Aşırı duygusal erkek?

Boşandığım adam duygusuz bencil çocuklarımızda dahil kendinden başka bişey düşünmeyen ayyasin tekiydi şimdi ilk görüşte aşık olduğum bı adamla beraberim 2 senedir okadar ince ruhlu romantik sahiplenen kıskanç bir damla gözyaşıma dünyayı yakar günde en az 1kere tartisirz sebep hep duygusallık ama sonunda basiriz bende duygusalim ama o aşırı duygusal hani derleye oto bilmem neye ağlar diye tmda öyle zor bı hayatı olmuş ve kime el uzattiysa bı öz baba kardeside dahil hep bı darbe yemiş anlamaya çalışıyorum ama bazen de kendini baskalari için hele hele ona acı yaşatanlar için bukadar harap etmesine dayanamıyorum herguni melankolik yani artık bişey olsada ağlasam diye bekliyor resmen dahada bişey bulamasa geçmişi düşünüp ağlıyor hergun aglarmi bı insan bı patron 2000 çalışanlani var hepsinin derdine yetişmek istiyor yetişemediği zaman kendini kahrediyor bi patron değil abi baba kardeş gibi çocukla çocuk oluyor bende yanında çalışan bı cayciydim dışarda okadar güçlü bir duruşu var ama benim yanımda masum bir bebek gibi senden başka kimse benim ağladığımi görmedi diyor yakın zamanda evlenicez gün sayıyoruz nasıl davranmam gerekiyor bu duygusal adama nasıl yaklasmam gerekiyor bazen sinirleniyorum çünkü aşırı alıngan tozdan nem kapıyor beni anlamiyorsun diyor çok seviyorum üzülmesine dayanamıyorum yardımda almak istemiyor ne yapabilirim ben yardımcı olur musunuz bide ben biraz psikopatim çok deli sevdim onu içim dışım bir öyle normal kadınlar gibi kibar olamıyorum çokta kıskancım bazen toplantılarında bayan varsa gitmesine müsade etmiyorum güvensizlik değil ama benimki öyle algılamayın lütfen gerçi oda senin bu deli halini seviyorum birde anneligne hayranım ben hep böyle deli sev beni diyor napayım benim olana benden başkası 1 metreden fazla yaklaşmaz benimde karakterim bu ben deli o masum bebek sonumuz ne olur bilmiyorum ama o duygusal alıngan adama yardım etmem gerekiyor tavsiyelerinizi paylasirmisiniz

Aşırı duygusal erkek?