Güncellemeler
+1 yıl
Gercekten iyi olmus, uzulmuyorum sana diyenler var. Kanim donuyor. Beni tanimiyorsunuz bile bu icinizdeki nefret neden? Sizi gercekten anneniz babaniz igrenc yetisdirmis. Bu nefreti kusunca noluyo
19de sevdim onu bir kac ay sürdü. 22 oldum yeni atlatiyorum. Agustosta evlendi. Aniden oldu bu ramazan tanisip agustosda evlenmis. Bukadsr hizli gelisen evlilik olur mu? Gorucumu? Nasil olur beni mahvetti kendi yuva kurdu? Kiz cogu erkegin begenecegi bir kiz degil. Ben yillarca mahvolurken her saniye onu dusunurken arayip sorar diye beklerken artik mutlu olmam gerekirdi. Onunda yasattigini yasamasi. Ama olmadi. Mahvetti beni. Madem evlenmeyeceksin niye evlilik konusuyosun? Niye gitmicekmissin gibi davraniyosun? Ben kimseyi sevmedim böyle. Evet duygularim öldü yavas yavas ama sarkilarda aklima geliyor nasil olur? Nasil kiyar? Ben yoklugunda bile kimseyi hayatima almazken? Cok istemisdim onunla evlenmeyi gelinlikle hayal etmiştim
Sizce o mutlu mu? Fotolarda guluyor gayet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mutludur. Hemende evlilik hayalleri kuruyorsunuz. Mustafadan daha iyileri çıkacak karşına. üzülme bakim
Niye mutlu hakketmedi ki?
Cikmiyor iste 19dim 22 oldum yok diger erkekler yapisik israrci
Çıkar çıkar. Merak etme seninde kocacığın olacak. evde kovalamacalar oynayacaksın. boş ver mustafayı sen.
Nefret ediyorum o ve karisindan gercekten karisi hic kiz gibi degil
:) senden daha hızlı çıkmış demekki. Kafeslemiş. amaaan boş ver. o çişlinin kirli donlarını yıkamayı isteme bu kadar. mıstafa da tipsizin teki zaten :)
Hahahahs haklisin cok komik dedin o simdi onun donlarini yikiyodur pasta kek yapiyodur o isden gelen kdr sıkıntıdan patliyodur canım narı
Sal.. ak karı
:) ha şöyle. gülümse aynaya bak. Elini sallasan ellisi de. çıtırım güzelim o tazeciğim de.
İyi olmuş la valla oh olmuş böyle tiplerin peşinden kendinizi paralayin ağlayın sızlayin sonra da önünüze gelen iyi insanları siz üzün bu döngü hiç bitmez zaten
Ne diyosun sen ya? Iyi olmus mu? Ben mahvoldum ve sen gelip iyi olmus diyorssn sen merhametsiz ve vicdansiz bir insansin. Ben nereden bilebilirim böylr oldugunu? Ben onu tanidigimda dunyanin en duzgun efendi insaniydi.
Evet merhametsiz ve vicdansızim ben takılıp geçiyorum artık kızlarla o zaman değerim biliniyor iyi olmuş yani sana da😇
Birgun aynisini yasarsan aklina geleyim. Cok yazik
Yaşadığım için bu duruma geldim zaten boş yere duygu sömürüsü yapma ben şuana kadar sayısız kızla birlikte oldum hepsinde de vardığım tek nokta böyle. olinca değerli olmak o yüzden üzgünüm ama üzülmüyorum adına
Bende sana uzulmuyorum kotu bir kalplisin kalbin kirli merhametsis
Bana üzülme ben bu halimi biliyorum ve mutluyum kendine üzül bence :d
Böyle olinca el üstünde tutuluyorum çünkü
Senin gibi bir kotu kalpli el ustunde tutulmaz. Igrenc bisey bu kaba saba
Mantıklı olursan olur rahat ol
Olmaz
Bir uzmandan destek almalısın bence arkadaşım.
Sen hala qyni soruyu soruyosun yanlis yapiyosun
Nerden bildin ben oldugumu
Bilmicek bisey yok unutamiyorum diyosun unutmak istersen unutursun bu kadar basit. Yillarini almis zaten dha bisey yapmazsan almaya devam edecek sana yazik olacak
Bana yazik oldu zaten gencligim gitti
Dahq giden bisey yok herkesin yasadiklarini yasadin ama bu sekilde devam edersen gercekten gidecek ve telafisi olmayan izler kalacak sende. Degmeyen biri icin bunlrin olmasi...
Yanlış bir erkek daha
Cok iyidi
Sonra degisti
İyi olan kolay değişmez, sana sadece iyi yüzünü göstermiş
Haklisin peki ben ne olacam o mutlunudur
Doğru bir erkek bulmalısın
Yokki
Nasıl yok sadece görmek gerekiyor
Gercekten yok diger erkekler abaza ve yspisik ya da buyuk
Mutlaka vardır
Çalışıyon mu öğrenci msn evde misn
2 yil evdeydim kafayi yedim. yeni camismaya basladim
İyi olmuş kafan dağılır
Çok üzüldüm 🥺
🥺🥺🥺 sen guvenme kimseye
Ben de benzerlerini yaşadım 2 yıl oldu acısı hala şuramda
Odami umut verdi evlilik konustu
Bende aşamiyorum mutluluuguna dayanamiyorum
Umut verdi ama kısa bir süre evlilikten hiç bahsetmedi sevgililikten bile hata bendeydi
Yaa kiyamam kac yasindasiniz
18 - 21
Oh içimin yağları eridi😀
Niye ki domuz basina gelsinde gor
Haha 😀 müstahak size😀
Kes almim. ayamin altina
Alsana 😀