Aşık olduğum kişinin sevgilisi varmış, ne yapmalıyım?

Bu tarz bir niyetle tanışmadığım birisiydi aslında ama tanıdıkça karakterine, hareketlerine ilgi duymaya başladım. Sonrasında şans eseri sevgilisi olduğunu öğrendim. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyorlarmış kızla. Kızla çok az konuşuyorlarmış telefonda falan. Ben bana da ilgisiz olmadığını düşünüyorum bunun sebebi çok ilgili, şefkatli davranması bunu saygı sınırları içerisinde yapıyor ama bazen herkesten daha özel davrandığını düşünüyorum. Herkese kullandığı arkadaş hitaplarını bana kullanmıyor mesela. Temas sevmeyen biri ama ufak tefek temaslarda bulunuyor ama asla rahatsız edici bi yakınlık, veya kardeşim söz konusu değil. Bu tip çok ayrıntı var yaşanan. Sevgilisine sadık olduğu anlaşılıyor, bir başkası için yaşanmışlıklarını bırakmayacağı da anlaşılıyor. Açıkçası bu bile beni mutlu ediyor kendisinden daha çok etkilenmemi sağlıyor. Ne yapsam bilemiyorum. Kendi içimde bu durumu çözebilir miyim? Bu hisleri çok zor yaşayan biriyim, platonik olmak bile beni şu an mutlu ediyor vazgeçmek istemiyorum ama kendimi saçma sapan durumlara düşürmek, kendi yaşamak istemeyeceğim bir durumu bir başkasına yaşatmak da istemiyorum. Bu arada bu adamı sürekli görüyorum o sebeple çevresinden uzaklaşmam da biraz zor. Arkadaşlık sınırlarını çiğnemiyorum ama bazen ona bakarken dalıp gülümsüyorum veya gözlerine herkesten daha çok bakıyorum bilinçsizce. Bence ona ilgim olduğunu ufaktan da olsa anlıyordur. Ben ne halt edicem şimdi?

Aşık olduğum kişinin sevgilisi varmış, ne yapmalıyım?