+1 yılPeki arıyorum soru 1 nerelisin soru 2 kaç yaşındasın soru 3 bekar mısın Evli misin soru 4 olsun Memleketin neresi şu anda neredesin soru 5 çalışıyor musun çalışmıyor musun onu altı hayatından memnun musun gerçekten
07 Yorumla- +1 yıl
Tm peki cevap veriyorum : İstanbul'da yaşıyorum memleketim kastamonu eşimden ayrıyim 2.5 yıl oldu ayrılalı 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum , muhasebeciyim bir aksesuar firmasnin muhasebesini tutuyorum hayatımdan çok şükür memnunum çünkü sağlıklıyim , huzurluyum kinseye muhtaç değilim çocuklarım yanımda güzel bir ailem var bundan iyisi can sağlığı diyelim burayı tamamen mizah amaçlı vakit geçirmek için kullanıyorum eğleniyorum zaman geçiyor 5 aydır burada aktif kullanıcıyım
- +1 yıl
32 yaşındayım
- +1 yıl
Vallahi ne kadar güzel Hayatla barışık bir insansın Rabbim çocuklarını sana bağışlasın senin çocuklarına bağışlasın inşallah evlat acısı göstermesin İnşallah sana ve bana herkese inşallah kıymetini bilen güzel bir insan bulur tekrar evlenirsin
- +1 yıl
Amin gülüm insallah cümlemizin 🙏🙏🙏 hayırlısı olsun diyelim teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Bu arada ben de İstanbul'dan 44 yaşında bir adet Ömer Ben de bu uygulamayı vakit geçsin diye kullanıyorum güvenlik görevlisiyim Can sıkıntısı işte Yani yoksa başka bir amacımız yok arkadaşlık sohbet muhabbet
- +1 yıl
Tm peki Ömer saygı duyarım hepimizin amacı bu zaten vakit geçiyor işte fazla bir sosyal hayatımız yok çünkü
- +1 yıl
Ya inan var ya Sosa artık ben unuttum sosyal hayatı İnan çalışmaktan bir yere gidemiyoruz her şey Ateş pahası çalışmazsan yetmiyor mesai yapmazsan Yetmiyor Yetmiyor yetmiyor arkadaşım Vallahi öyle etmiyor biriler de etmiyor yani Allah bize güç kuvvet versin çalışalım yapacak bir şey yok
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılOns altın fiyatı 1708 $ gram altın ise 1024 ₺ ve fed faiz artırmaya yönelik açıklamalar yapıyor. Sence önümüzdeki günlerde altın ne olur, altına para dökeyim mi? İkincisi asgari ücret için bir çok şey söyleniyor sence asgari ücret ne kadar olur? Tahminin nedir? Son sorum ise önceden 200 TL çok değerliydi ve piyasada yok denecek kadar az görüyorduk oysa şimdi bir mont alacak olsak bu para yetmiyor, bu bağlamda sence 500 TL ve 1000 TL banknotlar hayatımıza ne zaman girer?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u +1 yılEn sevdiğin film hangisi abla :)
02 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğim etkisinde kaldığım film Titanic' ti 4 defa izledim çünkü gerçek aşklara saygım sonsuz o yüzdende filmin çok etkisinde kaldım diyebilirim 🤗
- +1 yıl
Güzel film abla bende severek izlemiştim :) :)
+1 yılİsminiz nedir? Sorularda görüyorum renkli bir kişiliğiniz var , sempatiksiniz umarım mutlu olursunuz 🤍
19 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim siz güzel bakmışsınız güzel görmüşsünüz 🙏🙏 Burayı mizah amaçlı kullanıyorum zaten eğlenmek için burdayiz çünkü çokta keyif alıyorum 🤗... yorumun için çok teşekkür ederim...🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌷🌿
- +1 yıl
Bende eğlenmeye çalışmak için kullanıyorum 😂 Eğlenebiliyor muyum orası muamma tabi.. Olsun en azından kafam biraz dağılıyor, az da olsa kaliteli insanlar da var olduğuna inanıyorum. Kullanıcı adınız gibi renkli bir kişiliğiniz var. Hep bu şekilde kalmanız dileğiyle 🤍☺️
- +1 yıl
Eğlenmen birazda şans bağlı gülüm hiç kimseyi ciddiye almazsanız. Hayata pozitif bakarsanız eğlenirsiniz burada bin bir çeşit insan var. Ciddi konuşulacak ya da makara yapilacak ya da hiç ciddiye bile almamanız gereken insanlar kendinixi kişinin yaklaşımina göre konuya göre davranışlarınızı sekillendirebilirsiniz şunu unutmayin ki herkesle her şey olmaz... Buraya takılmakla en iyisini yapıyorsun insanlar tanımak yeni fikirler öğrenmek gerçekten insana çok iyi geliyor olumlu ya da olumsuz her kişi sana bir tecrübe katıyor... sizde iyi ki burdasınız iyi ki varsınız her şey gönlünce olsun inşallah hep mutlu kalın
- +1 yıl
Şunu unutmayın ; ne yaparsınız kendiniz için yapın sen kendine değer vermezsen başkası sana hiç vermiyor...
- +1 yıl
Ah beni bir bilsen …😂
- +1 yıl
Bu çiçekler senin için 🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌷
- +1 yıl
Çok kibarsın canım ya utandım 🫣 teşekkür ederim 🙂😂
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek 🙋
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşuniyormusun nasıl birisi olsun isterdin, boşandıktan sonra hiç cinsellik yaşadinmi
04 Yorumla- +1 yıl
şu an evlenmeyi düşünmüyorum ama hayat ne gösterir bilemem şu an değil ama beliki ilerde nasip diyelim...
Boşandıktan sonra hiç cinsellik yaşamadım sevgilim de olmadı zaten... Nasıl birisi olsun istiyorum adam gibi adam olsun bir duruşu olmalı kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli kendi bağımsız kararlar verebilmeli, güven vermeli, sahiplenme iç güdüsü olmalı ağırbaşlı olmalı , merhametli ve çevresine duyarlı olmalı , baskın bir karakter olmalı , tip olarak soruyorsanız ; sakallı erkekler , ve uzun boylu erkekler daha çok ilgimi çekiyor 🤗 - +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Burada soruları sen sorarsın ben cevap veririm
07 Yorumla- +1 yıl
😂😂 siz nasıl isterseniz
- +1 yıl
Bu sitede ilginizi çeken birisi var mı? İlginizi çeken tarafı sizin için. Neydi? İsim vermeden cevap verebilirsiniz
- +1 yıl
Tm peki yorumun için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kocandan neden ayrıldın ve çocuk var mı? Evliliği tavsiye eder misin
07 Yorumla- +1 yıl
Eşimden kaynanam yüzünden ayrıldım normalde bizim nir sorunumuz yoktu ama o çok anacıydı anasının lafından hiç cikamıyordu bu da zamanla sorunlar yaşamamiza sebeb oldu tartışmalara soğukluğa vss en sonunda da ayrılma noktasına geldi geldiğimiz sonuç bu oldu 2 tane çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum bir kız bir oğlum var rabbim bağışlarsa evliliği tavsiye ederim evlilik müessesi kurmak gerçekten çok güzel fakat sevdiğiniz anlasabildiginiz bir insan olmasi şartıyla birde bir erkeğin bir duruşu olmalı kendi ayaklarının üzerinde durabilmeli kendi bağımsız kararlar verebilmeli ve üçüncü bir sahsı kim olursa olsun farketmez yuvasına sokmamalı ve yuvasına eşine çocuklarına sahip çıkabilmeli her evlilik kötü sonuçlanacak diye bir şey yok bazı şeyler nasip kısmet işidir
- +1 yıl
Estafurullah hiç sorun değil geçti gitti zaten annelerimiz tabiki baş tacı ona bir sözüm yok fakat belli bir yaşa gelmiş bir erkeğin de annesinin eteklerinin altından çıkmasi gerekiyor senin evine eşinden çok annesi karışırsa o evlilikte sorun yaşamakta kaçınılmaz oluyor.
- +1 yıl
Amin gülüm insallah cümlemizin 🙏 asıl ben teşekkür ederim yorumun için saygılar...🙋🙋
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Kaç teklif aldınız ve kaç kere teklif ettiniz?
(Aşk ilişkileri kapsamında bir soru)
040 Yorumla- +1 yıl
tamam peki cevap veriyorum erken yaşta görücü usulü evlendim ben 10 yıl evli kaldım şu an eşimden ayrıyim 2.5 yıl oldu ayrılalı sonrasında reelde hiç sevgilim olmadı kimseye teklif etmedim ama çok teklif aldım ama kabul etmedim en son geçen yıl sanal bir aşk yaşadım çok seviyeli bir sanal ilişkiydi ama hayat şartları yüzünden bitti çünkü o kişi askerdi ve şark görevi için gitmesi gerekiyordu vss ama güzel bir anı olarak kaldı hayatım da nasipten öte yol yok demişler yüreği güzel bir adamdı onu tanımayı gerçekten çok isterdim ama kısmet değilmiş 🤗. ...
- +1 yıl
Estafurullah sizlik bir durum yok Yani üzücü oldu tabiki birbirimizi gerçekten çok sevmiştik ağladım zirladim ama alıştım sonra çünkü olmayınca olmuyor maalesef ama herseferinde dua ederim onun için rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah ta çok mutlu olur diye çünkü gerçekten yüreği güzel bir adamdı ve gerçekten sevildiğimi hissettim ama şartlar bize hiç birsekilde uymadı konuştuk helallestik ve bitti herkes kendi yoluna gitti ...
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Yani hayatın döngüsü bu şekilde sen seversin karşıdaki sevmez o sever sen sevemezsin ya da ikisi sever hayat şartları bir araya getiremez ama şunu söyleyebilirim aşka aşık bir insanım oyuzden gerçek aşklarin var olduğuna inananlardanım oyuzden gerçek aşka herzaman saygım sonsuz
- +1 yıl
Tabiki orası öyle bizde gerçek bir sevgiden bağlılıktan sadakattan bahsediyoruz ben sanalda aşık olduğum zaman karşımdaki insanı bana şunu söylemişti " insanı okadar güzel seviyorsun ki insan bunu iliklerinde hissediyor ' demişti oyuzden kırmadan dökmeden güzel sevmeyi başarabilmek ayrılırken de güzel bir şekilde ayrilabilmek bunu yapmak becermek herkesin harcı değildir önemli olan bunu başarabilmektir buda tamamen insanın kişiliğiyle ve yetiştirilme tarzıyla alakalıdır
- +1 yıl
Doğrudur dediğim gibi bu biraz kişilikle alakali bir durum ben eski esimlede güzellikle anlasarak ayrıldım diğeriyle de aynı şekilde ve bunun en güzel ispatı da eski eşimin çocuklarına kendi isteğiyle nafaka vermesi ve manevi olarak ilgilenmesi ihtiyaç durumun da ya da sanal da aşk yaşadığım insanın ayrılırken en son sözü su olmuştu bana numaramı silme bir yere kaydet. Bir gün olurda birşeye ihtiyacın olur ya da bir sıkıntın derdin olursa ara gece yarısı da olsa bırakır gelirim demesiydi ve hep böyle çocuk kal kendini hiç değiştirme demesi olmuştu. Kötü ya da saygısız bir insan olsaydım böyle bir davranış görnezdim öyle degilmi her koşulda en önemli olan o saygıyi yitirmemektir
- +1 yıl
Yaa sana gayet samimi ve net bir yorum yazmıştım ama çok uzun olduğu için sistem yollaması ve hepsi silindi iyimi 😔😔😔
- +1 yıl
Sinir oldum şu an okadar emeğim boşa gitti
- +1 yıl
Merak etmeyin tekrar yazicam bu sefer daha parça parça yazicam ki bu sorunla karşılaşmamak için mesajin gitmeyeceğini düşünemedim kendi hatam
- +1 yıl
Ben uzun olunca gitmeyeceğini bilmiyordum öğrenmiş oldum 😂😂
- +1 yıl
Yaşayarak tecrübe ettim 😂😂😂
- +1 yıl
Bu konuda gerçekten çok haklısınız ve size katılıyorum burada yorumlarda da çok karşılaşıyorum hemcinslerimin yorumlarıyla gerçekten hayretler içinde kalıyorum ve üzülüyorum. Okadar egolular ve ağzı bozuklar birde çok para göz olmaları beni şaşırtıyor açıkçası özellikle 18 25 yaş arası bayanlar tehlike saçıyor cidden evet görsellik var ama saygı terbiye görgü hak getire sen bir bayansin ağzına kelimeler davranışlar yakışıyormu 18 19 yaşındaki bir kız cinsellikte ben böyle yaparım şöyle yaparım vss demesi beni üzüyor gerçekten bunlar bir crop tayt giyince iki dans edince bir şey yaptım sanıyorlar ama o işler öyle olmuyor işte elin adamı ilerde yemek te ister ütü çamaşır bulaşık ta ister popo baş saklamakla olsa herkes kadın olurdu
- +1 yıl
Hani erkekler bazen diyorya evlenecek kiz mi var diye doğru söylüyorlar çünkü bunlardan ev kadını da olmaz anne de olmaz evlenilecek kadın sayıcı yok denecek kadar az gerçekten düşünsene bir çok güzel manken gibi bir kiz bulmuşsun ve evlenmişsin ama saygı terbiye yok ailen arkadaşların gelince seni mahcup ediyor gerek konuşmalarıyla gerekse davranışlarıyla çok para harcıyor geleceğini düşünmüyor ya da seni aldatıp eşine dostuna küçük düşürüyor evdeki sorumluluklarını bilmiyor ya da yapmıyor şimdi böyle bir kadın güzel olsa ne olur olmasa ne olur. popon başını göstererek bir adamı bir iki defa etkilersin ama saygınla sevginle anlayışınla zekanla ömür boyu etkilersin aklı olan adam görselliğe önem verir ama bu yeterli değildir bunun yanında başka şeylerde aramalıdır fedakarlık, sabır , mütavazilik , yokluğu bilmek kanaatkar olmak saygılı olmak vss bu özellikleride aramalıdır hani bir söz vardır kadın var taştan aş eder kadın var pişmiş aşı taş eder. Diye boşuna demiyorlar bir kızın yetiştirilme tarzı da bu konuda çok büyük önem arz ediyor. Ben gençlerin yerinde olsam evleneceksem bir kere değil yüz kere düşünürdüm çünkü edepsiz kadınla ya da paragöz bir kadınla uğraşmak gerçekten çok zordur. Ben bugün bir yoruma denk geldim mesela sevgilime diyor bütün masraflarımi kitliyorum iyi yapmıyormuyum diye sormuş şimdi bana göre bu kız evlenilecek bir kız değildir çünkü bununla evlensen adamın ocağını söndürür parayı çok seven insandan korkarım ben çünkü para bittimi o kadını evde tutamazsın gider
- +1 yıl
Oyuzden bakın etrafiniza yıllarca sevgili oluyorlar yatıp kalkiyorlar ama evlenince 2 yıl evlilik surduremiyorlar çünkü neden biliyormusun merak ettikleri bir şey kalmıyor çünkü birbirlerinden sıkılmış oluyorlar gerçeklerle yüzleşiyorlar
- +1 yıl
Ben şuna çok gülüyorum mesela kadın dediğin bakımlı olmalıdır şöyle olmalıdır vss bakımlı olmak bu değildir bakımlı olnak doğal olmaktir temiz olmaktır bakım budur takma kirpik takma tırnak dudaklara botoks yapmak ya da meme büyütmek vss bu bir bakım değildir ki sahteliktir. , Hafif bir makyaj yeterlidir güzel görünmek için abartmaya doğallıktan çıkmaya gerek yokki
- +1 yıl
Sen şimdi örneğin sevgilini dışarda maykyajli süslü puslu görüyorsun öyle degilmi ya da ben burada da çok denk geliyorum yorumlarda evde şunu yaparım su maskeyi yaparım makyajlı olurum şu kremleri kullanırım , kendime bakarım güzelliğimle ilgilenirim külliyen yalan bunlar çünkü hiç bir kadın evde öyle geziniyor ya da dolasmiyor evde pijamalarla esofmanlarla oturuyoruz çünkü ya da hic bir kadın evlenip te kocasını sık kıyafetlerle seksi çamaşırlarla karşılamıyor bunları yapar biliyormusun evlendiğinde ilk 6 ay yapar ya da bir özel günde karşılar bunu kime sorarsaniz sorun her kadın evinde eşini pijamalarla karşılar. İnstigramlarda vss goruyorsunuz kadın giyinmiş süslenmiş püslenmis vss birde git evde bak okadina ya da kıza yatağını toplamaya aciz , yediği bulaşığı yıkamaya acizler benim çevremde çok var bunların canlı örnekleri kadın süslü puslu ama evini çok afasersin bok götürüyor artık ama sen napiyorsun instigramda gördüğün resimden etkileniyorsun çünkü arka yüzeyini görmüyorsun işte evlendiğinde bunları görürsün anladinmi ne demek istediğimi
- +1 yıl
Evlimisiniz bilmiyorum ama sosyal medyada gördüğünüz güzel resimler veya görseller sizi etkilemesin ya işte kadınlar ne güzel giyiniyor makyaj yapıyor eşleri çok şanslı vss gibi sakin özenti ve beklenti içinde olmayın çünkü o kadınlarda evde pijama eşofmanla duruyor merak etmeyin hepimiz öyleyiz çünkü birde mutlu olmak istiyorsanız beklentilerinizi yüksek tutmayın olduğu kadar olsun hiç bir şey dörtlük olmaz olamaz çünkü olanla mutlu olmasını bilin kanaatkar gösteristen uzak olun herşeyin doğal olanı herzaman daha samimidir bunu unutmayın
- +1 yıl
Evli değilim ama aşırı seçici ve keskin kriterlerim var. Bu yüzden bulamıyorum. Benim sosyal medya hesaplarım yok, işim de olmadı. Bütün günümü hesaplamalar alıyor, arada buraya takılıyorum ama burada da gizli üye değilim. Açık sözlü, net, keskin, gözünü kırpmadan yazacaklarını yazan biriyim. Sitede kadınların da korktuğu bir odun tipim. Ama sizin gibi bir hanıma saygı duymasını da bilirim. Çünkü saygıyı kişi yansıtmasıyla hak eder veya etmez. Ben sizi istekle ve özenle okuyorum.
- +1 yıl
Doğru kadını nasıl anlarsınız biliyormusunuz size olan davranışlarına değil başkasına nasıl davrandığına bakın bayanla ilk tanistiniz mesela onu ucuz bir yere yemeğe getirin bir bakın bakalım bundan memnun kalıyormu mutlu oldumu gözleri gülüyormu baktınız ve o mutluluğu gördünüz bir dahaki sefere daha iyi biryere getirirsiniz bütçenize uygun bir daha ki sefere bir tık daha iyi biryere. Yani azar azar hakettikce bu değeri gösterin hediye alırkende öyle ilk ufak şeyler alın yavaş yavaş daha iyilerini alırsınız sen ilk hediyede pırlanta yüzük alırsan iPhone telefon alırsan çıtayı yükseltmiş olursun birdahakine araba bekler senden azar azar yavaş yavaş yapın onu deneyin. Çaktırmadan ne kadar mutlu olduğunu görün gözlerinde kanaatkar olup olnadigini burdan anlarsınız zaten. Birde bir kadın çok gösterisi sevoyirsa herşeyi yediğini içtiğini reklam etmeyi seviyorsada tehlikelidir çünkü gösteriş için herşeyi yapar sen bu fırsatı sunmazsan evde huzursuzluk kavga çıkartır sürekli çünkü onun amacı onu aldirmak değil reklamını yapmak istemesidir
- +1 yıl
Birde başkasına saygısı olmayanın sizede saygısı olmaz. Çok üstüne düşmeyin bir kadının gerçekten babamın bir lafı vardır kadın kısmına fazla yüz verilmez yüz verirsen tepene çıkar derdi eskiden. Bu gerçekten de doğrudur kadına çok ilgi alaka gösterirsen her dediğini yaparsanız baş edemezsiniz okadinla ilgiyi de sevgiyide dozunda verin ne çok az nede çok fazla çok verirsen tepene çıkar az verirsen elinden kaçar azar azar hakettiği kadarını verin ve ilk yanlışını ya da yalanını yakaladıginiz an tepkinizi koyun şunu unutmayın bir jere yapan herzaman yapar
- +1 yıl
Bir kadın çevresinden çok etkikeniyorsa anne baba arkadaş sosyal medya vss bu kadın da çok tehlikelidir çünkü ilerde evlenirsiniz mesela annesi bir laf şöyler gelir onu size uygulamaya kalkar ya da evde birkavga edersiniz onu hemen ailesine anlatır ya da eşine dostuna bu kadın dan ev kadını olmaz emin ol bundan çünkü aile icindeki tartışma dışarı taşınmaz çok önemli bir sebeb olmadığı sürece ya da annenin babanin arkadaşın lafı evin içine sokulmaz. Bu evde soğukluğa ve tartışmaya sebebiyet verir çünkü her evliliğin eşin yuvanın kurallari ya da kişilikleri farklıdır başkasının verdiği akıl sizde ters reaksiyon gösterilir şöyle örnek veriyim bir ilaç düşünün başkasına şifa olurken bir başkasını zehirleyebiliyor bunun gibi düşünün o kişinin verdiği akıl onlarin evliliklerine uygun olabilir ama size uygun olmaya bilir buda evde sıkıntılara sebebiyet verir
- +1 yıl
Doğru insan ruhunuza en iyi gelen Kahrıda hoş Lütfü da dediğiniz insandır eğer onunla kendinizi iyi hissediyorsanız gerisi önemli değil birsekilde hallolur eğer mutluluğu bulduysaniz sorgulamayın mutluluğu tasarlayamazsınız varsa yaşarsınız yoksa bakarsınız... her şey gönlünüzce olsun inşallah 🤗
- +1 yıl
Estafurullah hepimiz herşeyi zamanla öğreniyoruz tecrübe ettikçe. Ve her geçen gün eksiklerimizi daha iyi görebiliyoruz
- +1 yıl
Eğer size yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏🙏 kendinize çok iyi bakın Allah'a emanet olun ... iyi akşamlar 🙋
Aşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Site içinde kadın olmanın zorluklarını sorsam ne derdiniz?
04 Yorumla- +1 yıl
Ya aklı başında bir insansanız hiç bir zaman bir yerde zorluk yaşamazsınız en çok karşılaştığımız şey her görenin yürümesi, dm ye gel diye ısrar etmesi , ( en güzel çözümü ben DM mi ilk günden beri kapalı tutup bu tür şeylere Fırsat vermedim ) onun haricinde hiç bir sıkıntı yok gayet keyifli zaman geçirebiliyorum .. yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Rica ederim 🙋🙋🙋
+1 yılCanım hiçbir şey sormak istemiyor sen söyle aklıma gelince sorayım 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer hangi bir müzik enstrümanı çalıyor musun? 🎼
04 Yorumla- +1 yıl
Evimde gitar var biraz amatörce calabiliyorum birde flüt çalmasını ortaokul ve lise yilllarında öğrenmiştik özellikle flütle saman yolu şarkısıni çok iyi çalabilirim
.. - +1 yıl
Görüş paylaşımı için teşekkürler. 🙂
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim 🙏🙏 eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Rica ederim. 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılbirine çok kırıldin diyelim.. ne yaparsa özrünü kabul edersin?
02 Yorumla- +1 yıl
Aslında özel olarak hiç bir şey yapmasına gerek yok söz yeterli ya da samimi yaklaşımı çünkü sevgi insaniyim kin tutmasını küs kalmasını sevmem kavga insanı değilimdir. Hemen affederim
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelmiş yine gözlerimin prensesi:) Soruyorum, dışardı vücuduna çok iltifat alıyor musun?
05 Yorumla- +1 yıl
Dışarda almıyorum çünkü dışarıda giyimime oturmama kalkmama davranışlarıma çok dikkat eden birisiyim oyuzden böyle birşeyle karşılaşmıyorum ama burada iltifat çok alıyorum özellikle gözlerime , gülüşüme ve göğüslerime birde çok enerji dolusun ya da nasıl bukadar neşeli olabiliyorsun tarzında çok söyleyen oluyor
Cevap sahibi+1 yılGöğüslerine mi?:)) e biz göremedik bi
- +1 yıl
Onlarda görmedi zaten ben bir profil resmi koymuştum aslında çok normal bir badi vardı üstümde haz bir dekoltesi vardı ozamanlar çok söyleyen olmuştu brnde sonra kaldırdım o resmi zaten
Cevap sahibi+1 yılKeşke ben de görebilsem body ile:( En sevdiğim fotoğraf tarzıdır. Ev hali ve askılı ile
Cevap sahibi+1 yılöhöm
Saçma bulduğun ama yapmaktan da geri kalmadığını şeyler var mı
01 Yorumla- +1 yıl
Sabah aç karnina sigara içmek , geç saate kadar uyumamak , salıncakta sallanmak , telefonla çok konuşmak ilk aklima bunlar geldi... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Süt teninin, kumral saçının ve renkli gözlerinin ekmeğini yedin mi hiç?
05 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak anlayamadım nedemek istediğinizi
- +1 yıl
Öncelikle çok teşekkür ederim sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün 🙏🙏 hemen sorunu cevaplıyım ; Hayır olmadı çünkü sana güzel gelen bir şey başkasına öyle gelmiyor şöyle örnek veriyim mesela ben kaynanam yüzünden eşimden ayrıldım ve hiç bir zaman beni oğluna yakistiramadi kendimi birtürlü begendiremedim. Naparsam yapıyim kadın bir türlü beni benimseyemedi her yaptığım şeyde kusur buldu vss sonunda onun istediği gibi oldu evliliğimiz bitti eşimde tam bir ana kuzusuydu bana sahip çıkamadı vss en sonunda ana_ oğul onları başbaşa bıraktım.. demem oki sana çok güzel ya da değerli olan bir şey başkası için bir önemi olmuyor... yorumun için çok teşekkür ederim 🙋🙋🙋
- +1 yıl
Bilmem oğlundan kıskandı sanırım beni ya da paylaşmak istememiş olabilir çünkü eşi yoktu yıllar önce ölmüş bütün sevgisini hayatını oğluna vermiş bu sebebten sanırım
+1 yılBeyz tenine toplu sac yaksmis :)
sence ben en cok neyde basarilidir?
Siyahla beyz uyarmi?00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılTakip listenizi neye kime göre belirlersiniz
016 Yorumla- +1 yıl
Sorunun cevabını vermediniz
- +1 yıl
Henen cevap veriyorum; öncelikle herkesi takip etmek ya da kim takip ediyor diye bakmak prensibim değil birkere gerçekten samimiyetine inanmam lazım ona güvenmem gerekiyor belli bir zaman geçmesi gerekiyor çünkü bir insanı zamanla ve davranışlarıyla tanırsınız sadece bana iyi olması ya da saygılı olması yeterli bir sebeb değil başkalarına da saygısı olması konusna üslubuna dikkat etmesi gerekiyor ben çok iyi bir gozlenciyimdir dikkatliyimdir kim kime nasıl cevap vermiş ne yazmış dikkatle okurum özelden kimseyle konuşmuyorum ilk günden beri dm kapalıdır çünkü özelden az çok ne muhabbet edeceğini ne soracağını bildiğim için böyle birşeye gerek duymuyorum
- +1 yıl
Basitleştirilmiş şeyleri sevmediğim ve ergen muhabbetlerinden hoşlanmadigim için kimseyide özele taşımıyorum çünkü bir kişinin bana özelden abuk subuk konuşmasıni ya da davranmasini istemiyorum burada belli bir sınır oluyor ve ileri gidemiyorlar oyuzden sohbetlerimi de hep açıktan yaparım ve kimseyi özele taşımıyorum burayı mizah amaçlı kullanıyorum zaten eğlenmek için kullanıyorum
- +1 yıl
Profilim sayfam sorularım, sohbetlerim hep açıktır çünkü şeffaf ve doğal bir insanım samimiyeti seviyorum herseyimle , iyi ya da kötü ben buyum buyum diyecek kadarda cesaretli , kendimle barisik ve doğal bir insanimdir bunu sayfama bakarak ta görebilirsiniz şu an ki kişiyi takip ediyorum farkındaysan samimiyetine gerçekten inandığım o güveni hissetmediğim dostluk anlamında da beni en iyi anlayan çözen insanlar onlardı onları konuştuktan iki ay sonra ekledim bana davranışlarını gözlemledim insanlara yaptıkları yorumları davranış şekilkerine baktım. Vss ondan sonra ekledim sağolsunlar beni hiç pismanda etmediler herzaman oseviyelerini çizgilerini de korurlar
- +1 yıl
Sayfam daki yorumlarda belki çok goruceksiniz dm ye , ya da niye gelmiyorsun , mesaj kutunu aç , sana ulaşamıyorum vss ya da sana küstüm diyenler trip atanlar , laf sokanlar da çok fazla oluyor
- +1 yıl
Teşekkürler bu açıklayıcı bilgiler için
- +1 yıl
Dediğim gibi basitleştirilmiş şeyleri sevmem her önüme geleni eklemem , yorumlarda konuştuğum kişileri özele taşımam yorumlarda sohbet ederim ve orada tadında bırakırım konuşmayı çok severim ama herkesle değil ...🙋
- +1 yıl
Umarım sorunuzun cevabını verebilmişimdir
- +1 yıl
Merak ettiğiniz başka bir şey varsa sorabilirsiniz elimden geldiğince samimiyetimle cevaplayama çalışırım 🤗
- +1 yıl
Ben duruşu çizgisi güzel insanları severim ve hep derim kadın dogulmaz kadın olunur burada çok kadınım diye geçinip bin bir rezilliğini gördüğümüz insanları gördüğümüz için sizin gibi özü sözü bir insanlar haliyle aradan sıyrılıp dikkat çekiyor çizginizi bozmayın yolunuz açık olsun
- +1 yıl
Rica ederim asıl ben teşekkür teşekkür ederim 🙏 kusura bakmayın biraz uzun bir açıklama oldu ama kendimi ancak bu şekilde iyi ifade edebilirdim 🙋
- +1 yıl
🙏🙏👍👍
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- +1 yıl
Böylede gıcık bir insanım işte 🤣🤣🤣
- +1 yıl
İyi aksamlar diliyorum
- +1 yıl
İyi akşamlar 🙋
Aşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. Hayatı seviyor musun?
02 Yorumla- +1 yıl
Hemde çok pozitif düşünen neşeli bir insanım zaten sahip olduğum şeylerle mutlu olmasını bilirim. Oyuzden de hayatı ve insanları herşeye rağmen seviyorum ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌷🌷🌿🌷
En çok hoşlandığın aktiviteler neler?
014 Yorumla- +1 yıl
Resim yapmak , ve mutfakla birşeyler yapmak yeni şeyler denemek vss , sokak hayvanlarını beslemek ilk aklıma bunlar geldi
- +1 yıl
Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ben elbise modelleri çiziyorum orta birinci sınıftan beri ( abiye elbise modeli) 🤗
- +1 yıl
Çok iyi yapmışsın gerçekten insana büyük bir keyif veriyor birşeyler üretmek çizmek
- +1 yıl
Resim çekip napiyorsun peki bunu profosyönellige taşımayı düşünmüyormusunuz
- +1 yıl
Yaaa çok güzel gerçekten başarılarının devamin dilerim 🙏
- +1 yıl
Asıl ben teşekkür ederim sohbetin için 🙏🙏
- +1 yıl
🙋🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNe tur muzikler ilginizi ceker?
03 Yorumla- +1 yıl
Ben her türlü müziği çok severim ama neşeli pozitif bir karakterim var oyuzden hareketli pop müzikler daha çok ilgimi çeker ... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim:)
- +1 yıl
🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌿
+1 yılAbla evli misin ya da sevgili falan var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Eşimden ayrıyim ben gülüm 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum sevgilim yok maalesef
- +1 yıl
Ne güzel işte 2 çocuğun var yalnız değilsin
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çocuğun var mi
04 Yorumla- +1 yıl
Eşimden ayrıyim ben 2 çocuk annesiyim çocuklarımla birlikte yaşıyorum bir kız bir oğlum var rabbim bağışlarsa
- +1 yıl
Yaa doğrudur evlat bambaşka bir şey rabbim hayırlı uzun ömürler versin insallah
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seni istemeye geldiklerinde kaç altın istiyceksin
06 Yorumla- +1 yıl
Benim bir evlilik geçmişim oldu zaten erken yaşta görücü usulü evlendim ben ozaman babam 5 bilezik birde kolye set istemişti eski eşimden
- +1 yıl
Teşekkür ederim geçti gitti zaten
- +1 yıl
Amin gülüm insallah cümlemize
+1 yılkilondan memnun musun?
07 Yorumla- +1 yıl
Evet şu an memnunum 59 kiloyum boyum 1.60 hafif balık etliyim hiç zayiflamayi diyet yapmayı hiç düşünmedim ve gerekte görmüyorum
- +1 yıl
ölçün buysa tabiki bence de güzel
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏 önemli olan görsellik ten ziyada sağlıklı olmamız
- +1 yıl
aynen katılıyorum ve senin görsel veya görünümün hoş zaten
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏 sen güzel baktığın için öyledir o
- +1 yıl
rica ederim. olan gördüm
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılKız gibi olmak çok zor mu
04 Yorumla- +1 yıl
Yani Türkiye şartlarında kadın olmak gerçekten zor kıyafet saç makyaj aksuar kulanimi vss hem masraflı hemde zor oluyor zaman ayimak gerekiyor.
- +1 yıl
Ben bunların hepsi çok istiyorum
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim beni kırmadan dinledin
- +1 yıl
Rica ederim gülüm ne demek estafurullah seni neden kiriyım ki ,🙋🙋
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKartaca kralı Hannibal hangi balı yiyordu?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCinsellik önemli mi senin için
03 Yorumla- +1 yıl
Önemli tabiki her sağlıklı insanin doğal ihtiyacı bu sonuçta ama içinde duygu barındırmayan bir ilişkiye sıcak bakmıyorum
Cevap sahibi+1 yılTabilo duygusuz olmaz
- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılsaf bir türk müsün sen?
030 Yorumla- +1 yıl
Çok şükür orjinal TC vatandaşıyım 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
- +1 yıl
garip bir kadınsın yani. Evli misin bekar mısın veya ne bileyim ne iş yapar edersin sitede bulunma amacın ne gibi sorularını merak ediyorum genel olarak sana dair :D
- +1 yıl
Bu soruda cevapladım aslında hepsini okuyup bakabilirsiniz
- +1 yıl
Yorumlarda goruceksiniz
- +1 yıl
bir de o yaşta hala bakire misin daha özel oldu ama :D
- +1 yıl
Ne alaka gülüm
- +1 yıl
Yorumları oku anlarsın dedim ya
- +1 yıl
Okuyamam zaten iletişim kursam özelden gelirdim 😂
- +1 yıl
Bak sordular bende cevap verdim
- +1 yıl
Özelden gelemezsin işte
- +1 yıl
Benim dm kapalıdır
- +1 yıl
Neden garip bir kadınım size bunu düşündüren nedir
- +1 yıl
Sadece takip ettiğim gelir diyorsun haha
- +1 yıl
Profilimi sayfamı açık kullanıyorum sohbetlerimi burdan açıktan yapıyorum net doğal ve şeffaflım sence benim nerem garip
- +1 yıl
Hiç kimse gelemez
- +1 yıl
Burdan konuşurum ne konuşursam bunu sayfama bakarak rahatlıkla görebilirsiniz
- +1 yıl
Bilmem o kadarını neticede takip ettikleriniz olduğundan söyledim de
- +1 yıl
Ee bilmiyorsan anlatıyorum işte
- +1 yıl
Ben neden garip bir kadınım diye sordum cevabımı alamadım
- +1 yıl
boşandıktan sonra cinsellik yaşamadan nasıl durdun günah diye mi yapmadın yoksa o hevesin mi yok?
- +1 yıl
?
- +1 yıl
Boşandıktan sonra bir sevgilim olmadı buyuzden de böyle bir şey yaşamayada fırsat olmadı
- +1 yıl
Ben dünkü sorunun cevabıni hala alamadım ama?
- +1 yıl
ne bileyim böyle daha kendi halinde takılan ve foto çekim durumuna bakınca daha çok hintler gibi eski tip foto persektifi görüyoruz sanki veya burada niye olduğunuza dair çok fazla fikir üretemedim hiç. Hani herkesin bir amacı olabiliyor siz sanki daha çok stres atmak üzerine gibi
- +1 yıl
ha anladım günlük ilişkilere karşısınız demek ki içinde sevgi güven his falan olmayınca
- +1 yıl
Hemen cevap veriyorum ; içinde duygu aşk olmayan her ilişkisiyle karşıyım aşk insanıyım çünkü günü birlik ilişkiler asla benim tarzım değil kişiliğine ters uzun vade ilişki insanıyım ... kendi halinde takılan biriyim zaten çok sade düzenli bir hayatım var... resim konusuna gelince efektli resim sevmiyorum doğallıktan yanayım dikkat ederseniz gözlerimin altındaki çizgileri beye alnımda ben gibi bir şey var. İstesem onları yok edebilirdim ama gerek görmüyorum olduğum gibi doğal görünme taraftarıyım Hintli değilim memleketim kastamonu... Burayı vakit geçirmek için kullanıyorum genelde mizah amaçlı kullanıyorum zaten çok ta eğleniyorum ve keyif alıyorum burada olmaktan ... garip bir insan değilim tam tersi aşırı şeffaf bir insanım doğallığı samimiyeti seviyorum kendimle barışık bir insanım... yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
açıkçası yaşında 32 mi diye merak ediyordum biraz daha büyük gibi geliyordun bana ama genel olarak akıllıca yorumların var pek troll değil ve olabildiğince erkeklerden uzak kalıyorsun bu iyi bir şey.
- +1 yıl
Yaşım dolu dolu 32 sayfam ve şuana ana kadar koyduğum bütün profil resimlerim orjinaldir sorularımi ve yorumlarımıda hep açıktan yaparım belki denk te gelmişsiniz dir evet erkeklerden uzak duruyorum çünkü sadece vakit geçirmek amaçlı burdayım oyuzden sohbet ettiğim insanlarla da açıktan sohbet ediyorum özele taşımıyorum muhabbet ettiğim kişileri yorumda bırakıyorum
- +1 yıl
yoksa sapıtır zaten karşı taraf bunu fark etmeniz iyi bir şey ve neticede bir annesiniz hayata dair de tecrübeniz yoğun olduğu gibi insan ayrımını iyi yapacak durumdasınız. Ne zaman görsem dikkatimi çeken bir kadınsınız da zor halleriniz bayıyor gibi oluyor :D
- +1 yıl
Tm peki görüşüne saygı duyarım yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 29,2b cevap paylaştı.
+1 yıleee nasılsın diye sorayım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim sağlıklıyım , kimseye muhtaç değilim çok şükür bundan iyisi can sağlığı diyelim
Evlilik aşkı öldürür mü 🤔
03 Yorumla- +1 yıl
Öldürür aşk çabuk bitiyor ama sevgi saygı baki kalabiliyor belli bir zaman sonra her şey sıradanlaşıyor çünkü eski heyacani kalmıyor
- +1 yıl
🙋🙋🙋
benim sorum görselli olabilir mi
04 Yorumla- +1 yıl
Görsel derken nasıl bir soru mesela
+1 yılbu gün mü?
07 Yorumla- +1 yıl
Siz ne zaman isterseniz?
- +1 yıl
teşekkür ederim :D iyi misiniz
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim iyiyim çay içiyorum gelen sorulari cevaplamaya çalışıyorum çünkü prensibim gereği her yoruma dönüş yaparım ya da yapnaya çalışırım sen nasıson halin keyfin nasıl
- +1 yıl
teşekkür ederim bende iyiyim şükür keyfimi çok düşünmem ben onun iyi olmasına gerek yok ben iyiyim ama :)
- +1 yıl
Senin adına çok sevindim hemen hep iyi olun mutlu olun inşallah 🤗
- +1 yıl
teşekkür ederim ben insanın bu dünyaya mutlu olmak hayattan zevk almak için geldiğine inanmam o yüzden her zaman mutluyum, size de tavsiye ederim.
- +1 yıl
🙋🙋🙋
+1 yılYaşıyor musun
040 Yorumla- +1 yıl
😂😂 evet yaşıyorum ben yaşamalıyım ki alem insan görsün 😂
- +1 yıl
Hwgwj dimi yani 😂😂 aklıma geldin dedim yazayım
- +1 yıl
İyi yapmışsın gülüm hoş geldin nasılsın napiyorsun
- +1 yıl
Valla ne olsun gülüm iş güç derken daha yeni musait oldum sen neler yapıyorsun
- +1 yıl
Sustun
- +1 yıl
😂😂 kahve yaptım kendime ışıkları kapattım kulakligimi taktım only fans "" çekiyorum la havle " şarkısını dinliyorum 🤗 buraya takılıyorum kafamı dinliyorum geceyi ve sessizliği dinlemeyi çok severim
- +1 yıl
Sanada kahve yolladım ☕☕ yorgunluk kahvesi kıymetimi bilmezsin valla 😂😂
- +1 yıl
Vay keyif senin valla ama benle özele gelmiyorsun zalım
- +1 yıl
Ooo teşekkür ederim ellerine sağlık dert görmesin 🙃🙃
- +1 yıl
Sana bir şey diyim mi özelde konuşsak bu kadar güzel sohbet edemeyiz bundan emin ol ben kimseyi özele taşımıyorum prensibim bu sadece seni degilki kinseyle dm den konuşmuyorum
- +1 yıl
Tamam şey yapalım bana bir adres ver orada yazışalım hem prensibini çişnememiş olursun nasıl
- +1 yıl
Bunun sebebi karşımdaki insanın özelden benimle abuk subuk konuşmasıni ya da davranmasini istemiyorum burada bir sınır oluyor ve kimse o sınırı asamiyorlar birde kimseye bağlı kullanmıyorum burayı özelden birisini eklediğini düşün 24 saat yazar artık bir gün normal muhabbet etsen ikinci günü sapitir çok ilgiyi ısrarı seven birisi değilim burada bile bazıları üstümde okadar piskolojik baskı kuruyorkarki dm ye gel filan diye ısrar ediyorlar laf sokuyorlar , trip atıyorlar küsüyorlar , mesela geçen gün bir adam vardı 3.5 aydır burada Allah'ın günü yaxiyor sürekli sorulara yaptığım yorumlarin altına yorum yapıyor kaç tane soru cevaplarsam ama hergun sonra başlıyor vay bir yorumda ee adam sana şöyle yazmis böyle yazmış filan diyor git hir oku istersen diyor bende okudum ne var bunda bana günde kaç kişi öyle yazıyor diyorum yazmasinlar diyor yazdıkları şey de iltifat ediyorlar mesela gözlerine kaç şiir yazilir senin , ya da tam hayelimdeki kadınsın , ya da sitede en çok ilgimi çeken kadın sensin vss gibi şeyler adam sanki karşında karısı ya da sevgilisi var gibi karışıyor yani kendimi boğuluyormus gibi hissettim sürekli takip ettiği için rahatsiz oldum engelledim ilk birkaç kere alttan aldım kırmak istemedim baktım üstümde baskı kuruyor engelledim en sonunda
- +1 yıl
Birde bir yorumda sürekli bana satasiyor 😂😂 sonra diyorki okadar seni kızdırdim bilerek belki bana kızarda özelden yazar diye diyor ama yine yazmadın diyor 🤣
- +1 yıl
😂😂 sen inatçısın yazmasın biliyorum
- +1 yıl
Kızın birisi de yorumda beni korumaya çalışıyor 😂 kıyamam ona bende adana dedim niye kizayim eleştiriye açık ve kendimle barışık bir insanım ben dedim öyle diyorsan saygı duyarım kizmam dedim
- +1 yıl
Şimdi sana bir soru fake hesabın var mı
- +1 yıl
Boyla alakalı bir soruydu bende cevap vermiştim bana yok kısasin en kısa kadınları sevmem ben uzun boylu kadınlardan hoşlanırım vss diyor 😂 yorumda kızın birisi de beni korumaya çalışıyor 😂😂 benim boyum 1.60 adamın boyu 1.91 miş 😂🤣
- +1 yıl
Deseydin bana ne peki 😂😂
- +1 yıl
Benim hiç bir fake hesabım yoktur bütün hesaplarım tek ve orjinal hesaplardir
- +1 yıl
Valla inanayım mı 😅😅 onlyfans çekiyorum dedin demin 😅
- +1 yıl
Adam kısa kadın sevmiyorum diyor ama 3.5 aydır Allah'ın günü yaxiyor ama begenmiyorsan niye yazıyorsun yazma
- +1 yıl
Seni bulmuş bide beğenmeyecek mi yalan hep işte 😂😂
- +1 yıl
Yavrum şarkı o yaz internete only fans çekiyorum la havle diye
- +1 yıl
Ben çekiyorum demedim kulaklıkla bu şarkıyı dinliyorum dedim
- +1 yıl
😂😂😂ne şarkılar dinliyorsun öylr sen ya 😅😂😅😅
- +1 yıl
Ay bengense nolur beğenmese nolur Allah aşkına ben onu sadece kırmak istemedim ama sonra sürekli takip etmesi vss beni rahatsız etti açıkçası
- +1 yıl
Bende rahatsız ediyor muyum 😂😂
- +1 yıl
Dinle bir kere
- +1 yıl
YouTube tan aç
- +1 yıl
Dinledim boş ya beğenmedim
- +1 yıl
😂😂😂 olabilir zevk meselesi
- +1 yıl
Ee sen ne sandın ilk yazdığım da 🤣🤣 fake hesap filan mi
- +1 yıl
Tabi 😂😂
- +1 yıl
He ya 😂😂
- +1 yıl
😂🤣🤣
- +1 yıl
Çok trend bir şarkı bu aslında hiç dısarda da mı duymadın arabalarda filan çok çalıyor bu şarkı
- +1 yıl
Yo hiç duymadım 😂😂 nesi trend olmuş bunun
- +1 yıl
😂 o ne adamsın sen yaa 😂 olmuş işte
- +1 yıl
Ya sen beni daha tanımıyorsun bi tanısan 😂😂😂 klasik laf 😅
- +1 yıl
Ne yapıyorsun kız
Sınır var mı
010 Yorumla- +1 yıl
Tabiki var seviyeli her soruya açığım 🤗
- +1 yıl
Herkesin sınırlari ve cizgileri vardir , evli bir insanla hiç birsekilde ilişki yaşamam , içinde duygusallik olmayan ilişkiye karşıyım , anal sekse karşıyım , ilk aklıma bunlar geldi... Yorumun için çok teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Duygu dediğim şey aşık olmaktan bahsediyorum duygu aranmaz hissedilir yüzlerce insanla bir şey yaşamak yerine aşık olduğum insanla yüzlerce şey yaşamak taraftarıyım günlük ilişki insani değilim kişiliğime ters buluyorum uzun vade ilişki insanıyım ben , anala karşıyım çünkü dinen çok günah olduğu için birde kadının ileride hu konuda sağlık problemleri yaşadığını okuduğum için sıcak bakmıyorum...
- +1 yıl
Öncelikle yanlış okumuşsun sağlık problemi mevcut değil dinen günah evet. 😇🙏🙏
Yüzlerce kişi ile istesende yaşayamazsın.. ömründe hayatına yüz kişi sokamazsın.
Bir kişi ile duygusal bağ kurmak için ömrünün ne kadarlık kısmını doğruyu bulmaya ayıracsksın mesela? Duygusal bağ için ne tür bir beğeni hoşlanma veya vakit geçirmek gerekir - +1 yıl
O sizin görüşünüz saygı duyarım
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏❤️
Sen neden bukadar tatlısın?
016 Yorumla- +1 yıl
Bilmem tatlımıyım ki?
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏
- +1 yıl
Estafurullah gülüm sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün 🙏
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
Amin gülüm sağolasın 🙏 cümlemizin
- +1 yıl
Sana da günaydın gülüm gülüm
- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılEn son soylediğin yalan neydi Kanka
027 Yorumla- +1 yıl
😂😂 bir arkadaşım kızının doğum gününe çağırdı arkadaş cevresini begenmediğim ve kafa yapıma uygun olmadığı için gitmek istenedim ve arayıp misafirim geliyor yatılı gelemiycem demiştim 😂😂 geçen cumartesiydi doğum günü 😂😂
- +1 yıl
Hahahahhaha yapcak bişey yok pembe yalan pembe :D
- +1 yıl
😂😂 aynen gülüm arkadaş ortamı biraz kasıntı ve egolular ben tam tersi çok doğal ve neseliyimdir samimi ortamları severim gülüp eğlenelim vss oyuzden ben onlarla aynı ortamda çok sıkılırdım bunu biliyordum daha öncesinde yaşadım çünkü oyuzden. De gitmek istenedim gittiğim yerde keyif almiycaksam eğer ne anlamı kalıyor ki gitmenin otururum evimde öyle degilmi ama
- +1 yıl
Tabii ki öyle kesinlikle katılıyorum çünkü bende sempatik bilinen birisiyim eğlenelim neşeli olalım ve yerinde olsam bende aynısını yapardım gerçekten :D :D
- +1 yıl
Dimi ama 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Cidden katiliyor ve destekliyorum :D
- +1 yıl
Arada böyle akılli davranışlar sergileyebiliyorum 😂😂😂
- +1 yıl
Sen peki en son ne zaman yalan söyledin aslan parçası 😄
- +1 yıl
Ben bugün müdüre soyledim yalan :D canım çalışmak istemedi bende dedim doktora gidicem randevu var dedim valla billa :D aslan parçası da olduk vay :D
- +1 yıl
😂😂 sende az hınzır değilsin hee 😂 hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Terbiyesizim ki suçum yok :D hastayım bu aleme napayım valla değilim kendi halindeyim , makaradayım :D :D biz ikimiz birden yalancıymışız şarkinin adı bu böyle bir şarkı var sana gelsin hahaha :D
- +1 yıl
😂😂😂 boş ver en güzelini yapıyorsun
- +1 yıl
Ooo sen yaşıyormusun ya :D
- +1 yıl
Evet yaşıyorum yiklimadim ayaktayım 😂
- +1 yıl
Çay içiyorum şu an birde bonibon yiyorum 😂
- +1 yıl
Hahaha :D uyudun ama sen aldın uykunu afiyet olsun :D
- +1 yıl
Hayır bee ne uyuması
- +1 yıl
Tamam ya kızma bilmiyorum naptın :D iyi olda gerisi mühim değil
- +1 yıl
😂😂 kızmadım da
- +1 yıl
Uyumuyordum
- +1 yıl
Gelen soruları cevaplıyorum
- +1 yıl
İyi yapıyorsun hastasın KS ye çayda iyi giderdi olsa şimdi bize gene çay yok :D
- +1 yıl
Ben akşam içmiştim zaten çayımı şimdi sallama çay yaptım
- +1 yıl
Afiyet olsun hanımefendi :D
- +1 yıl
Aman efendim teşekkür ederim çok naziksiniz 😂
- +1 yıl
Sen nerdesin reis istemi evdemi
- +1 yıl
Rica ederim nedemek hanımefendi , saygılar bizden :D , arkadaşımın evinden şimdi eve geçiyorum iş sabah :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlurr 🤔
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunlardan hangisini giyerdin
- +1 yıl
Nelerden
Cevap sahibi+1 yıl1 )
![Bugün bir değişiklik yapalım mı? Siz sorun ben cevaplıyım?]()
2 )![Bugün bir değişiklik yapalım mı? Siz sorun ben cevaplıyım?]()
3 )![Bugün bir değişiklik yapalım mı? Siz sorun ben cevaplıyım?]()
4 )![Bugün bir değişiklik yapalım mı? Siz sorun ben cevaplıyım?]()
5 )![Bugün bir değişiklik yapalım mı? Siz sorun ben cevaplıyım?]()
6 )
- +1 yıl
1. Ve 3. Güzel
Cevap sahibi+1 yılHmm guzel ve zevkli secimler
3 heleki size cok yakisir hem ev hem de disarida giyebilirsiniz 😊- +1 yıl
Yani en güzel onlar geldi teşekkür ederim 🙏
Cevap sahibi+1 yılRica ederimm guzel insan 😊
- +1 yıl
🙋🙋🙋
Cevap sahibi+1 yılSoruyorumm
Bir erkeği en çok neresinden tokatlamak hoşuna gider 🤔
Yanak
Popo
Ense
Ağız
Gizli Üye(30-35)+1 yılözelden sorsak
06 Yorumla- +1 yıl
Özelden sormanizi isteseydim ordan sorun derdim öyle degilmi ama ben burdan sormanizi istedim her soruya açığım sadece seviyeyi aşmamak şartıyla
Cevap sahibi+1 yılok özeden sorucam o zaman xd
- +1 yıl
Burdan sorun
Cevap sahibi+1 yılhayır
Cevap sahibi+1 yılözel bir teklif yapıcaktım
Cevap sahibi+1 yılOzelden sormam lazim
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem