düşünmeden emniyet güçlerinden yardım al sonunda rezil olacağını bilsen bile. amaç seni korkutmak ve boyun eğdirmek. sakın boyun eğme güçlü ol ve en yakın karakola gidip derdini anlat. yoksa adın gibi emin olki başına çok daha kötü şeyler gelicek. sakın ama sakın korkma. onlara hissettirmeden direk karakola git direk. inşallah sözümü dinler gidersin yoksa sana yazık olur ve ben üzülürüm, şu an olduğu gibi. nefret ediyorum öyle köpeklerden. adi şerefsizlerden. sizin gibileri kullanmaya çalışanlardan. hata yapmış olabilirsin herkes hata yapabilir. ne ailenden nede çevrenden sakın korkma. eğer korkar ve boyun eğersen ki allah göstermesin iğrenç şeyler seni bekliyor. yapma ne olursun yapma boyun eğme. sana yalvarıyorum karakola git hiç düşünmeden insanlar ne düşünür demeden yalvarırım karakola git.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Fotoların cıplak ise
En yakın karakola gidiyorsun adamın numarasını veriyorsun işlem başlatılıyor
şahıs gözaltına alınıyor, sana attığı tehdit mesajlarınıda gösterır isen hapis cezası alıyor
Çok yakın bir arkadaşım şuanda ceza evinde bu yüzden 2 yıldır.74 Yorumla- +1 yıl
Bende tehdit ediliyorum şikayet etmek istiyorum ama herşeyin ortaya çıkmasından korktuğum için cesaret edemiyorum.
- +1 yıl
@Bilmiyorumki123 bana mesaj atarmısin kardesim
Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. polise gdiyorsun tehtid & şantaj için şikayette bulunuyorsun.. muhteremin evine mahkeme celbi gidince g. t nasıl 3.5 attırılıyormuş görür :) tabii ondan önce polis yakalayıp karakola çekecek ifade için.. bence bırakır peşini
40 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. buyur canım afiyet olsun
www.bitkiblog.com/.../ayva-1024x670.jpg130 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
yapacağın şey basit. bulunduğun ilin veya ilçenin Adlisyesine gidip nöbetçi savcıya durumu anlatıp dilekçe dolduracaksınn. sana nasıl yazılacağını da söylerler yardımcı olurlar. bu süreç ücrtsizdir. Ailenin haberi olup olmamasına gerek de yok. bu yüzden korkmana gerek yok. eğer korkuna yenilirsen ailene güvenmezsen bu tüden fırsatçılar seni hayatının ilerleyen dönemlerinde hep bir takım korkularını sana karşı şantaj tehdit vs olarak kullanırlar. şimdi göstereceğin cesaret ve kararlılık gelecekte daha mutlu bir insan olmanı sağlayacaktır.
10 Yorumla
+1 yılyenı konunda özel hayatı desıfreden ıcerı paket servıs yaparlar bunu ona bıldır. br arkadasımın akrabası avukat ona sordum de. öyle bır sey yaparsa bana bıldır. ıcerıde temız 5 yıl yatıtırım onu dedı şantajla özel hayata müdahaleden;) bır şey yapamaz az dişini göster ve umursama ne b*k ersen ye de senlemı ugrasıcam de bende geregını yaparım ıcerıde senın gıbı parlak cocouklara cok talıplıler oluyormus dedı dersın avukat. anlar o;)
20 Yorumla
+1 yılAynı şehirdeyseniz müracaat savcısına gidip suç duyurusunda bulunun değilseniz kendi bulunduğunuz şehirdekine gidin. Suçlar ; TCK MD.105 - Cinsel Taciz , TCK MD.134 - Özel Hayatın gizliliğini ihlal ve sair mevzuat şekline yazın dilekçeyi.. ekstradan yardım gerekirse etmeye çalışırım hanımefendi..
31 Yorumla- +1 yıl
Tebligat adresininizi de ailenizin oturduğu yerden farklı bir yer verin haberleri olmaması için. örneğin öğrenciyseniz bulunduğunuz şehirde kaldığınız yer gibi.. Böylece eve tebligat gitmez birinden de duymadıkları sürece öğrenemez aileniz.
sakın tehditlere boyun eğme yoksa daha kötü duruma düşersin. ilk iş hemen bir karakola gitmek ve durumu anlatmak, savcılık gerekli incelemeleri yapar ve sana atılacak mesajlar ile yapılan aramalar teknik takibe alınır ardından şahıs nöbetçi mahkemeye çıkar, sonra HGB ile serbest kalır, 5 yıl içinde aynı suçu tekrar işlerse 2 yıl hapis yatar. Durumu ailene anlatma belki ailen bu durumu sert tepkiyle karşılayıp sana zarar verebilir. Ama şikayetçi olursan bir daha bunu yapmaya cesaret edemez. Geçmiş olsun ve en çok da bu durum hem sana hem tüm genç kızlarımıza İBRET olsun..
00 Yorumla
+1 yıl19 yaşındasın buraya soru sormasını biliyorsun ama o haltı yememen gerektiğini bilmiyorsun hadi o haltı sevdinde yaptın diyelim ki seven insan senden bu tür eşyler istemez hadi yaptın diyelim yüzünü niye çekiyorsun senin beynine ben çomak sokayım
100 Yorumla
+1 yılBakma sen seni saf bulmuş blöf yapiyor yersen tabi , eger evine gidersen seni evire cevire tecavüz edecegini biliyorsun herhalde polise git anlat herseyi ailen biraz katidir haberleri olursa banada zarar verir onada de, yok eger verim kutulayim dersen bu sefer o pic seni seks kölesi yapicaktir seninle iliskiye girdigi anlari kameraya alicaktir her seferinde şantaj yapip sana tecavuz etmeye devam edecektir yillarca
51 Yorumla- +1 yıl
doğru söz
Canım link paylaşacağım senin için, orada baroların ücretsiz avukatları var.
Başından geçeni yaz, seni yönlendireceklerdir.
www.turkhukuksitesi.com/forumdisplay.php?f=7820 Yorumla
+1 yılPolise git de ki durum böyle böyle şantaj edilip tehtit ediliyorm erkek ark tarafından bak polis ne yapıyr ona evinden gidip alıyorlar ve 2 aydan 3 yıla kadar hapis cezası var sn polise git bacım... Ama sanada kızıyrm niye böyle çıplak fotonuzu çektirp ellerne koz verirsiniz ki yapmayın allah aşkına ya o ananıza babanıza yazık
10 YorumlaYapmışsın bir eşeklik... ailenin haberi olmadan adliyeye gidiyorsun orda seni yönlendirirler savcıya durumu anlatıyorsun.. savcı onu evden aldırıyor. biraz ateş sokar bitaraflarına biter. bu kadar büyütülecek bişey değil. onda o g*t yok zaten gönderdi diyelim , ailen savcılığa suç duyurusunda bulunmicakmı sanıyorsun. facebook veya ks yerine biraz bu tür olaylarla ilgilenmeni tavsiye ederim. bak lazım oluyor :)
00 Yorumla
+1 yılMadem yaptın bir hata akrabalarından sevdiğin büyük bir abin varsa ondan yardım iste olduğu gibi anlat emin ol yardım edecektir.
Ayrıca fotoğraflarını gönderdiğin kişi birazcık erkek olsaydı bunları yapmazdı umarım ders çıkartmışsındır...10 Yorumlaemniyete gitsen ailenin haberi olacak gitmesen yine ailenin haberi olacak fotoları gönderirse, yani o fotoları sana göndermeden ve daha fazla tehdit mesajı almadan, emniyete ilk giden sen ol ailenn haberi olsun boşver ama emniyete git yakalar o cocugu.
00 Yorumlaailen fotolarini internetten gorsun daha iyi yani? guzel kardesim madem yaptin bir yanlis daha da batirma. git ailene soyle onlar senin dusmanlarin degil. hemende polise basvurun bisey yapamaz zaten.
00 Yorumlaİstanbul Barosu Kadın Haklarını Merkezini arıyorsun hemen, iş çözülüyor.
21 YorumlaGizli Kullanıcısın korkma seni bulamaz ahahahahahaha :)
32 Yorumla
Soran+1 yılZekanı fazla zorlamısın gerek yok seviyen belli
Kardeş adliyeye gideceksin ve danışma var orada danışacaksın yardımcı olacaklar sana.. emniyetlik bir işin yok senin bu tehdit değil şantajdır.. Biran önce git ailenin haberi olmaması istediğini dile getirirsen sıkıntı olmaz. içini rahat tut.
00 Yorumla
+1 yıladliye binasına gidip savcıya çıkıyorsun derdini anlatıyorsun. hepsi bu kadar. 18 yaş altı isen ailenin bilgisi olmak zorunda sanırım ama tam bilmiyorum araştır. geçmiş olsun ve de ders olsun. az aklınızı başınıza alın yav.
00 YorumlaInsanlar elinden geldigince sana yardimci olmaya calismis ama niye foto verdin diye seni suclayanlara hemen beddua etmissin. Hic iyi biri olmadigin buradan belli. Hukuki yollarla bu isi hallet ve sakin bir daha kocan dahi olsa erotik pozlar verip bir erkegin eline verme.
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi olmuş demek yerine yorum yapmasalar daha iyi her insan hata yapabilir bende bir hata yaptım ve farkındayım bunu onaylatmak için yazmadım buraya
+1 yılArkadaşım merhaba,
Taciz, sarkıntılık ve tehditle ilgili yeni değişen ceza kanununa göz atmanı öneririm.
Vakit kaybetmeden polise gidip şikayetçi ol, en azından 5 yıl güneş yüzü göremez...00 YorumlaSavcılığa nasıl başvurulur onu bile bilmiyorum diye buraya yazacağına arama motoruna yazsaydın daha kolay olmazmıydı ne yapacağını bulmak
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEğer tehdit eden kişi 18-19 yaşındaysa korkma, yapamaz onu. Ama sen yine de, emniyete git derim. Ya da bilişime falan başvur ne bileyim.
00 Yorumla
+1 yılZamaninda yediğin hurmalar simdi yavrum tırmalarrr :D
62 Yorumla- +1 yıl
yürü beee :D
+1 yılNE fotoğrafları? ne ile tehdit ediyo yani isteği ne? ve savcılığa başvursan bile her türlü ailenin haberi olur canım malesef.
00 YorumlaŞimdi sen polise de gidemezsin korkudan
Resimlerde yüzün görünmüyorsa sıkıntı yapma04 Yorumla
Soran+1 yılYüxüm görünmüyor ama çevreden yani odamdan bilinir aileme gönderirse
Soran+1 yılHerhangi bir karakola gitsem olurmuki bide ne yapıcaklar ona sonra basıma iyice bela olmasın
+1 yılNiye ciplak foto atiyorsunki emin olmadigin kisiden kac gundur cikiyordunuz onu merak ettim :Ddd 😂😂😂😂😉😉✌
02 Yorumla
Soran+1 yılYa 3 yıldır arkadastk çıkmada 10 ay falan oldu
- +1 yıl
Guvenmissin Ama guvenmek kotu ortalikta kali verirsin iliskiye girdiniz mi
Böyle şerefsizler çok maalesef. Polise gitmeni öneririm. Bu tip kişilere pabuç bırakmamak lazım. Resimler unutulur ama tehditlere boyun eğersen hayatın içinden çıkılmaz bir hal alabilir.
10 Yorumla
+1 yılbir avukata git anlat durumu aileden gizli olarak bu işi nasıl halledebilecegini sor. dava falan acilirsa dava bildirimleri falan avukata gider vekilin olarak. ama once ara bir daha beni tehdit edersen avukata giderim de korkut.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Fotolarını elaleme verirken bizemi sordunda şimdi ne yapacam diye bize soruyorsun
21 YorumlaNe korkuyorsunki. yollada görelim kaç kuruşluk erkeksin de. olayı kapat. olaki yolliyacam dedi. evine git bağır çağır. yırtık bir kadından herkes korkar. yırtık taklidi yap.
Madem dünya ya bir kez geliyorsun. ondada neden korkuyla yaıyasın.00 YorumlaOrtaya çıkarsa bizi evlendirirler de benlik sorun yok ben evlenirim senle de yani biraz acele et canım de valla bak bunu de
00 YorumlaPolis karakoluna git anlat durumu. Mesajları göster. Fazla sürmez.
00 Yorumla
+1 yılyazik size ne hallere dustunuz be
ne cektiniz be
:s00 Yorumlabir avukatla bu konuyu halledebilirsin. belki biraz zaman alır ama garanti çözüme ulaşabilirsin.
00 YorumlaSeni gercekten seviyorsa yapmaz zamaninda bende tehdit gibi seyler yapmistim ama birsey kazanilmaz sacmalik ustune ettigin tehdite bile pismanim dun herseyim olan bugun hicbirseyim olamaz severse yapmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmiyor
Aşk İlişkileri konusunda 451 cevap paylaştı. Ah aptal kizlar ah :)
Siz devam edin boyle piclerle daha cok cekersiniz...00 Yorumlasana attığı mesajları sakın silme.. git karakola anlat olanı... ne bu ya ne çıplak fotosu ya manyak manyak işler yapmayın. doğru düzgün birini örnek alınya..
00 Yorumla
+1 yılsavcılıga gidip dilekçe veriyorsun bu kadar. sen öncelikle savcılıga gideceğini söyleyerek onu tehdit et.
ve avukat ile konustum. 4-10 yıl hapsi var. diyebilirisn.00 YorumlaNeyle tehdit ettiği tamam ama ne için tehdit ediyo?
Fotoları gondermemek için ne yapmanı istiyo buda önemli03 Yorumla
Soran+1 yılEvine gitmemi
+1 yılGotun yiyosa yap sonra ailemin seni de oldurecegi gercegi var diye sende onu tehdit et
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 405 cevap paylaştı. Otel ayarla ver gitsin, bir işi yapacaksan tam yap.
30 Yorumla
+1 yılBence hiç yorma kendini eninde sorunda öğrenirler, kendin başta daha fazla batmadan aileden destek al, ne olursa olsun sonuçta ailen...
00 Yorumla
+1 yılZamanında aklın nerdeydi? K bakma ama herkes yaptığının bedelini öder.
33 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah sende böyle bir durumda kalırsn bilmediğiniz şeyler varken bu kadar rahat konusmayın
- +1 yıl
ne beddua atıyon kızım ben mi dedin soyunda foto çektir diye defol git bulmussun belanı zaten.
+1 yıll*n ben yaptım konuşmalarını mahkemelerde sürünüyom benim kaç katımı yapan var bişey olmuyo ya böyle dünyanın... :@:@
02 Yorumla
Soran+1 yılSen ne yaptn
- +1 yıl
Sevgiliyken konuşmalarımız vardı ayrıldık aylar sonra tekrar çıkalım yayarım falan dedim gitmiş mahkemeye vermiş davam var şimdi mahkemeye çıkcam
tehditle ilgili kanıtın varsa direk savcılığa başvur.. konunun gizli tutulmasını istediğini ayrıca belirt.. olmadı şantaj yapanın ağzını burnunu sikini kırdır..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes polise savcıya git demiş ama eğer bunu yaparsan tüm ailen ve basın bile bu olayı öğrenir o zaman.
bence daha farklı birşey yapmak lazım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde oturuyosun bacım, İstanbul şifa taraflarıysa ver cocugun cep telefonunu. 2 kelime ederim seni gördüğümü başını eğer.
Nerde oturuyor bu genç.00 YorumlaOncelikle ne tür fotoğraflar var ki onun elinde de sen bu kadar kötü oldun?
00 Yorumlafotoğraf derken nasıl fotoğraf öyle yan yana filansa bişi olmaz ailene durumu söylersin en fazla bagırırlar çağırırlar hepsi bu...
00 Yorumla
+1 yıltamam ver ben de yaptığının suç olduğunu bildiğim için polise başvuruyorum eğer o resimler bir yerde görülürse seni maf ederim de o götü yiyor mu acaba göndermeye o zaman :)
00 Yorumla
+1 yılİlişki fotolarını mı yoksa birlikte takıldığınız zamanlarda ki fotolarınız mı?
01 Yorumla- +1 yıl
Kızın çıplak fotoları
+1 yılNasıl ftograf cekildinki. seks ensasındamı? değil erotik resimler normal reısmlerını bıle nette ya da baska yerde ıznın olmadan yayınlayamazlar..
00 YorumlaBeyinde bedava halbuki nasıl oldu. Savcılığın yolunu tut tehdite boyun eğersen, yarında p*rno filminle tehdit eder
00 Yorumla
+1 yılhiç birsey yapamaz. keske aılene gonderse aılen onu anasından dogduguna pısman eder. sen boyle seylere takma
00 Yorumla
+1 yılSavciliga gittiğini söyle ona ama sonra sende gercekten git resit oldugun icin ailenin bilmesine gerek yok korkma
00 Yorumlailk önce sakin ol. O üstelesin ama sen asla korkuyormuş gibi yapma. Cesaretini topla, korktukça dahada kötü çıkmaza düşersin ve o kişi senden daha çok faydalanmak için elinden geleni yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgizlice polise git anlat ya da savcılığa şikayet et
00 Yorumla
+1 yılkarakola git öncelikle bir el atsınlar yusuf ysuf olacaktır yola gelir merak etme.
00 YorumlaO fotoğrafları nasıl çekti peki, kendinide şikayet et bence savcılığa gittiğinde
10 Yorumla
+1 yılgizliden cıkıp mesaj at bana konusalım canım. ayrıntılı belki manevi destegim olur
10 YorumlaOnunla bir haltlar karistirdiginda bize sordun mu? Yazik olmus
10 YorumlaNaparsan yap de :D bişey yapamaz senı korkutmaya calısıyo koy gote
02 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler