- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu tip erkekler hamsalak olurlar. Sürekli senden foto istemesinin sebebi belki nude atar diye beklemesinden kaynaklanıyor. Eğer nude at diye açık açık söylese amacı belli olacak bu yüzden bu hamleyi senden bekliyor ki bazı hamsalaklar sevgilim atmazsa +18 izliyorum der. Böyle zihniyetlerden hiç bir kıza hayır gelmez. Bu hamsalakların amacı evlilik öncesi sadece kendi zevklerini düşünüp sevgilisini yatağa atmak. Sonra işi bitince de ayrılır farklı çiçeklerden bal alırlar. Olan da senin hayatına olur. Uzaktan ilişki yaşıyorsanız eğer, seven adam foto falan istemez arar görüntülü konuşuruz böyle fantezilere kalkmaz. Sen sen ol nude falan da atma ilerde sana tehdit olarak da dönebilir. Bizim üniversitede bir kızın uygunsuz fotoğrafını eski sevgilisi kızın Facebook ve Instagram adresinde ki herkese gönderdi. Doğal olarak fotoğraf bana da geldi çünkü üniversite de ortak arkadaşlarımız vardı. Savcılığa şikayet edeceğim dedi. Kimse şahit olmadı. Dedim ben şahit olurum. Fotoğrafı da delil olarak veririm dedim. Ama adamı bulamadılar çünkü adam yurt dışı hesabından atmış fotoğrafları. Olan kızın hayatına oldu. Bütün okul bütün sülalesi gördü resmi. O yüzden saçmasalak şeyler yapmayın beyni bel altına monte edilmiş kişiler yüzünden kendinizi alçatmayın. Seven adam değer verir. Sürekli fotoğraf istemez. Kız seviyorsa, örneğin kuaföre gider saçını yaptırır aşkım nasıl olmuştur diye kendi atar. Ya da bir düğüne gidecektir, ve ya özel birgün de dışarı çıkacaktır, giydiği kıyafeti önce sevgilisine sorar aşkım bunu giydim sence düğüne, dışarıya vb. Bunla gitsem olur mu diye boydan kendisi atar. Seven erkek bunu bilir her zaman. Kızı kendi haline bırakır sıkboğaz etmez. Bir de dini inancın ne bilmiyorum ama benden tavsiye evlilik öncesi hiç bir erkeğin senden talep ettiği müstehcen şeyleri yerine getirme. Böyle yaparsan daha çok sevilirsin. Ve günaha da girmemiş olursun. Hakkında hayırlısı olsun. Selametle
83 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş net
- +1 yıl
@likepinkflower gerçekleri söylemek lazım. İnsanları yanlış yönlendirmek vebale girer çünkü
- +1 yıl
Aynen haklısın zaten. Kızların biraz akıllı olması gerek işte bu konularda. Sonra rezil oluyorlar :(
En İyi Cevaplar
Fotoğraf gelmeyince küsmesi daralması normal gelmedi bana. İnsan merak edince görüntülü arayıp konuşur. Foto istemesinin sebebi nedir ki. Hani bir yere gitmişsindir geziyorsundur bir şeyler yiyip içiyorsundur. Merak edip bana da göster diyebilir de sürekli boydan foto? Çok anlamlı gelmedi.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 823 cevap paylaştı. Benimde bir ilişkim var ama böyle fotoğraf at tarzı olaylarımız olmaz hiç. Birbirimizi görmek istiyorsak ya normal yüzümüzü çeker atarız ya da görüntülü konuşuruz. Bu tarz ilişkileri anlamakta güçlük çekiyorum. Hadi seviyor seni diyeyim ama atmayınca soğuk olması biraz bana tuhaf geldi. Sen onun isteklerini her defasında yerine getirmekle yükümlü partneri değilsin ki.. sevgili olmak bambaşka bir şeydir ya içinde sevgi varsa zaten bunlara gerek duymaz. At diye de seni zora sokamaz.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. boydan foto istiyebilir ama hep istiyosa yüzünün fotografini istemiyosa bi gariplik vardir
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
99Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılSeven insan fotoğraf isteyebilir ama sürekli istemesi zaten yanlış bir davranış çünkü insan müsait olmayabilir keyfi yerinde olmayabilir saçı üstü başı müsait olmayabilir Onun dışında zaten sen atmadığın zaman sana küsüyormuş ve seninle uzun süre konuşmuyormuş bana göre seven insan sevdiği ile uzun süre konuşmadan yapamaz üzgünüm ama seni sevmiyor senin sadece görüntünü seviyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılİster ben de bir erkeğe fotoğraf atıyorsam seviyorumdur görüntülü ararım fotoğraf ile Yetinmesin djjdjd
31 Yorumla
Soran+1 yılAslında arasam fazla istemez dimi
- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır istemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak kardeşim Sevgi hassasiyet demektir. Aynı zamanda saygı duymaktır alanı ihlal etmemektir boydan foto atmayınca küsermiş belki utanıyorsun istemiyorsun belki mahrem yerlerin ama umrumda değil ki bana göre seven insan bu tarz durumlarda düşünceli olur bunu istememeliyim gücenir kendini kötü hisseder gibisinden hassasiyetlidir. E bu yoksa peze, venktir kullanmadır bu kadar
10 Yorumla
+1 yılDış görünüşüne aşık, davranışları başka anlam ifade etmiyor.
seven insan ister ama zorlada kimse kimseye fotoğraf attıramaz, böylesi saçma sebepten küsmek saçma.28 Yorumla
Soran+1 yılUzaktayiz ve görüntülü konuşmuyoruz o yüzden mi istiyo acaba
- +1 yıl
Seni beğenmesi nasıl anlamsız olabilir saçma
Soran+1 yılSen ne düşünüyorsun peki
- +1 yıl
Benim düşüncem benim fikrim nokta.
Öyle her fotoğraf atılmayınca küsen, uzaklaşan fotoğraf atınca iyi olan adamın sevgisine de inanmam dediği laflara da.
Görüntülü konuşma olunca da umarm yine ergen ergen küsmez, bir görüntülü konuşun eğer devam etmiyor ise sorunu seni görememektir sende buna göre kafanda bir yol çizersin. - +1 yıl
Fotoğraf atılmayınca alakasız zaten seni beğenmeyen biri seni sevemez dedim
Soran+1 yılEvet zaten beğeniyorsa seviyordur bence
- 1 yıl
@-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Sevmiyor bu arada sürekli boydan fotoğraf istiyorsa.
Tabi ki. İstemezse şüphe etmek lazım sevmiyor mu diye bunlar çok önemli şeyler boydan fotoğraf istemeyen insanın mümkün değil sevgisini 👌 şu kadarcık inanmam.
21 Yorumlair erkek olarak, libidomuz sizden daha dirayetsiz ve yüksek. çalışırken bile sevgilimden nude isteyebiliyorum bazen. işe odaklanmamı engelliyor. bu seni sevmemesi ile alakalı değil. aslında sana sadık olup senden başkasını düşünmemesi anlamına gelir.
015 Yorumla
Soran+1 yılYa yerim onu😍
Soran+1 yılSence sadece beni mi düşünüyor
- +1 yıl
Abla dinleme bu adamı ya saçma sapan zırvalıyor. Seven adam senin sahip olduklarına değil seni sen yapan kişiliğin ve karakterin aşık olur e diyelim yarın öbür gün Allah korusun kaza geçirdin tüm vücudun yandı veya ne biliyim trafik kazası sonucu yüzün parçalandı e nolucak bu adam seni bırakıp gidicek öyle iş olmaz sen uzaklaş o adamdan ne demek ya boydan foto atmıyor diye soguk yapmak öyle şey olmaz seven insan evlenmeden sevdiğine böyle şeyler isteyip sık boğaz etmek kalbini kırmaz
- +1 yıl
Abicim bence senin yine oran buran kalkmış burada millete yüklenip saçma sapan tavsiyelerde bulunuyorsun dinimizce haram işler zaten bunlar boşu boşuna ne sen gunaha gir ne de bu kızcağız. Hadi işine, Allah akıl hidayet nasip eylesin.
- +1 yıl
İlgilendirdiği için söylemiyorum Bunun saygısızlıklada alakası yok mesele bunu öyle birşeyin üzerine söylüyorsun ki şu çıkıyor Medeniyet nude isteme p*rno seyretme , karışma çünkü karışmak medeni değil fikrini soyluyor karışmıyor ki Neyse tek derdim bu tarz şeylerde medeniyet felan tarzı kelimeleri kullanmasak daha dogru olur
- +1 yıl
Bak sataşmak ayrı sen karışmak diyorsun bunlar farklı şeyler Ve fikrini söylemiş ülkenin çoğuda müslüman buna göre çıkarımda bulunmasıda anormal değil Ya derdim onu savunmak değil zaten sizin tartışmanız ayrı Benim takıldığım konu medeniyet buna tepki verdim ziraa bu ülkede bi halt yiyip Ben medeniyim kılıfına sokanlardan bıktım Öyle bi kelime oldu ki tecavuzcu bile kullanmaya başladı sana laf atmıyorum yanlış anlama Benim kendime göre bi yaşam tarzım fikrim anlayışım var dersin burada sıkıntı yok Ama medeniyet çağdaşlık modernlik özgürlük Gibi kelimeleri böyle şeylere vasıta etmemek lazım diyorum sadece Hayat gorusum demek daha dogru
Olabilir
Dış görünüş için veya başka bir şey bilemem
Ben fotoğraf istemezdim ama arada bir nadiren bende atarım oda atar iltifat ederiz birbirimize00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılPeki size sorum.
Seven kadın sürekli erkeğini teste tabi tutar mı?
Her saniye zaman tanimaksizin.
Eğitim hayatım boyunca hocalarım bu kadar soru sormadi.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Abaza olduğu içindir; niyeti ciddi olsa böyle bir istekte bulunmaz.
30 Yorumla
+1 yılSeviyor mu sevmiyor mu orasını bilemem de ergen olduğu kesin.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahahahahah valla kız olarak ben bile bayıldım sana adam haksız sayılmaz.😂😂
20 Yorumla
+1 yılDaha sevgi aşamasına gelememişki😂nefsinin telaşının derdinden göremiyorr, sevmek için huylarını isteklerini tanımaya odaklanmalı
00 YorumlaAslında seven insan sevdiğini görmek ister ama normalde isteyebilir fetişi olabilir seni öyle görmek hoşuna gidebilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 428 cevap paylaştı. Ben de konuştuğum insanı görmeyi çok severim hele ki senin gibi çekici ve güzel bir kadınsa görmek sohbeti keyifli kılar bence
00 Yorumla
+1 yılİster tabi neden istemesin seviyorsa ister canida cekerse ister allah allah
02 Yorumla
Soran+1 yılSeni kullanıyor diyolar
- +1 yıl
Kullandirtma o zaman
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Ah zavallı ergen kızlarımız. Hepsi bu çukura düşüyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥺🥺🥺
+1 yılNude istemiyorsa sende at ne olcak insan sevdiğini görmek suç mu 😀
016 Yorumla
Soran+1 yılAma niye boydan yani fiziğimi beğendiği için mi sence
- +1 yıl
Fiziğin güzelse bende o manzarayı her gün isterim yani 😁 ama nude istiyorsa sıkıntı 😄
Soran+1 yılHayır özellikle nude at demiyor ama atsanda kötü olmaz der dkgjfkgk
- +1 yıl
Normal bi foto at bakalım ne dicek ona al sana boydan diye xD
Soran+1 yılAtınca da hiç tepki vermiyo hiç övmüyo beni🙄
- +1 yıl
O zmn nude istiyor mlsf 😀
Soran+1 yılHmm😒🥲
- +1 yıl
Küsüp gidiyor üstüne yazmıyorsa seni kullanıyor sadece acı gerçekler bu mlsf
Soran+1 yılNapsam
- +1 yıl
İradeli bi kadının yaptığını kapıya koycaksın 😁
Soran+1 yılDirek konuşmayı kessem kötü olmaz mı
- +1 yıl
Bi insan sana nası davranıyorsa sende ona hak ettiği gibi davranmak zorundasın doğanın kanunu bu :)
Soran+1 yılAma hiç kötü bişey düşünemiyorum onun hakkında çok seviyorum çünkü 🥲🥺
- +1 yıl
Ah bu aşkın gözü kör olsun 😁
- +1 yıl
Ben diyeceğimi dedim karar senin
Soran+1 yılPeki🥺🥲
Daha yakından sevmek istiyor seni, ya bu seven sevmeyen olayı değil. Erkekler kadınlarla sevişmek istiyor her zaman olan olay bu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılsimdi bi sey derdimde allahu teala aski icin susuyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. istese yüzden ister ne diye sürekli boydan istesin normal değil
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılBizimle konuşurken görsel içeriklerle desteklemen şart
10 Yorumla Abi alttaki abazalari gördükçe bunları dolandirasim geliyo yaaa
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. boydan foto isteyenlerin %10u ancak özlediği için ister. gerisi o gün ne giydin kıskançlığı ile ister bunu. güvensiz erkek kıskanç olur. kendine güveni yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBazı insanlar istediği olsun ister kendimden biliyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılseven erkek her şey ister siz kızların her şeyi istediğiniz gibi yani normal istemesi
00 Yorumla Foto istiyor atınca normal konuşuyor dedin ya, neler konuşuyorsunuz mesela? Nasıl bir normal bu?🤔
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 935 cevap paylaştı. Görmek istiyor olabilir ama atmayınca triplere girip zorluyorsa bilemicem
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılİsteyebilir ama bence yollamayın her istediğinde.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 962 cevap paylaştı. İsteyebilir bu gayet normal sizde aynı şekilde ondan karşılıklı fotoğraf isteyin.
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek sevdiğine kıyamaz bırak resmi istemeyi onu hiçbir zaman Üzmez
00 Yorumlaerkeğin neyi sevdiği önemli, ister. boydan yandan ordan burdan.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeksi güzel ise örmek de olduğu hihi isteyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKızlar bunu anlamıyor. Erkekler kızda cinselliğe yemek yapmasına bakar temizliğe felan bile değil bak. Kızlarsa erkeğin kızı koruyabilmesini ve bakabilmesini ister
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. Belki Bi umut farklı foto atarsın boydan diye bekliyo bence 😃
00 YorumlaBenim bile bülbül gibi şakırdayasım geldi :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 908 cevap paylaştı. Ee böyle biri olunca tabi sğrekli boydan foto ister 😊
00 YorumlaSevgilin seni vücudunu kullanmak için seviyor knka haberin olsun
00 YorumlaSeveriz boydan fotoğrafları fizik güzel olunca daha da çok severiz 🙂
00 Yorumla
+1 yılEğer istiyorsa seni seviyor demektir çünküğ dışarıdaki kadınlar ilgisini çekmiyor ve sadece seni düşünmek isterdir o erkek seni aldatmaz çünküğğ herşeyi seninle yaşamak istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaa😍
Gizli Üye(36-45)+1 yılyavrum bu sen misin? seni sevmeyen erkeğin ben erkekliğine...
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılGizlice annesinin elbisesi giymiş gibi duruyorsun. Kaç yaşındasın?
03 Yorumla
Soran+1 yılBen değilim 😂
- +1 yıl
Biz de kıskandım ama belli etmiyoruz sakin😅
Cevap sahibi+1 yılYa ne kıskanması. Fotoğraftaki kız aşırı baby face değil mi? Bence 16 falandır
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. senin yazar seni devürürde köylük yer diye şaapamıyo ondandır boydan istemesi😂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıleğer senin sevgilinse, seni zaten gerçek hayatta görmüyor mu? niye hababam foto istiyor ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiyet ne bilinmez normal fotoysa neden sıkıntı olsun
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek güzel yuzunu ve gülen gözlerini görse yeterlidir sürekli boydan foto isteme cinsel. Durtudur sizi kullanıyor dikkatli olunuz.
00 Yorumla
+1 yılseni kullanmak için seviyormuş gibi yapıyor yani bu şöyle de olabilir sen ona boydan foto atmasan bile başka kızdan yine isticektir
00 YorumlaBiz istemedik ki bize neden attın boydan fotonu? 🙄
07 Yorumla- +1 yıl
Keyfi öyle istemiş çünküüü
- +1 yıl
Ne alaka egoyla yiğidin malı meydanda olur
Soran+1 yılEgoyla ne alakası var
Soran+1 yılOnlarda goggleye atmasinlar fotosunu ben napim
bence senin sadece görünüşünü seviyor anlattığından bunu çıkardım.
10 YorumlaSeven kadinda ister bunun cinsiysti yokki boydan guzeldir bende cok severim istemeyi
00 Yorumla
+1 yılİstemesinin tek açıklamasi var bacaklarini görmek istemesi
00 YorumlaSeven Erkek tepeden tırnağa tam sever, ister tabi :D
00 Yorumla
+1 yılKüsmesi saçma ayrıca boydan da saçma ben de isterim ama sık sık yüzünü göresim gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen gibi berduş birinden foto istemesii saçmalk
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. O başka seyler seviyor da.. neyse :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNeyyy
Soran+1 yılYerim onun libidosunu ya skjdksjf
Aşk İlişkileri konusunda 955 cevap paylaştı. yani ister. görüntülü de konuşmak ister
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet görüntülü aramıyorum o yüzden çok istiyo
+1 yılbence sen bu adamdan uzak dur
02 Yorumla
Soran+1 yıl3 yıldır çıkıyoruz ve birbirimizden uzakta yaşıyoruz
- +1 yıl
anlaşılması gayet açık
siz İstanbul damızın
Gizli Üye(30-35)+1 yılResimdeki gibi Bi kızsa 5sanıyede bir istenir sdfdd
011 Yorumla
Soran+1 yılBenim fiziğim bukadar güzel değil maalesef biraz balık etliyim
Cevap sahibi+1 yılYokluktayms o zaman kötü sdf
Soran+1 yılOkadar da kötü değil slk skjgkd
Cevap sahibi+1 yılÜff sanane ve slk sjsj
Soran+1 yılEogkdkgkkdkgkfkhkfkh
Cevap sahibi+1 yılSevgilin senin balıketlerini kötü emellerine alet ediyor reiz bu arada sjsj
Soran+1 yılSadece beni etsin başka kimseyi etmesin istiyorum
Cevap sahibi+1 yılSürekli boydan foto isteyen biri abazadr krdiş başkalarına da çok şaapmstr sjj
Soran+1 yılHayır o kimseye benzemez
Soran+1 yılNiye gizlendin ksjgkdkgk
Cevap sahibi+1 yılBu tarz muhabbetler klasımı sarsar sjsj neyse mayk bol şans sana
Evet sevmiyordur ona dersini I ver ve şutla
10 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor objesin onun gözünde
10 Yorumla- Devamını Gör (85)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım