- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılModern kapalılık diye bir şey yoktur, birisi ya gerçekten tesettürlüdür ya değildir bu işin grisi yok.
Senin modern kapalılık algın muhtemelen her şeyi aynı şekilde yapayım ama başım kapalı olsun işte bunun tesettürle bir alakası yok yani kişi tesettürün gerektirdiği gibi davranmıyorsa başını kapatmaktaki tek amacı çevresini kandırmaktır.
Modern kapalı kız erkeklerin hoşuna gider mi demişsin ve bahsettiğin türde kişilerin rahat olduğunu düşünüyor çoğu erkek ve maalesef ama kimisi için fanteziden öteye gitmeyecek kadın durumunda olur çünkü erkekler göründüğü gibi olmayan, rol yapan kadınları gerçek anlamda sevmezler. Zaten flört dediğin kişi daha sevgili dahi olmadan bu doğrultuda da devam ediyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslında dinde kapalı olunsa bile karşı cinsin olabileceği bir yerde süslenmek makyaj yapmak kokular sürmek doğru değil. Hatta karşı cinsle kibar konuşmak bile doğru değil. Gerçekten seviyorsa ve niyetiniz ciddi ise resmiyeti hızlandırın bence. Kaçamak kıyıda köşede bir şeyler yaşamaktansa aileniz ile tanıştırın, ciddiyetinizi belli edin. Böyle bir buluşmaya da gitmeyin bence. Sadece sohbet edebileceğiniz kafe vb. bir yerde buluşun. Erkek kısmına güven olmaz, bir bakmışsınız sınırlar aşılmış olup olay çok yanlış yerlere varabilir. Sonunda zararlı çıkan siz olursunuz. Tek başınıza siz uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.
00 Yorumla
Kapalılığın modernliği yoktur. Eğer bu süs içinde herşeyi yaşamak istiyorsan. Kapalılık bir şey ifade etmez. Sadece dış süs diyebiliriz. Ha seni bu konuda eleştirmiyorum ki haddim de değil. Sadece yaşamak istediğini kapalıyken de yaşarsın. Ama başındaki örtünün değeri varsa yapma derim..
00 Yorumla
modern kapalı ne demek birader klsdfklsdklskldfksl
Üslü minare altı ker.. ne modeli mi?
ya tam tesettürlüdür insan islamiyetin emrettiği gibi ya da değildir. Şimdi kızların bilekler açık, dap dar pantolon ben türbanlıyım diye geziniyor kusura bakmayın da bk türbanlısınız
01 Yorumla
Soran+1 yılof oyle mi modeller gibi yani yari acik degil sadece bakimli olarak baska yerinizden anlamayin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa birincisi kapalı kadınlar günah işlemez diye bir şey yok. İnsan evladı değil mi abi cinsellik isteyebilir ve dahası yaşayadabilir. Kapalı diye her halta bi duvar koyuyorlar ne alaka. Sevgilin olur güvenirsin, seversin sende insansın sonuçta ve arzulayabilirsin yaşanır yani. Ama elbette bi flört ilk haftadan bu haddi bulmasın. Bu arada ben açık biriyim. Yani çok açık giyiniyorum. Ama kapalı kadınların da özel hayatı olur düşüncesindeyim. Kimse "islam" da "dört dörtlük" değil... Ve elbette buluş. Ya ders olur ya da iyi bi vakit geçirirsin. Bir şey kaybetmezsin aksine kazanırsın.
44 Yorumla- +1 yıl
abla yanlış anlamazsan sana cinsellikle ilgili önemli bir soru sorabilir miyim? (soracak kimsem yok ) ( burdan böyle yazdığım için özür dilerim senden)
Soran+1 yılkime
- +1 yıl
Sana
Soran+1 yılsor bakalim soru sahibi benim istek attim
Modern kapalılık tam olarak ne oluyor? Tesettürün amacı zaten dikkat çekmemesi. Böyle bir kavramı modern lafı altında farklı yerlere çekilmesi yanlış. Erkekler gönüllerinde yatan kadın tiplerinden hoşlanırlar. Herkesin sonuçta seçimleri istekleri farklı…
00 Yorumlao modern kapalı kızlar sadece kafa kapalı kalanı gayet modern ötesi. o kafa da neden kapalı anlamak zor. kalan her aksam bir çağrışım uyandırıyor zaten. neyse. niyet belli. her türlü hoşuna gider takma kafana.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben geldim.. sninle tasinmak istiyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılkimsin
- +1 yıl
Tanıtsam tanıyacak mısın? Herhangi bir vatandaşım seni trolleyecek değilim. Amacımı yazdım işte.. yanıtlar mısın
Soran+1 yıltamam bakalim
Gereği gibi giyilen tesettürü severim ama modern kapalılık bana göre değil, böyle kadınları itici buluyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılNefes alsın yeter kafasında erkeklerin çoğu. Ayrıca kapalı olup da bu kadar yakınlaşmaya hoş bakmanız da ilginç zira tutarlı değilsiniz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılBenim hiç kapalı bir arkadaşım olmadı. Tanıdığım oldu en fazla. Hoşlanacak kadar sohbet bile olmadığı için bilemiyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 782 cevap paylaştı.
+1 yıl6. Ayda sevgilime seni öperim diyebilmiştim. Dudak filan da yoktu ortada.
06 Yorumla
Soran+1 yılilk haftada diyen erkek flört yani oyle diyim
Soran+1 yılbiz sosyal medyada tanistik ikimizde doguluyuz yani sayfada
- +1 yıl
Bence lüzumsuz.
Soran+1 yılburada ayni mahalede biri vardi da ne oldu hic mutlu etmedi toxicti bunda insan oldugumu fark ettim
Soran+1 yılmesafeler rakamdir o İstanbul'da ben bursadayim
- +1 yıl
Mesafeye bişey demem ancak bu kadar hızlı olmaya gerek var mı bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNiye hayır gelmesin. o hasta çocuktan ne bekliyor hormonlar tavan normal
03 Yorumla
Soran+1 yıldimi 22 yasinda
- +1 yıl
O yaşlarda hangi erkek olsa bunları düşünecek. sen durması gerektiği yeri bildir yeter
Soran+1 yılburada atip tutmuslar yorumları okusana
Gizli Üye(36-45)+1 yılGider ama istemezdim kapalı kadınlarla hayat yaşanılmıyor sanki başka dünyada yaşıyorlar hep plan hep hesap yapıyorlar utanmasalar direk evlenelim öyle tanışalım diyecekler asdkdf
00 YorumlaDudaklarına yapışırım falan diyorsa ben uzak durmaya çalışırdım
00 Yorumla2-3 gün sonra buraya gelip s*ikti bıraktı diye görüş paylaşırsın sen sende o beyinsizliği gördüm 😆
00 Yorumla
+1 yılYani evlilik şartı koyuyolar bende hiç istemiyorum o yüzren bilmiyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKapalılar hep hoşuma gidiyor ilgimi çekiyor
00 Yorumla
+1 yılSeni altına alıp sonra ayrılacak haberin olsun tatlım
00 YorumlaKapanmanin moderni nasıl oluyor? Pek anlamadım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuluşma şeytana uyarsın zina olur. Ciddiyse seni istesin Babandan.
023 Yorumla
Soran+1 yıltanimiyorum sosyal medyadan tanistik ama ayrildim ben
istedigim gibi degildi ilgisizdi uymadi
Soran+1 yılniye isteyecek ki istemiyorum uzak birini
Soran+1 yılbulusmakla zina mi olur millet neler yapiyor afedersiniz
Cevap sahibi+1 yılBuluşmayı demiyorum buluştuktan sonra şeytana uyup ilerlerseniz..
Soran+1 yıloyle biri degilim bu yasima kadar iki erkekle bulustum elimi bile tuturmadim sıksın kendini nikahi bassin
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi maşAllah :)
Soran+1 yılve bitirdim zaten cunku fikirlerimiz uyuşmadi
Cevap sahibi+1 yılGüzel namaz edeb ahlak önemli
Cevap sahibi+1 yılModern kapalılıktan kastın bakımlılık mı? Makyaj vs gibi?
Soran+1 yılevet bakimliyim yani günahkar gibi giyinmiyorum
Cevap sahibi+1 yılDışarıda dikkat çekmiyorsan bakımlı olmakta sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılAma güzelliklerini helaline saklamak en iyisi :)
Soran+1 yılya bayagi guzelsin diyorlar modellik teklifi bile almıştım babam istemedi
Cevap sahibi+1 yılHmmm sen istiyor muydun?
Soran+1 yılben isterdim ama ailemin rizasi yoksa istemem ve reddettim teklifi sonucta ailemin karari daha onemli
Cevap sahibi+1 yılAilene saygı duyman çok iyi, bir de model olsan herkes seni görürdü sağda solda reklamlarda boş ver iyi yapmışsın
Soran+1 yılbabam diyor ki guzelligin sana kalsin hakli da
Soran+1 yılkiskanirim seni dedi😅
Cevap sahibi+1 yılEee seni kocandan da kısakanırsa ileride :D
Soran+1 yıloyle degilbe Şu an bekarim diye
Cevap sahibi+1 yıl:)) Allah hayırlı kısmet versin, aday kriterlerin nedir?
Soran+1 yılisinde gucunde yalansiz dolansiz kulturlu uzun boylu bakimli deger veren biri
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani ciddi bişi düşünüyorsan gelmez, onun aklı başka şeyde. Sen ol, başkası olsun çok da fark etmez onun için, hedefine ulaşsın da...
00 YorumlaModern kapalılık diye bir tabir pek mantıklı bir şey değildir. Bi inanç ya tamdır ya da olmamalıdır benim düşünceme göre. Bu tarz cevaplar genelde arzulamakla olur ama zaman gösterir ilişkinin nereye gideceğini.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Modern dediğin başını kapatıp vücudunu gösterenler mi. Hoşuna hepsi de gider.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Romantik olmaya çalısırken libidosuna hakim olamamış. Tek amacı fanfinfon
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldini kirletme düzgün kapanacaksan kapan tesettür Ayetini pisliklerine şahit tutma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapalı olması yeterli
Erkekler kapalıları namuslu sanıcak kadar sãlaklar o yüzden tavlarsın
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_Ǥнσsτ10_ sayıları çok fazla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen uzak duruyorum dinle dalga geçiyorlar modern kapanmamı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılModern kapalı kız yamyam gibidir servet düşmanıdır kanını emer adamın Allah uzak etsin cümlesinden
06 Yorumla
Soran+1 yılben oyleyim ama maddiyat degil kalp onemli benim icin yeter ki deger verip sevsin mal mulk yalan ama bakimliyim cok
Soran+1 yılon yargiyi kirin
Cevap sahibi+1 yılHep öyle diyosunuz biz parayı babamızın evinde gördük elin oğlundan adamlık bekliyoruz diyosunuz ama hiçbiriniz asgari ücretli adam gibi adamlarla evlenmiyo niyese fikirleriniz ve zikirleriniz bir değil bu hep böyle olmuştur
Soran+1 yıloyle biriyle olmak istedim ama bana mal varligim evim yok annemle ikimiz zorgeciniyoruz diyip yari yolda bıraktı sen söyle simdi kalp guzelligine bakan ben mi omu kaybetti ustelik de dindar olusunu sevmistim
Soran+1 yılsirf maddi acidan gecinemeyiz diye istemedi
Cevap sahibi+1 yılen azından dürüst olmuş sana karşı kendimize zor bakıyoz demiş aslında buda bir fedekarlıktır bence git daha iyilerini bul demiş sana açıkca benimde elimde avcumda olmasa bende git derdim kimseyi yaşadığım yokluğa sürüklemek istemem
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabiki eski kaşarları. Suanki kapalilari olmuslar
00 Yorumla Modern kapanan derken İsrail usulü mü saçın yarısı açık
00 YorumlaEvet her türlü kapalı hoşuma gider nasıl kapalisin modern mi
00 Yorumla
+1 yılIlık haftadsn bunları diyen ikinci hafta ebeni...
05 Yorumla
Soran+1 yılhaha oyle olursa herkes yoluna gider ki o diyor bunları her erkek boyle bence
Soran+1 yıluzak mesafe
- +1 yıl
Haftaya nude istemezse gel yanıma 😂 iddiaya girerim
Soran+1 yılhaha nude verecek kadar düşük degilim engellerim bu kadar
- +1 yıl
Düşüksun demedim zaten ama bu muhabbetin sonu belli.
+1 yılBunları düşünmüyorum ki yanj
01 Yorumla
Soran+1 yılnasil
Gizli Üye(25-29)+1 yılMini etek giyen kızdan daha çok hoşuma gidiyor
10 YorumlaNiyeti açıkça geçirmek.
00 Yorumla
+1 yılBöyle kızlar düşman başına
00 YorumlaEvet, çok hoşuma gidiyor oyle kizlar
00 YorumlaSeninle cinsellik için birlikte olabilir
00 Yorumla
+1 yılNe yapsın ❗️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gayet de tercih edilen ki tipidir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kıyafet takıntım hiç olmadı
00 Yorumla
+1 yılEvet benim gidiyor modern tesettür luler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılFarkında bile değilsin
00 Yorumla O erkekten sana hayır gelmez bilgin olsun
00 Yorumla
+1 yılSorunun açiklamayla alakası yok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Modern kapalı ne demek?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGelmez tabiki tobe tobee
00 Yorumla
+1 yılŞahsen ben beğeniyorum
00 YorumlaBunun modernlikle alakası yok sevmek veya sevmemek
00 Yorumla
+1 yılAffetmem denk getirirsem
00 Yorumla
+1 yılTabiki hoşumuza gider
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 46b cevap paylaştı.
+1 yılBenim gitmez, başkasını bilemem.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDudaklarına yapışacak yol yapıyor 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılyol verdim
Cevap sahibi+1 yılHakkında hayırlısı olsun 👍 Allah bir kapıyı kapatırsa daha güzel bir kapı açar.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz modern kapalı mısımız?
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence yazım hataların var. Modern kapalı değil de dürüst hoşuma gidiyor
Soran+1 yılnerde
Cevap sahibi+1 yılModern kapalı nedir bi
Açıklar mısın?
Soran+1 yılbakimli demek yani abartili olmayacak sekilde makyaj yapip kombin giyiniyorum modern bu modeller gibi
Cevap sahibi+1 yılKapalılık nelere geldi. Efendim. O öyle olmaz.
Soran+1 yılaynen tamam
Cevap sahibi+1 yılBence sen dur buluşmaya gün verme
Soran+1 yılzateb daha ortada bisi yok flört gibi konusuyoruz merak etme
Cevap sahibi+1 yılMerak etmiyorum. Yazışmalar hoş
Değil bekle sen
Soran+1 yılaklim var sukur beni ayarticak anasinin karnindan dogmadi cok rezil edip pisman ettim 😉
Cevap sahibi+1 yılAklınız yok demedim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel güzeldir her sekilde begenilir ve sevilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoru ile detaylar arasında bağlantı yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak tesettüre börün
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKapalı kapalıdır bunun moderni demoderni olmaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılModern kapalı diye bir şey yok. Saçmalık
00 Yorumla Mesela nasıl modern
04 Yorumla
Soran+1 yılmodeller gibi
Soran+1 yılgöremezsin
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. Hiç romantik yazmamış
02 Yorumla
Soran+1 yılne yazmasi lazımdı
Modern kapalı bambaşka. 😍
00 Yorumla
+1 yılErkeyib kafası oraya çalışıyor boş cer🥴
00 Yorumla- Devamını Gör (24)