Evli ve karısı hamile bir adam benimle ilişki yaşamak istiyor nasıl karşı koyabilirim?

Benden 15 yaş büyük bir adam karısı hamile ve kendisi benim işverenim. Hiçbir şekilde bir ilişki yaşayamacağımızı söyledim karısını benimle aldatmasına izin vermiyorum. Aramız hep çok iyiydi uzun zamandır birlikte çalışıyoruz her gün çay kahve içer sohbet ederiz uzun uzun. Bir gün odasındayken birden saçlarımı okşadı ve beni öpmeye çalıştı o gündür hiç çekinmeden bana aşık olduğunu karısını boşayacağını söylüyor. Bense sadece evli olduğu sürece onunla asla yakınlaşmayacağımı söylemekle kalıyorum Hediyeleri sürprizleri benim için yaptıklarından etkileniyorum. Aşık değilim hatta hiç tipim de değil ama davranışları hoşuma gidiyor. Benüm yüzümden boşansınlar istemiyorum bazen hemen iste marımı boşayıp seninle evleniyim diyor. Bana ev açmayı teklif ediyor. Kendimi hem kötü hissediyorum hem de o böyle konuşunca hoşuma gidiyor. Kariyerim onun sayesinde var ve işten ayrılamam ona da ters davranamam. Aklım çok karışık yardım edin.

Güncellemeler
+1 yıl
1 ay sonra her şeyin değişeceğini ve bana daha fazla zaman ayıracağını birlikte çok güzel bir hayat yaşayacağımızı söyledi. 1 yıl sonra da karısından boşancakmış ve tabiki tek isteği benimle evlenmek. Ama aklımda soru işaretleri var acaba karısını aldatan bir adam beni de aldatır mı? üstelik ilk evliliği de bu yüzden bitmiş : ( Gerçi ben onun için çok genç ve güzelim beni neden aldatsın ki. Daha önce benim gibi bir kadına sahip olabilmeyi hayal bile edemezdi.
Evli ve karısı hamile bir adam benimle ilişki yaşamak istiyor nasıl karşı koyabilirim?