Saçma sapan bir nedenden dolayi son kez bile görüşmeden ayrıldı benden. Her aşk son bir görüşmeyi, son bir sarılmayı hakeder bence. Bu kadar vicdansız olmayın nolur.
Bu seferki başka birisi diyosun yapmaz diyosun beni bırakmaz diyosun sonra bi bakiyosun yapmaz dediğin her şeyi yapmış.
Ondan hiç beklemediğim şeyler yapmış zaten hep öyle olmuyor mu ya beklemediklerimiz vuruyor bizi. Bir konuda haklı olduğum zaman hakkkımı ararım bana boşu boşuna iftira atmasına izin veremem. Ama ben çabaladıkca boşa gidiyor adam aklına koyduğunu yapiyor ne olursa olsun bana kimse karişamaz diyor ben böyle diyosam böyle olacak diyor. Bir de bana diyor senin sorunlarin var diye ya bi git Allah aşkına ne sorunum olacak sen kendine bak. Haklı durumdayken haksız duruma düşümeye calışman, duygularimi önemsememen, her en ufak hatada bile ayrilma konusunu açan ben değildim bu zamana kadar.
Bazıları diyor bırak gitsin başka erkek mi kalmadi falan. Ya ben zaten bıraksam bırakırdım tamam mı. Bana boş laflarla gelmeyin derdimi anlattim benim gibi yaşayanlar varsa lütfen bir öneride bulunun ya. Ben onsuzluğa nasil alişacağimı bilmiyorum. En kötü olan durumda bu benim için. Bir daha sesini duyamayacak olmam, bir daha göremeyecek olmam, sarılamayacak, öpemeyecek olmam... Düşüncesi bile çok kötü hissettiyor. O hayatıma girdiğinden beri ben hiç bir kere bile onsuzluğu düşünmedim.
Ama tamam gitmek isteyen birisini zorla tutmak da biraz garip geliyor. Sen istiyorsun onu ama o seni istemiyor ki. Neden sana oyunculuk yapsın. Seni görmek bile istemiyor.
Neyse ben son olarak diyorum ki SEN NE DEMİŞ, NE YAPMIŞ OLURSAN OL BEN HEP SENİ burada BEKLİYOR OLACAĞIM SEN YETERKİ BANA GELİCEM DE BEN SENI YILLARCA BİLE BEKLEMEYE HAZIRIM SEVGİLİM.
İnşallah bir gün yine karşıma çıkarsın inşallah bu kadar çabuk söküp atmazsın ya bari insan biraz acır acır ya hiç mi kalbin acımiyor bana o sözleri söylediğinde. Hiç bir gram sevgi yok mu içinde bana karşı. Yapma be sevgilim ne olur yapma ben sensizliğe dayanamam, alışamam. Ne olur geri dön. Çok özledim...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer