İki gün önce garip bir olay yaşadım iki yıl önce benim dört yıllık arkadaşlığımın olduğu kişi sevgili olduktan sonra tek kelime söylemeden gitti daha sonra hayatında biri olduğunu öğrendim. olaylı ayrıldık
Bu kişi gece rüyama girdi rüyamda çok mutluydu hayatına yeni birini almıştı
Sabah işe giderken karşılaştık çok kötu bir haldeydi çökmüş zayıflamış beni görünce rengi attı kafasını yere yıktı
Arkadaşlar sizce bir insan gerçekten yaşattığıni yaşar mı ben buna pek inanmayan biriyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok büyük anlamlar çıkarma bence, tesadüfte olabilir. Sorduğun soruya gelirsek ben denedim ve genelde yaşattığını yaşıyorsun.
Yok zaten anlam yuklemiyorum zaten fakat ilahi adalet tam olarak böyle bir şey mi onu oturtamadim kafamda dediğim gibi pek inanmam yaşatanin yaşacagina
Sen bazen görmüyorsun ama yaşıyor genelde.😊 Yaşamazsa zaten daha büyük sorun oluyor.
Basit bir tesadüften anlam çıkarmayın bence. :D
Tabiki öyle ama garibime giden rüyama girip sabahında karşıma çıkmasi oldub
Elbet her insan bi gün ne yaşattıysa yaşayacak ah almamak lazım
Çok isterim bunu ama nerde mutsuz eden biri varsa genelde o daha mutlu oluyor onun yaptıkları yuxunden kalp krizi geçirmiştim kalp hastası olduğumu bildigi halde yaptı bunları
Benimde canımı çok yaktılar bi kıza gerçekten içten beddua etmiştim kız erkek arkadaşının arabasıyla Kaza yapmış boynu kırılmış ve vefat etmişti beddua ettiğim için pişman olmuştum beddua nın etkisi varmıdır yokmudur bilmiyorum ama bazı durumlarda kötü hissettiriyor
Kalp krizi geçirdiğim dönem bende ettim bilmiyorum ama bir insanı mutsuz ederek zaten başka bir insanla da mutlu olunamiyormus onun gözlerinde gördüm bunu
Evet gerçekten çok haklısın bu dediğinde ama vicdan ve merhametimiz bazen bunu kabul etmiyor düştükleri duruma acıyoruz
Ben yoğun bakimdayken ailem dışında üzülen acıyan yoktu ben çok acımam o yüzden
Her insan bir değil benim duygusal bi yapım var 6 yıldır askerim bu duygusallık ve vicdan yüzünden çok kırıldım 2019 yılında Hatay da görev yaparken sevgilimin eski sevgilisinden hamile kalıp kürtaj yaptırdığını öğrendiğimde aldatıldığımdan çok bebeğin alınması beni soğuttu ondan
İnan bana bende senin gibi duysaldim zaten bir insan niye aldatilir güvendiği için güvenmeyen insanı aldat aldatabilir misin
Fakat olan sana oluyor tecrübeyle sabit canımdan oluyordumm değdi mi gram değmedi
Gerçekten çok ama çok haklısın tek cümleyle her şey mantıklı geliyor. Değdi mi değmedi
Bir erkeğe de inan bir kadına değmez değer verdiği kadar vermek gerekiyor bunu ogrenmem benden 5 yılımı aldı gram değmez ailen dışında kimseye
Maalesef öyle ben tüm samimiyetimle sevdiğim kızdan seni seviyorumlar duyarken bi mesajla yıkıldım.. Seni sevmedim sadece sevgilimden ayrılmıştım boşluktaydım sen kurban oldun dedi
Neyse eskileri açıp ta tekrar tekrar aynı hissi yaşamaya gerek yok senin de dediğin gibi değmiyor
Onun da kurban olduğu zamanlar oldu işte
Kesinlikle öyle anladığım kadarıyla sende en az benim kadar dolusun
Maddi manevi her anlamda arkasında olduğum insandı annesinden babasından çok emeğim vardı gorustugumuz dönem 5000 lira borcu yaptı bir erkek olarak kendine
Nasıl yedirdi anlamıyorum verdigimde değilim ona o para bu saatten sonra sadakam olsun da nasıl rahat etti onu anlamadım
Anladım ve ne diyeceğimi bilemedim gerçekten
Senin için de uygun olursa dm den devam edebilir miyiz
?
Teşekkür ederim fakat aktif kullanmıyorum burayı
Anladım bende aktif kullanmıyorum zaten pek fazla vaktim olmuyor ama sanal da olsa bi dostluk hele ki yaralar denkse iyi gelir diye düşündüm
Dünya küçük olur öyle şeyler
Göreceğin malum olmuş
Hayırlara vesile olsun
İlginç rüya
İlginç olan rüya mı hayat mı onu da bilemiyorum