18 yaşındayım ve hala neden sevgilim yok?

şuana kadar benden hoşlanan çok kişi oldu. ama beni tanıdıktan sonra sıkılacaklarını bildiğim için reddettim. öyle de oldu aslında şu an denk geliyorum saçma sapan insanlarla içip içip geziyorlar. gayet doğru kararlar verdim pişman değilim. dış görünüşüm iyi, güzel bir tarzım var, elimde iki üç tane dandik enstrüman tutuyorum, 2-3 yıldır spora gidiyorum, zibilyon kez sahne aldım, yeri geldi amelelik de ayak işleri de yaptım, albümler kaydettim, kendi başıma kasetler cdler bastım, grupları desteklemek için albüm kapağı karaladım vesaire vesaire bu böyle uzar gider. insanlar bunlara bakarak benimle sürekli filozof atakan edebiyatı yapmaya çalışıyor. aslında göründüğü gibi biri değilim. hatta normal zamanda çok boş konuşurum. yine de insanlar benden her türlü sıkılıyor ben de kendimi deliliğe verdim tek başıma her şeyi yapıyorum. hala sapım sonuç olarak. bulduğum herkese atlayacak biri değilim ama bir eksiklik hissediyorum. belli bir yaştan sonra tek başıma aktiviteler yapmak, kimsenin bana eşlik etmemesi, beni sıkıcı bulması, konuştuğum şeyleri anlamaması sinirimi bozuyor. birinin beni suçlamadan benimle beraber gülüp eğlenebilmesine ihtiyacım var. merak da ediyorum açıkçası nasıl bir şeymiş bu sevgili muhabbeti. içimde bir ukde olarak kaldı.

18 yaşındayım ve hala neden sevgilim yok?