Arkadaşlar merhaba benim mesleğim hemşire erkek arkadaşım jandarma uzman Çavuş ilk tanıştığımız günler bana özeldemi yoksa devlette mi çalışıyorsun dedi ben de devlette dedim atandım dedim ama halbuki ben özelde çalışıyorum iş ciddiye bindi aileleri geldi tanıştık nişanınacağız yakında babası eski belediye başkanı sana çok yardımcı olurum istediğin ile çalışmanı sağlarım diyip duruyor yani ailesi de beni memur olarak biliyor ne yapacağımı şaşırdım o kadar utanıyorum kendimden ben işlerin buraya geleceğini bilmiyordum normal konuşuruz sanmıştım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence uzattıkça daha zora gireceksin. En son ortaya çıkacak belki başkaları tarafından söylenecek ama sen söylersen belki anlayış gösterirler.
Tam söylemeye çalışıyorum ama diyemiyorum nasıl başlangıç yapılır böyle bir şeye 🥹
Onunla bir yerde oturduğunuzda yalnız ona söyle. Ve böyle bir şey dediğine pişman olduğunu belirt sonra ikiniz beraber daha iyi bir çözüm bulursunuz babsya açıklamak için.
Öyle kolay olmuyor 😔 istifa edeceğim dedim
Sorun etmezler umarım erkek arkadaşın aileye söylememişse bir şey olmaz
Ailesine de söylemiş maalesef
Aaa büyük sorun o zaman yalan ortaya çıkarsa bütün heves kaçar yalancı gelin diye adın çıkar hiç serin değil
İstifa edicem dedim ama bilmiyorum nasi toparlayacağım
Devlette şartlar kötüydü istifa ettim özel hastaneye başladım dersin bak bu olur mesela mükemmel
İnanır mı acaba buna 😔 tayin hakkında konuşuyor hep evlenince kolay olur aynı yerde oluruz gibisinden
İnanmazsa sağlık en azından en inandırıcı yalan bu hahahhaha
Ya hahaha ağlanacak halime gülüyorum 😂
Gazan mübarek olsun sjsjsjsj
Teşekkür ederim 🥹
İstifa ediyorum de devlet işi bana göre değil de özele geçeceğim de ısrarcı ol
Söyledim şu o konudayım istifa edeceğim diyor ama babası ben sana yardımcı olurum orada mutlu değilsen başka şehire aldırırım diyip duruyor :(
Dik dur ısrarlarına boyun eğme seni mi istiyorlar yoksa memur oluşun mu cezbetti onları burdan yola çık burdan vur onları at golü 😂😂😂
Ya gerçekten öyle bir aile değiller annesi ev hanımı okuma yazma bile bilmiyor kız kardeşlerinin de meslekleri yok biri evde diğeri mağaza da çalışıyor ama ben bu yük fazla geliyor bu kadar ileri gideceğini tahmin etmemiştim ilişkimin
Sen dediğimi yap çalışmak istemiyorum de ansızın istifa ettim de benim çalışma hayatım kimseyi ilgilendirmez de bu şekilde çevir maçı
Istifa ettim özele geçtim de. sanada söyleyemedim de
Seviyorsa ev kızı olsanda alır ama paraya bakıyorsa birakir
Hayır paraya bakan birisi değil ben çok zorlanıyorum bu yük altında yalan konusunda ne yapacağımı bilmiyorum
Aç telefonu söyle ya ne korkuyon bise olmaz
1 yıl oldu konuşalı ne dicem ben sana başından beri yalan söyledim ben memur değilim mi diyeceğim
Cesaret edemedim uzadı bugune kadar de
Bugune kadar hastaneye gelip surpriz yapmamasıda garip
Geldi buluştuk izin almıştım hiç konusunu açtırmadım zaten uzakta görev yapıyor kendisi
Hadi burada zaman kaybetme aç telefonu söyle belkide sevinir tayin derdin olmayacak diye
😔😔
İstifa edeceğim diyordum en son bu konuda devam ettirsem olmaz mı acaba
Arkadaşım ara konuş biraz naz yap cilve yap soyle bise olmaz
Neden böyle bir yalan söyledin mi? Özelde çalıştığını öğrenirse ilişki yürümez diye mi?
Aslında şöyle oldu, özelde mi devlette mi çalışıyorsun diye sordu bende çok mu önemli dedim hayır sordum sadece dedi bende tamam dedim daha sonra beni iş yerinde falan aradı konuşuyorduk hep zaten görüyordu formalı beni ben soylemeyince oda memur anlamış beni sonra öyle sürdü gitti bende devam ettirdim kaldım şimdi böyle ne yapacağımı bilmez bir şekilde.
Şunu unutma onun için önemli memur oluşun. Daha doğrusu maaşın. Askerlerin birçoğunda dikkat ettim özellikle uzmanlarda kadının karakteri güzelliği şunu bunu minimum düzeyde önemli. Maaşına ve memur olup olmamasina çok bakıyorlar.
Bence onun için önemli değil, çünkü annesi ev hanımı okuma yazma bile bilmiyor annesi. Kız Kardeşlerinin mesleği bile yok mağaza da çalışıyor birisi. Ben istifa edeceğim yapamıyorum zorlanıyorum dinlenmek istiyorum dediğim de iyi düşün ben karışmıyorum benim maasim ikimize de yeter zaten senin maaşına guvenerek bir ise girişmiyorum ben dedi, ama ben yalanın içinden cikamiyorum 😔
İnşallah dedigin gibidir.
Takılma ya düzelir
Sen benim yerimde olsaydın istifa ediyorum diyerek kurtulmaya mı bakardın yoksa sana en başından beri yalan söyledim memur değilim mi derdin 😔
Yaşın kaç öğrenebilir miyim?
23
O da 23ten büyüktür. Şöyle diyeyim sana. Çok önceden söylenen bir yalan. Evet yanlış bir şey. Ama basit bir şey. Senin memur olup olmamanla ilgilenmeyen biri bu yalanı duyunca gülüp geçmeli. Problem ediyorsa eğer sıkıntı yalandan öte memur olmamandadir. İşler bu kadar ciddiyken ilişkinin gidişatını etkilemez
Cesaret edip söyleyemiyorum bir türlü istediğim gibi gitmiyor hiç, yalandan hoşlanmaz bu büyük bi yalan bence çok sarsılır güveni gider bana karşı diye düşünüyorum
Yaşın genç. Daha bismillah demeden kaybedilebilecegini düşünüyorsan o ilişki bir gün çıkmaza girer zaten. Varsın şimdi girsin
Cesaretlendirdiğin için teşekkür ederim 😔
Gerçekleri söylüyorum. Hata dahi yapmış olsan dik dur. Bu yalan ona zarar mı verdi? Namussuzluk vs ile ilgili bir yalan mı? Mesleğini mi yalan söyledin? Hemşiresin sen zaten. Nerde hangi hastanede hangi şehirde calisiyorsun devlet mi özel mi bunların hiçbiri senin hemşire olduğun gerçeğini değiştirmiyor.
Evet çok haklısın, sadece tayin hakkında konsutu mesleğimle alakalı oda şöyle; evlendiğimiz de aynı ben seni çekerim memur olduğun için ya da sen beni çekersin çok işimize yarar dedi. Bir gece uzun bir mesajla açıklamayı düşünüyorum ister ayrılır ister devam eder ama devam ettirirse ilişkiyi ben ona çok mahcup olurum her konuşmamızda aklıma gelir..
Mahcup olacak bir şey yok ki. Ya günümüz kızların neden böyle aşağılık kompleksine sahip. Sen memur değilsin belki fakat lisans okumuş hemşire olmuşsun. Sor o çocuğa kaç tane uzman çavuş böyle kızlarla ilişki yaşıyor. Atanmak desen şimdi değilse 3 5 yıla zaten olacak. Hey Allahım
Senin iş garantin var özelde çalışsan dahi fakat onun yok. Sözleşmeli askerlik. Sanırsın subay. Sen problem etmiyorsun o mu problem edecek
Hep hayal kurup duruyor yanıma çekerim seni memursun falan filan şimdi bile konuştuk hep aynı konu bunaldım artık kapatıyorum telefonu öyle olunca işim var diye
Bak. Yaşın genç. Önün Allah'ın izniyle açık. yapacağın şeyi söyleyeyim. Ara de ki ben memur değilim. Özelde çalışıyoruzm. Özelden devam edeceğim. Sana yalan söylemedim. İlk tanıştığım sana yalan söyledim. İşlerin böyle ciddiye gidecegini bilmiyordum. Sırf senin için kpss ye çalıştım. Memur olduktan sonra özür dileyecektim durumu anlatacaktım. Fakat sınav sonucum kötü geldi. Kpss aciklanali birkaç hafta oldu ve ben kendime gelemedim yeni yeni kendime geliyorum. Ne kpss ne de devlete atanmak bana göre değilmiş bunu anladım. Artık özelden devam edeceğim. Bunu söylemenin zamanı geldi.
1) neden yalan söylediğini açıklamış olursun
2) hadi yalan söyledin niye şimdiye dek gerçeği söylemedin derse cevabın ortada
3) sırf memurluk için seninle birlikteyse bunu anlamış olursun.
Yazdıklarımı bir kağıda yaz aynen bunları söyle ve bekle. Durumdan da haberdar et beni
Çok teşekkür ederim size bir umut verdiğiniz için 🙏
Rica ederim. İstek atan sen misin
Evet ben attım burdan kafanızı sisirmek istemedim
Özele geçmek için istifa edeceğim dersin. devlette maaş az de. özel çok verecek de.
Öyle dedim zaten istifa edeceğim diye ama cesaret edemiyorum bir türlü
Valla bir yalan söylemişsiniz oda başka bir yalanı doğuracak . ya doğrusunu söyleyin nişanlınıza. ya da yalana devam.
Vallahi hiç böyle bir şey olsun istemedim hemde hic hem geceleri uyuyamıyorum vicdan azabı çekiyorum resmen
istifa ettim özelde başladım de geç. Formaliteden istifa mektubu fotokopisi felan ayarla. diğer taraftan işe başladım dediğin özel kurum işe giriş bildirgesi gibi bir şey ayarla.
Siz benim yerimde olsaydınız istifa edeceğim yalanını devam ettirip kurtulur muydunuz, yoksa en başından beri yalan söyledim aslında memur degildim mi derdiniz?
Ben olsam nişanlıma devlet hemşiresi değilim özelde çalışıyorum , geçmişte yanlış söyledim, düzeltemedim derim. ay valla çok zor bir durum kız.
Valla bende ne yapayım şaşırdım 🥹
Aileye bağlı erkek arkadasina neden yalan söylediğine ya bir inandirici bahane bul ya da işi degidtirdigini özele gectigini soyle
İnanır mı ya da nasi karşılar bi fikrim yok şu an istifa edeceğim diyip duruyorum zaten
Evet yavastan alistir sonra aciklarsin ozele gectim de zaman sonra
Sınava gir atan bari 😬
Bu yıl girdim ama çok düşük aldım atanamam bu yıl, diğer sınav tarihim 2024 te 🥹
Bir şekilde evleneceğin insana söylemen lazım böyle olmaz.
Cesaret edemedim tam söyleyeceğim ama ağlıyorum kötü hissediyorum kendimi, istifa edeceğim dedim en son
Kpss ye girmedin mi
Girdim ama düşük aldım atanamam
Üniversiteye bak kaç puan aldin
70 Paramedik 🥹
Paramedik misin
Evet
Çok zor alacağın puan sevgiline işi bırakıyorum de yoksa senin için kötü olur çünkü tayin hakkı isteyebilir
Evet kendisi de öyle diyor evleneceğimiz zaman tayin kolay olur es durumundan diyip duruyor ben susuyorum sadece 😔
Ayrıl gitsin başka yolu yok
Kaç kere denedim kavga bile
Çıkarttım ayrılmak için ama aileler herkes biliyor tanıyorlar hep bizim memleketten
Başka yolu yok ayrıl yoksa daha kötü olur
Boşar seni
Söyleme kardeş
Nasıl devam ettireceğim hiç bir fikrim yok
Arkadaşın da sana yalan söylemiş
Uzman çavuş değil uzman erbaştır
Sözleşmeli uzman erbaş
Yalan söylemiş
Dogru soylee
Bidaha yalan soyleme