teşekkür ederim
- +1 yıl
Evet, anladım kesinlikle haklısınız tabii ki. Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAmacı belli onun sapıklık ayrıl gitsin
00 Yorumla Sevgilinin amacı sadece kendini düşünmek kendi isteğine göre gelip gidiyor sende seviyorsun bunu biliyor ne zaman gelse kabul ediyorsun zaten bu kız benim cebimde diyor bence ayrıl gerçekten bir geleceğin bile yoksa yarın bir gün başka biri girdiğinde ona bu yaptıklarına izin verdin diye çok pişman olursunuz gün gelir karşına çıkar bunlar erkek mi yok güzelim boşversene ne tamam yesin arkadan yapmak ne demek ya günah olduğunu bildiği halde bunu istiyorsa yuh derim şimdi ki kadınlar arkadan vermiyor diye kocasından ayrılıyor sen evli bile değilsin yol ver gitsin sen değil o kaybeder gitsin genel evine ne bok yiyorsa yesin sende kendini kullandırma seviyorsun diye istersen mesajda atabilirsin özelden gerçekten üzüldüm durumuna
11 Yorumla
Soran+1 yılİlk önce yorumun için çok teşekkür ederim durumumun benfarkinda değildim kimseye ne bişey anlayabiliyor nede sorabiliyordum o yüzden sağlıklı dusunemiyordum ama farkettim ki bu kadar insan aynı şeyi söyleyince yaptığım hatamin farkına vardım o her seferinde değiştim diyerek yine geldi ve ben yine kabul etmiştim ama yanlışın neresinden dönsen kardır geç farkettim çünkü seviyordum ona böyle şeyleri yakistirmiyordum gözüm görmüyordu yaptığı yanlışları
Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı. Açık konuşmak gerekirse. Seni sevmiyor bile. İşini görmek istiyor. Belli hormonları tavan yapmış. İşini görürse iki ihtimal var. Ya bırakacak. ya da tekrar birlikte olmak için arayacak. Ciddi ilişki istemiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk ağır abazan, seni de cinsellik için kullanıyor hiç kusura bakma. Adam dediğin, erkek dediğin eğer biraz adamsa ve karşısındaki kadına gerçekten değer veriyorsa bunları yapmaz. Sen insansın sonuçta hislerin, hüzünlerin ve sevinçlerin var karşına geçip seni dinlese anlatsa ve konuşsa daha iyi olabilirdi. Ayrıl bence, buluşur buluşmaz öpecek adam çok var kendisi bulunmaz Hint kumaşı değil
31 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok haklısınız teşekkür ederim katlanmaya çalışıyordum ama son yaptıklarından sonra duramazdim
+1 yılSen istemeden zorla bunu yapıyorsa yaptığı taciz girişimi oluyor. Rahatsız oluyorsan şikayet etmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılYa zorla pantalonumu açmaya ellemeye çalışıyor o an bağırıyorum bile ama nereye kadar bagirmamam için o an dudağıma yapisiyor elleri asla boş durmuyor kanıtım yokki nasıl ispat ediyim böyle durumlsr olduğu içinde ayrılmak istemiyorum
- +1 yıl
Yahu ne tacizi ya bunun adı cinsel saldırı taciz dokunma içermez.
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstemediğin şeyleri yapınca miden bulanmıyor mu, nasıl tahammül ediyorsun hâlâ 🤦 abazan yani apaçık, amaç mı soruyorsun hâlâ 😄
12 Yorumla
Soran+1 yılBulanıyor tabiki ama ilk sevgilim olduğu için fazla bişey demiyorum kalkıp gitmek istiyorum tamam tamam diyip duruyor kolumdan tutuyor gitmeme izin vermiyor sonrası yine ayni
+1 yılAyrıl kızım sapık bu daha önce sevgilin olmadimı bende erkegim öyle bişe yapmadım öyle yaklaşmamı olur yuhhh saflık yapma ayrıl hemen
018 Yorumla
Soran+1 yılEvet daha önce sevgilim olmadı bu ilkti
- +1 yıl
Hemen ayrıl başına bir şey gelir açıklayamqzsın haklı çıkar elin sapıgı rezil olursun ayrılmayı uzaktan de telefonla falan sakın yanına gitme bak sana kardeşin olarak diyorum bir insanın başına kötü şey 1 defa gelir ben sevgilimi dudaktan öperken bile o yaklaşmadıkca yaklaşmıyordum dedimi yap
Soran+1 yılEvet haklısıniz kendisi 4 senedir hayatımı mafetti
- +1 yıl
Neden seni tehdit mi ediyo ileei gitmedi deme çok fazla
Soran+1 yılBirliktelik hariç aklına gelen her şey oldu ama zorakii
- +1 yıl
Yuhhhh onun elinde seni tehdit edecek bir şey var mı
Soran+1 yılFotoğraf videoo gibisiinden ise hayır
- +1 yıl
Sen beni dinle bak beni kardeşin olarak gör yazık etme kendine ayrıl bişe olmamış ALLAH korumuş seni saf oldugundan ayrıl
Soran+1 yılBen herkesi suya götürür susuz getiririm ama ona karşı böyleyim bilmiyorum
- +1 yıl
Neden böylesin seviyormusun onu? bize temiz kız gelmez millete gökten iniyo sanki
Soran+1 yılYa 5 senedir ayrıl barış halindeydik o benden gittiğinde asla hayatıma başka birisini alamiyordum sanki ihanet ediyormuş gibi düşünüyordum o ise hergun başka biriyleydi bu hep böyle devam etti tek sevgilim o oldu ayrilali 1 sene oldu ve ben hâlâ başka bı ilişkiye başlamadım bulusmadim falan
- +1 yıl
Yaparsın ya saçmalama
Soran+1 yılİnşallah tek isteğim bu ama kimseye karşı bir şey hisedemiyorum
- +1 yıl
Neden sebep ne sen ne mezunusun mesela ben mimarım şantiyede kız bulamam kurslara gidiyorum hem kendimi geliştiriyorum hemde insan tanıyorum sevgilide oluyorum
Soran+1 yılMezunlukla bağlantısı neki bunun. hı sen bulamadığımi düşünüyorsun ama şöyle benim dış görünüşüm olsun baya iyi abartısız söylüyorum sadece ben istemiyorum kimseyi herkesi red ediyorum bundan kaynaklı yoksa etrafımda zaten yüzlerce erkek varrr
- +1 yıl
Kaliteli erkek kaliteli kadın demek istedim ben eski mankenim
Soran+1 yılHaklısın sensinn
- +1 yıl
Sagol şekerim
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Abaza biri belli amacı sadece senle cinsellik başka bir amacı yok zaten senle yatmış olsa bitirir başkalarına bakar
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten abaza bı kere yapalım falan filan gibisinden de konuşuyor kızıyorum bağırıyorum tamam arkadan yapalım diyor hani seviyorum bu yüzden de bişey diyemiyorum fazla
- +1 yıl
Abla sen onursuz musun hayır demek hayırdir hala ısrarcı olan adam sapiktir. Hala gelmiş seviyorum bir şey söylemiyorum diyosin pesssss sanaaa
- +1 yıl
@Sinirliguzinabla sonuna kadar haklı
Soran+1 yılTamamdır sağolunn
- +1 yıl
Çıldırdım ya adam zorla öpüyor diyor yukarıda yorumda kolumu tuttu yazmış bı de üstüne hala kız hayır demesine rağmen cinsel teklifte bulunuyor kız hala seviyorum yazıyor bir insan kendini daha ne kadar küçük düşürür? Üzülüyorum hiçbir kadın böyle onursuz olmamalı.
Soran+1 yılYa ne alaka hergun başka adamla olmak tercihim değil ilk elini tutugum insanda o en son tutanda o hani başka erkeklerde telafi aramıyorum ben son zamanlarda böyle zaten ilkte böyle olsaydi bu kadar devam etmezdim zaten ilk zamanki haline alışık olduğum için de bırakamıyorum tek sıkıntı bu anlamışsındır umarım
- +1 yıl
Yaa her gün biriyle ol. diyen mi var sana? Ama bu sapik herifle de olmayıver tek kal nolmus? Cinsel iliski için senden ayrılan bir adam zaten karaktersizin önde gidenidir. Sen sevmiyorsun sen alenen kullaniluyosin ama farkında değilsin ileride onkadar kendi haline aciyacaksin ki. Kimsede telafi arama zaten önce git aynaya bak bu kendine gel gerekirse yalnız kal ama bu adama düşürme kendini. Ne demek zorla öpmek ya kadınlık onuru diye bir şey var kimse bana zorla bir şey yapamaz bu sebeple ayrılan da defolsin gitsin yolu açık olsun sen önce kendi e gel artık. Sen sevilmiyorssun zaten sevilmedidin yerde sadece onursuzlar kalır.
Soran+1 yılEvet haklısıniz ayrı kaldığım süreçte zaten tek bı kişiyle konuşmuyorum tam aklımdan çıkıyor gelip yeniden mesaj atıyor yolda önüme çıkıyor sevgilisi oluyor olsa bile gördüğü yerde yanıma geliyor sonradan değişti evet dediklerinde haklısın teşekkür ederim bidaha dönmeye mesaj dahi atamayack teşekkür ederim
- +1 yıl
Kimseyle konuşma sende ne var azıcık yalnız kalınca ölüyor musunuz ben yalnızım ama ölmedim yasiyorim. yuz verme bir daha yüzüne bakma cesaret verme sevgili yapıp tekrar sana dönmek nedir ya bu nasıl bir arsizlik sen niye bıraktigi yerde oluyosun enayi misin? Bir adam beni bırakırsa beni bir daha bıraktığı yerde bulamaz ona göre kararını veriyorsa bitmiştir. Anla diye yaziyorim bak bu sevgi veya aşk değil seninkisi saplantı ve alışkanlık onunki ise sadece ihtiyaç giderme onkadar. Muhabbet dahi edemediğin adama nasıl sevgi olsun.
Soran+1 yılEvet haklısın dediğin gibi yapicam zaten kimseyle konuşmak istemiyorum instami kapattim kullanmıyorum bile ilk zamanlar bu şekil olsaydı asla baslamazdim zaten onunla ama temasta dahi bulunmuyordu sonra benim ona olan bagliligimi anladı bı baktım bam başka birisi olmuş sonradan değişti bende alışınca bişey yapamadım degistiremedim onu haliyle
- +1 yıl
Bak sana abla tavsiyesi hiçbir erkek bıraktığı yerde duran, ne yapsa affeden , onun kendisine bağımlı olduğunu anlayan, ne yapsa birakamayan kadına değer vermez sadece cepte görür. Deger vermediği için seni zorla öpüyor zaten çünkü senin düşüncenin onda bir değeri yok, ne istiyorsun ne bekliyorsun isteklerin neler hayalin neler nelerden hoşlanırdı bunlar umrunda bile değil çünkü seni sevmiyor. Bir erkegi degitriemezsin de bu adam hep öyledir sadexe tavlamak için rol yapmistir başta o kadar. Kendjnj sevdirince de baktı bırakamıyorsun diye asıl yuzunu gösterdi. Erkekler değişmez böyle bir çaba boştur kendine yazık edersin zamanına yazik
- +1 yıl
@Sinirliguzinabla Helal be her söylediğinde haklısın valla söylenecek söz bırakmamışsın. Soru sahibi dinle her sözünü yazık etme kendine hemen kurtul birdahada yanına yaklaştırma adını bile anma böyle tek derdi cinsellik olan herifleri yanınızda barındırıpta kendinize yazık etmeyin. Her erkek böyle değil bunlar bildiğin abaza
Soran+1 yılMccalss haklısın evet sadece sevdiğim için bir şey demiyordum ama artık anlasın neyin ne olduğunu çoluk çocuk muahbbetinden ciksin
- +1 yıl
@McCaLLs ay napayim bir kadına böyle yapılması benim onuruma dokunuyor ne demek ya? Koca koca kızlara burada sapıklık ne demek onu açıklıyorum ister sevgilin olsun ister nişanlın zorla ısrarla hayır demene rağmen yapılan hareket sapikliktir illa sevgili olunması meşru anlamına gelmiyor koca kıza vücut bütünlüğünün dokunulmaz olldugunu anlatmaktan yoruldum buradakiler erkeklerij resmen iluzyonuna uğruyor düpedüz istismar yapılan su hareketler ama opuyor ya peşinden geliyor ya kesin sevyor istemese gelmezdi diyor. Benim oyuncağım olsa bende döner döner ona gelirim bu sevgi değil.
+1 yılAzıcık kendine saygın varsa o abaza sünepeyi bırakırsın, onda ki kafa bel altı çalışıyor sen hala sevgi aşktan bahsetmişsin yazık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu sevgililik falan değil uyarayım da :D Bence uzaklaşmak için zaman kaybetme yoksa istemediğin daha kötü şeyler olabilir.. Keyifli günler..
00 Yorumla
+1 yılSadece seni kullanıyor daha ilerisini de isteyecek senden ve onurunu hiçe sayıyor uzak dur ondan
04 Yorumla
Soran+1 yılDaha ilerisinide istedi zaten ama ben istemediğimi belirtiyorum sürekli saçma sapan zorla dokunmaya çalışıyor falan filan sonra ayrıliyoruz 3 4 Ay sonra yeniden geliyor etrafında birlikte olduğu insan çok. benden ne istiyor madem cinsslk istiyor geri dönmesin çünkü yapmayicagimi biliyor geri donmesindeki sebebi anlayamıyorum
- +1 yıl
Geri dönmesinin sebebi her ne olursa olsun bu fark etmiyor sana şu an yaptıklarından ötürü ondan uzak durmalisin kendine olan saygından resmen tacize giriyor böyle biriyle konuşmak bile sana eziyet gibi gelmeli bırak bir araya gelmeyi
Soran+1 yılEvet haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim👋
+1 yılEğer bu yorumu okuyorsan bi daha buluşmaman için bi işaret.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın sanırsam teşekkür ederim
amacı sana kayıp bırakmak anlamadınmı uzaklaş hemen o lavukdan.
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 senedir sürekli ayrılıyor ilişkiye girmek istemediğimi de biliyor ama çevresinde çok zaten birlikte olduğu insanlar bunu ben biliyorum sadece 3 senedir sürekli 3 4 ay sonra geri donmesindeki amaç ne bı insan istemiyorsa istemiyordur yani bende bunu anlamadim
+1 yılGüzelim derdi belden aşağısı. Ayrıl düşünme hiç
37 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef öyle gibi teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ayrıl. Benimde başıma geldi ayrıldım. Zaten kendinde tiksinceksin bırakacaksın
- +1 yıl
Ayrıca bitane şişme bebek alsın istekli teke onu becersin
Soran+1 yıl😂😂😂😂çevresinde çok var birlikte olduğu insan ama benden ne istiyor ayrıliyoruz 3 4 ay sonra geri geliyor değiştim gibisiinden hani biliyorda cnseellik istemediğimi geri dönmesine sebep bulamıyorum sonra bi bakıyorum gene aynı malsef devam ediyor 3 senedir böyle tam unutuyorum tekrar önüme çıkıyor madem beni böyle kabul etmiyor açıkçası ben bunu neden yaptığını anlamıyorum
- +1 yıl
Başka birini buldum dersen yazmaz 😉
Soran+1 yılKeşke o kadar gururu olsa 😂
- +1 yıl
Sen kesicen o zaman muhabbeti
İyyy abazan bir tiple karşı karşıyasın. Hemen kaç canım
00 Yorumla
+1 yılya herkes cinsellikten bahsetmiste belki sevgi dili fiziksel temastir öpmek sadece cinsellik degil ki yani insan sevdigini öpmek ister ama tabi seni baska seylere zorluyorsa orada sinirlarini cizmek önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar böyle çok değildi davranışları son zamanlarda oldu böyle o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
bence acik acik rahatsiz oldugunu söyle ve biraz rest cek sana saygi duymasi gerektigini anlasin he anlamiyorsa da zaten ugrasmaya degmez
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖpmekkkkkkkmm başka ne olabilir ki 🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Demekki çocuk bir seferde bunu anlayaımıyor bir kaç sefer tekrar yapınca anlayabiliyor bu duyguyu çocuk zeki ama çalışmıyor demekki 😂🤣😂
Soran+1 yılAhahahahahah teşekkürler 😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çarp ağzının üstüne bir tane
11 Yorumla
Soran+1 yılEn sonunda yapicam valla ahahahh
+1 yılSiz fb ilişkisi yaşıyorsunuz resmen
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece birliktelik olmadı onun dışında hepsi oldu ama fb ne alaka birliktelik yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni gibi ağırlığı olmayan kıza bunu yapan çok olur essek olana semer vuran çok olur nasılsa.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka zorla tutanini ne yapabilirim erkek gücüyle kız gücü aynı mi? Ellerimi tutuyor o an orrdan gitmek istiyorum kollarımı tutuyor gitme diye hani daha fazla ne yapayım herkesi aynı sanıyorsun sen
Cevap sahibi+1 yılAdam senden elli kere ayrılıp gelmis karakter sahibi ağır bir kız olsan bir daha zorla yaptığı takdirde o tokadı yapıştırip yüzüne bakmazsın ama gurursuz ve erkek delisi olduğun için hala seviyorum yaziyosin
Soran+1 yılYa sen saf mısın ablacım. o benim ilk sevgilim olduğu için ben diğer erkeklere karşı bişey hisedemiyorum ne yaparsa yapsın affediyorum sonuçta ilk elini dahi tuttuğum insan siz gibi kaşar olup diğer erkeklere mi yoneleyim.3 sene oldu öyle dediğin gbii insan olsam çoktan birlikte olurduk ne yazdığına dikkat et
Cevap sahibi+1 yılSaf olan sensin ya aptaaaaal. Adam seni sevse senden ayrılır geri gelir mi seven adam bırakamaz zaten. Adam seni zorla öpüyor halaa aşığım yaziyosin sendr beyin yokki bende hata laf anlatıyorum. Kullanilda aklın başına gelsin su gurursuzluk yetti hakketen ya. KASAR KİM OLUYİR biliyor musun böyle senin gibi yeter ki o olsunda bana ne yaparsa yapsın isterse yüz kere ayrıldı bana geri dönse yeter diyen zorla opmesine rağmen hala tepki göstermeyip mal gibi seviyorum diyen yuzsuzlere deniyor. Adam seni yokluyor hala anlamiyosun sen ben sana ne diyim. Gurursuz bir kadınsın sana bu adamın yaptığı az bile suç onda değil sen de zatem
Soran+1 yılAblam küçük bıdıgım sen ne anlatıyorsun zamanında çok kullanılıp atıldın herhalde ondan bu yaran hadi hadi başka kapıya patlak seni 😂
Cevap sahibi+1 yılYok tam tersi öyle güzel sevildim ki sırf senle birlikte olmadığın için senden ayrılan bir erkeğin peşinden koşacak ezzzzziik hiçbir zaman olmadım. Adam seni sevse zaten zorla sana dokunmaya çalışmaz seven adam dokunmaya kıyamaz değil zorla öpmek kolunu tutmak. ama o kadar eziksinn ki hala uhuuuhu benden birlikte olmadigim ayrıldı ama geri bana geliyor sevinip sevildiğini zannediyorsun kıyamam sana. Gurursuz senden bir daha ayrılsın da sen de böyle ezzikler gibi ay ne zaman donecek diye bekle. Arkadan yapayım diyen adamı seven kadına da anca bu yakışır layigin demekki böyle rezil adamlar
+1 yılBence seni sevmiyor olabilir. Ya da zevkleriniz çok farklıdır ve bu yüzden senden sıkılıyor olabilir.
00 YorumlaArzular maksimum seviyede dikkat et dikmesin 😁
011 Yorumla
Soran+1 yılYok zaten birlikte olmak istemediğimi biliyor bı kac kere öyle durumda bulundu kemerimi açmaya çalışmak vs falan filan dokunmak ama anlamadığım şu ayrılıyoruz 3 4 ay sonra tekrar geliyor ve etrafında çok birlikte olduğu insanlar benden ne istiyor bunu anlamıyorumm
Soran+1 yıl3 senedir dönüp dolaşıp bana gelmesinin sebebi beni istemeesi mi çünkü kimle tanissa 2 hafta sonra yatağında oluyor galiba benim böyle olmamida kendine yediremiyor diye düşünüyorum
Soran+1 yılBen böyle devam ediyim en iyisi çünkü pişmanlık bı kere oldumu geri dönüşü yok bazen bende istiyorum ama onunla oolmayacgini anladım teşekkür ederim
Soran+1 yılEvet o yüzden birliktelik istemiyorum zaten
Soran+1 yılAma o hep benim için sanki daha önce ilişkiye girmişim gibi düşünüyor yalan söyleme falan filan ben biliyorum diyo neyi biliyorsa girmedim diyorum inanmıyor
Soran+1 yılAma cidden birlikte olmak için o kadar uğraşıyor ki onun kadar ugrasani yoktur neyseki irademe sahip çıkabilen biriyim yoksa şimdiden ohoo
+1 yılAmac belli seni becer mek istiyor işte yol. Ver gitsin senin için en hayırlısı olur.
00 Yorumla
+1 yılSeni götürmek hala anlamadıysan vay haline
05 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle diyordum
- +1 yıl
Amaç seni azdirip elde etmek
Soran+1 yılBen azmiyorum
- +1 yıl
Diger yerden yazarmisin
- +1 yıl
Benim eksper puan yetmiyor
+1 yılBir abazayı sevgilin sanıyorsun ya😪
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm ne yapayım 😂😂
- +1 yıl
Poposuna tekme at
+1 yılAmacı cok acik değil mi?
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmem öyle mi?
- +1 yıl
Adam seni cinsel bir obje olarak görüyor
Soran+1 yılO beni öyle görüyorsa bende istediğini vermiyorum zateb
- +1 yıl
Yol ver boylelerinden hayir gelmez.
Soran+1 yılAynen canim haklisin
+1 yılCok hızlı sekılde uzaklas amacı sadece cinsellik
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır teşekkürler
+1 yılver kurtul amacı ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılSıkıldım artık geri dönmesinden çevresinde de çok var Birlikte olduğu insan ama benden ne istiyor biliyor birliktelik istemediğimi geri donmesindeki sebep ne
- +1 yıl
amacına ulasamamıs senı ıstıo elde etmeyı bence
+1 yılbecermek seni
02 Yorumla
Soran+1 yılKendini becerir beni asla 😂
- +1 yıl
bunu göreceğiz ilerleyen günlerde :D
Onun gözünde cinsel objeden ibaretsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılıyor benden etrafında çok var beraber olduğu ama neden bı insan sürekli tekrar döner benim istemediğimi biliyor söylüyor da birlikte olallim diye sonra ayrılıyor 4 5 ay sonra yine geliyor bana 3 senedir devam ediyor böyle benle derdi ne etrafında çok zaten birlikte olduğu insanlar
Onun amacı sadece sevişmek seni sevmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam öyle de denebilir ama 3 senedir ayrıl barış halindeyiz benim birlikte olmak istemediğimi biliyor sonra ayrılıyor zaten çevresinde çok var birlikte olduğu bunu biliyorum ama aradan biraz zaman geçiyor yeniden barışmak istiyor bı insan 3 senedir neden bu kadar ugrasir o zaman?
sadece öpüyor mu yoksa öptürüyor mu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYa belli de ediyorum çünkü sürekli sıktı artık kafamı çeviriyorum kafamı zorla tutup yapışıyor dudaklarıma hani tek ikimiz olsak sıkıntı yok yanımda arkdslarim varken de yapıyor heryerde
Soran+1 yıl3 sene ama sürekli birlikte olmak istediği için ben istemiyorum sonra ayrılıyoruz 3 4 ay sonra geri dönüyor çevresinde birlikte olduğu insan çok zaten ama geri dönmesini anlamıyorum çünkü benim istemediğimi biliyor birlikte olmayı?
- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin amacın ne önemli olan o
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Basbaya. İstemediğin halde zorla bir şeyler yapıyor ya da yapmaya çalışıyor iki kelam sohbet yerine sürekli aynı şeylere yelteniyor bundan rahatsız oluyorsun ama hala görüşüyor devam ediyorsun. Amacın ne?
Soran+1 yılÇünkü 3 senedir ben hayatıma ondan başkasını alamiyorum öyle hergun başka adamla olmaktansa bunu tercih ediyorum zten sevmesem neden yanında durayim. kalkmak istiyorum kolumdan tutarak hayır diyo gitme ne yapayım yani erkek gücüyle kız gücü aynı mi orada kavga mı edelim sonrasinda zaten özür diliyor ama gene aynı ben bunu dile getirmeye çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. Niyeti farklı demekki
00 Yorumla
+1 yılAmacı mi ne? Gizli özne bence? Amacı belli.😂😂
00 Yorumla
+1 yılSeni koparıyor işte salla gitsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. çocuk istekli napsın
00 YorumlaSeni cinsel obje olarak görüyor
00 Yorumlaamacı öpmekden daha fazlası💋
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. o sevgili değil cima yoldaşı, ayrıl sen ondan.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Seni arzularını törpülemek için kullanıyor
00 Yorumla
+1 yılAmacı belli uzak dur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yeni mi sevgili oldunuz?
05 Yorumla
Soran+1 yılYok 4 senedir hayatimda
Soran+1 yılEvet uzaklaştım artık bakalım ne olucak
Soran+1 yıl21 yaşındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılmal bulmuş sömürüyor işte
01 Yorumla
Soran+1 yılPuahahahs buna çok güldüm ahahshaja
Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı. amacı belli değil mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılBelli
+1 yılsana cakmayi planliyodur
20 YorumlaBurdamisin Uyudunmu
06 Yorumla
Soran+1 yılBurdayım neden
Soran+1 yılBende artık onu
Soran+1 yıl21 neden
+1 yılHayatında kadın görmemiş heralde
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır tam tersi çevresinde çok var birlikte olduğu insan beni neden bu kadar zorluyor anlamıyorm istediğini vermiyorum sonra ayrılıyoruz 3 4 ay sonra çıkıp tekrar geliyor değiştim diye 3 senedir devam ediyor böyle
- +1 yıl
Peki
+1 yılSeni elde etmek istiyor
10 Yorumlaf*ck body yapmak seni
00 YorumlaAyrıl gitsin bişe olmaz ondan
00 YorumlaCinsel açlığını doyurmak amacında olabilir.
00 YorumlaBunlar hep seks
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Kullanmak
00 Yorumla
+1 yılOtokontrol eksikliği var
00 YorumlaAyrıl slk mısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşlarınız kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl19 21
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyosan bırak öpsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa onu seviyorum ama ilk zamanlar böyle değildi sanki şimdi bulusmamizin amacı oopsmek olmuş gibi
Cevap sahibi+1 yılözele gel
Gizli Üye(30-35)+1 yılEnteresan
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimle buluştuğumuzda muhabbet dahi edemiyoruz, amacı ne?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler