Kadın, erkeğe karşı bu kadar güçlü mü? Yani erkeğin hayatında bile biri olsa onu baştan çıkarabilir diye bir algı var.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
herkesi degil ama erkeklerin cogunu elde eder
Nasıl peki? Kadın bu kadar güçlü mü erkeğe karşı? Ne yapıyorda dayanamıyorsunuz?
kadınlıgını kullanıyorlar tabi her kadın yeterince kullanamaz tecrube lazım erkeklerinde genelii cinnselllige duskun ollunca oluyor ama elde edemeyecegi erkeklerde var
Mesela sözlü bir erkek var diyelim, ondan hoşlanan başka bir kıza net cevap vermiyor. Kızla konuşmuş, bir kaç kez buluşmuş, zaman istemiş, numaranı siliyorum ama yazdım, düşünmeye ihtiyacım var, ben seni yakında ararım demiş. Bu kız istese bu erkeği elde eder mi?
duruma göre degişir ama erkek buluştuguna göre elde etme ihtimali yuksek tam olarak mevzu nedir en bastan detaylı anlatırsan yardımcı olurum istersen taakipp ett bennii ordan konusalım yazması daha kolay olur tabii en basından anlatmak istiyorsan
gerçekten seven erkeğin gözleri başka kimseyi görmez
Mesela sözlü bir erkek var diyelim, ondan hoşlanan başka bir kıza net cevap vermiyor. Kızla konuşmuş, bir kaç kez buluşmuş, zaman istemiş, numaranı siliyorum ama yazdım, düşünmeye ihtiyacım var, ben seni yakında ararım demiş. Bu kız istese bu erkeği elde eder mi?
Bu erkeği her isteyen elde eder
Neden?
Adam gibi adamsa eğer yapamaz yok zaten değilse onu ayartana ne faydası olacak
Mesela sözlü bir erkek var diyelim, ondan hoşlanan başka bir kıza net cevap vermiyor. Kızla konuşmuş, bir kaç kez buluşmuş, zaman istemiş, numaranı siliyorum ama yazdım, düşünmeye ihtiyacım var, ben seni yakında ararım demiş. Bu kız bu erkeği elde eder mi?
İnan bilmiyorum o kız eski sevdiğim falan da ve umudu kesip başkasıyla nisanlandiysam asla yapmazdım
Hayır kız eski sevdiğin değil. Söylendiği kızla yıllardır beraber, bu kızla sadece bir kaç aydır görüşüyor ama kız peşini bırakmıyor tabi demek ki o da yüz veriyor.
kardeşim işte ne o kızla yakalanır inşallah
Ama bu erkek kimi istiyor? Niye o kızla ilişkisini kesip atmıyor?
Kolay mı ya nişan atmak hayırdır derler adama
Hayır diğer kızla niye ilişkisini kesmiyor?
Erkeğin ailesi evlenmesini istemiyor
Kendisi evlenmek istiyodur diğer kizlada gönül eğlendirecektir
İşte diğer kız gönül eğlendireceği bir değil
Valla kanka benim kafa durdu çocuğu dinlemek lazım
O kadinin gucunden degil yalniz. Erkek i. b. neyse neden olmasin. Dişi bocek bile yeter:)
Canim anlatamiyorum galiba. Boyle ib. neleri birak kizi, disi bocekler bile elde edebilir. Kizin gucunden degil. O kiz kullanilip atilacak net.
İşte kullanılıp atılacak kişi o değil :/
Kaç kere kızla buluşmamış kıza hiç dokunmamış bile çünkü kız izin vermez
Ama o oyle gormuyor iste firsatini kolluyor dokunmak icin
Ama kız çocuğun peşinde çocuk değil ama tabi demek ki o da yüz veriyor… kızın numarasını silmiş ama başka yere yazmış, beni arama düşünmeye ihtiyacım var, ben seni yakında aracam demiş, bu normal mı?
Yok degil
Bu erkek kimi istiyor?
evet maalesef oyle erkekler olarak zayıflıgımızsınız.
hemde nasıl cok kolay adam zaten acıkkapı bırakmıs
Nasıl peki? Ama numarasınıda silmiş bu arada pasaportuna yazmış
eklermısn
Çıkarabilir zor olabilir ama imkansız değil
Nasıl peki? Kadın bu kadar güçlü mü erkeğe karşı? Ne yapıyorda dayanamıyorsunuz?
Kadının gücü ile alakalı değil erkeğin şeyine söz geçirememesi ile alakalı durum
Haha 😂 ama mesela kızın bir temasda bulunmasa bile erkek düşüyor mu?
Temas ettiği noktaya bağlı 😀 ne ile Temas ettiğine
Hayır kız temasta bulunmasa bile mi erkek dayanamıyor?
🤣 Annem nikahtan önce göster ama elletme sözü boş değil
Haha 😂
, 🤣🤣 kim kimi elde eder bilemem ama bişeyler olur
Nasıl şeyler? 😂
🤣 Sen beni şimdi niye gece gece günaha sokuyorsun
Benim aklıma öyle şeyler gelmedi 😂
🤣🤣 Senin aklına ne geldi acaba hangi şeytani planlar
Evet bir kız isterse yapar
Ya cilve yaparak kısacası bedesel yolla tahrik etmeye çalışıyor ve kadın ilgi çekici güzelse ve güzel bir fiziğe sahipse elinde solunda erkek baştan çıkıyor
Anladım…
Sadece cinsel olarak eder.
Ama cinsellik yok işte aralarında
bence kadınlar o bakımdan çok güçlü
Neden? Kadın bu kadar güçlü mü erkeğe karşı? Ne yapıyorda dayanamıyorsunuz?
maalesef güçlü. zaafiyetlerimiz var
Nedir o zaafiyetler? Kız ne yapıyorda erkek düşüyor?
tamamen eder mi bilmiyorum ama elde eder.
Eder yolları var
Anltym ama ozldn
Hayır buradan lütfen 🙏🏻
Bisey olmaz ya anltym Geri sil
?
Erkeğin sadâkatine bağlı fakat epey zorlar
Dediğim gibi erkeğin karakterine ve sadâkatine bağlı. Bazı erkek oltaya gelir bazısında ters tepebilir. Baştan çıkartmak yerine sabırla gönlüne yerleşebilirsin
Nasıl peki? Kıza sabırlı ol demiş
Zaten erkek de kafasında soru işaretleri olan bir cevap vermiş. Net değil. Karar verme aşamasında gibi. Arada kendini hatırlat ve ona hislerinden bahset. Sıkmadan ve dozunda.
Eder net
Mesela sözlü bir erkek var diyelim, ondan hoşlanan başka bir kıza net cevap vermiyor. Kızla konuşmuş, bir kaç kez buluşmuş, zaman istemiş, numaranı siliyorum ama yazdım, düşünmeye ihtiyacım var, ben seni yakında ararım demiş. Bu kız bu erkeği elde eder mi?
Isterse evet
Sempatikligi iste güleryüzlü
Bu kadar basit mi? Kızın ilgi göstermesi yetiyor mu?
Yetiyor evet tatli güler yüzlü
Cok kolay elde edersin sayet kör kel cirkin bakimsiz degilsen
Neden böyle düşünüyorsun? Niye kolay?
Kolay tabi