Annemi nasıl ikna edebilirim :( ?

Merhaba sevgili KS üyeleri :) Öncelikle ben 27 yaşındayım. 5 aydır süren bir ilişkim var. Bu insanı aslında 1 bucuk yıldır tanıyorum, arkadaştık çok görüşmüyorduk ama biraz daha görüşmeye başladıkça sevgili olmaya karar verdik. Her şey güzel giderken bundan yaklaşık 2 hafta önce aramızda çok şiddetli bir kavga oldu. Ben ilşkimle alakalı konuları arkadaşlarıma pek anlatmadığım için ve annemle arkadaş gibi olduğumuz için kavga konusunda ne yapacağımı bilemedim ve her şeyi anneme anlattım. Annem de tabi karşı tarafın ettiği sözleri ve beni ne kadar üzdüğüne şahit olmuş oldu. Daha sonrasında ben affettim. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ben onun ailesiyle tanıştım fakat o benimkilerle tanışmadı ve ciddi bir yola gitmek istiyor bu yüzden de annemi tanımak istiyor. Ama annem asla beni tanıştıramazsın onunla diyor nuh demiyor peygamber demiyor. Olayın üzerine daha zaman geçmeden by konuyu anneme açmamda benim de hatam var evet ama zamanla affetmesini ve yelkenleri suya indirip en azından tanışmasını nasıl sağlarımm? Kendimi biraz sıkışmış hissediyorum :(

Annemi nasıl ikna edebilirim :( ?