Ben Mustafayı çok sevmiştim? Gençliğimi mahvetti 19dim 22 oldum. bana nasıl kıydı? Gitti evlendi?

19de sevdim onu bir kac ay sürdü. 22 oldum yeni atlatiyorum. Agustosta evlendi. Aniden oldu bu ramazan tanisip agustosda evlenmis. Bukadsr hizli gelisen evlilik olur mu? Gorucumu? Nasil olur beni mahvetti kendi yuva kurdu? Kiz cogu erkegin begenecegi bir kiz degil. Ben yillarca mahvolurken her saniye onu dusunurken arayip sorar diye beklerken artik mutlu olmam gerekirdi. Onunda yasattigini yasamasi. Ama olmadi. Mahvetti beni. Madem evlenmeyeceksin niye evlilik konusuyosun? Niye gitmicekmissin gibi davraniyosun? Ben kimseyi sevmedim böyle. Evet duygularim öldü yavas yavas ama sarkilarda aklima geliyor nasil olur? Nasil kiyar? Ben yoklugunda bile kimseyi hayatima almazken? Cok istemisdim onunla evlenmeyi gelinlikle hayal etmiştim

Sizce o mutlu mu? Fotolarda guluyor gayet

Güncellemeler
+1 yıl
Gercekten iyi olmus, uzulmuyorum sana diyenler var. Kanim donuyor. Beni tanimiyorsunuz bile bu icinizdeki nefret neden? Sizi gercekten anneniz babaniz igrenc yetisdirmis. Bu nefreti kusunca noluyo
Ben Mustafayı çok sevmiştim? Gençliğimi mahvetti 19dim 22 oldum. bana nasıl kıydı? Gitti evlendi?