Yardım eidn lütfen lütfen?

İş yerinde bir çocuktan hoşlanıyorum. Yakışıklı değil zayıf hatta kısa boylu ama çok samimi ve farklı bu yüzden ilgimi çekti. Kendisi umursamaz biri. hatta konuşmayı falan da seven biri değil... İşe basladifim 4. Günü falan birlikte eve doğru gidiyoduk bir yere oturduk. Hava soğuk Ellerini ver isitiyom falan dedi sonra bana sarıldı bende saf biri olduğum için insancıl olarak yaptı sandım. Neyse daha sonra niyetinin farklı olduğunu ogrendim oha nasıl olur demedim öyle insanlar var çünkü takilmalik bende kabul ettim hani örnek sarilcaz falan filan ama öyle vakit gecirmelik ama ben bunu hoşlandığın için istedim neyse öyle falan derken bu çocuğun özel şeyleri çok sevdiğini kızlarla konuşmayı sevidgini ve kendini beğenmiş oldugunu öğrendim. 2 şeye önem veriyo 1. İş 2. +18... Hoşlandığı at ağızlı bir kız varmış ama ben cidden ondan dah guelzim.. ve bana ege rbenden hoslaniyosan falan benden uzak dur falan dedi. Bende yoo ne alakası var yok öyle bir şey dedim ama yalan. Bu çocuğun benden hoslanmasini. İlgisini çekmek istiyorum napiyim. Kesin bsober böyle insanı falan diceksiniz ama bunu hapmqk istiyorum.
Yardım eidn lütfen lütfen?