Zamanında ilişkide problemli davranışlar gösteren taraf siz olmuşsunuz. Aşırı tepkiler kavgalar vs.
Bitmiş böylece, karşıdaki kişi düzeldiğini görmek istiyorum diyor. Bir iki görüştünüz, farkı da görüyor. Bu erkek unutamamış mı yani?
Zamanında ilişkide problemli davranışlar gösteren taraf siz olmuşsunuz. Aşırı tepkiler kavgalar vs.
Bitmiş böylece, karşıdaki kişi düzeldiğini görmek istiyorum diyor. Bir iki görüştünüz, farkı da görüyor. Bu erkek unutamamış mı yani?
Selamlar,
Unutsa emin olsa senden asla böyle talebi olmaz. Unutmamış ki bazı değişiklikleri görmek istiyor. Sende ondan yana olumlu adımlar atmaya devam et. Bunu dediğine göre büyük ihtimalle zamanında biraz sıkıntılar yaşadı demektir. O yüzden bu tavrını bozmadan hareket etmeni tavsiye ediyorum. Umarım istediğin gibi ilerler her şey.
İnsan değişmez farkına varırsa bir ihtimal başkaları için geçerli olabilir benim için değiş. Problemli davranışlar sergileyen insanların farkına varacağına pek inanan biri değilim ben vardığını sanıyorlar sadece. Aynısını bende yaşadım. Unutamamıştır muhtemelen.
Cevap
2Cevap
imkansızı istiyordur
katılmıyorum, insanlar olgunlaşırlar. Ama asıl soru neden istiyor?
insanlar değişmezler
hiç katılmıyorum maalesef
sen katılma gerçek orada duruyor senin katılmamana rağmen
sizin düşündüğünüzün gerçek olduğu ve diğer insanların yanlış düşündüğünün ölçütü nedir :) İnsanlar size katılmıyor diye yanlış düşündüklerini söyleme hakkınız bulunmuyor :)
haklısın :D
işte halkımızda olan en büyük sorun maalesef sizde de var. "BENİM DÜŞÜNDÜĞÜMÜN KARŞITI DÜŞÜNEN YANLIŞ DÜŞÜNÜR" inancı... Yazık öğreneceğiz bir gün, bir hepimiz empati yapmayı, yorum yapma yeteneğini, farklı düşüncelerin de olacağını öğreneceğiz :)
haklısın dedik ten sonra yazdın bunu :D
sıkılmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?