Yani sevdiği kişiden çekinen erkek o kişiye olan ilgisini sevgisini belli etmez diğer kızlara normal davranıyor ama hiçbir sebep yokken sana soğuk veya ters davranıyorsa hoşlanıyordur
Yok ben yapamam ısteyen bır insan mutlaka bir şey yapar zaten eger bir şey hıssedıyorsa gerçekten kalbinden o da ama sanmıyorum asla ihtimal vermıyorum bıcok kız var dedıgım bana kalmıs degıl zten hayal sadece🙂
Soru sordum yüzüme bakmadan cevap verdi bır sonraki hafta sınıfa girince dırekt gözümun içine baktı dun de merdivenden çıkarken benı fark etti gozume baktı yıne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mllmiydi knk m4llik varmiydi biraz nssildi cekingenmişya
Soru sordum yüzüme bakmadan cevap verdi sonra sınıfa girince direkt gözüme baktı falan kacırıyor gözünü sürekli
Çekingen olacağı için fazl yanaşamaz ama tavır hal hareketlerinden belli eder genel olarak
Soru sordum yüzüme bakmadan cevap verdi sonra sınıfa girince direkt gözüme baktı dun de merdivenden çıkarken benı fark ettı yüzüme baktı
O zaman senden hoşlanıyor fakat açılamıyor olabilir
Bugun sınıfa geldi basımı kaldırmadım hiç ama o baktı hissettim
Yani sevdiği kişiden çekinen erkek o kişiye olan ilgisini sevgisini belli etmez diğer kızlara normal davranıyor ama hiçbir sebep yokken sana soğuk veya ters davranıyorsa hoşlanıyordur
Belkı benden nefret edıyo bunu da bılemem kı tanımadan tanısma ıhtımalımız de yok gibi
Hiçbir iyi niyeti hak etmiyorsunuz kusura bakmayın
Ne alaka
Çekingen davranır
Soru sordum yüzüme bakmadan cevap verdi sonra sınıfa girince direkt gözüme baktı falan kacırıyor gözünü sürekli
Gecen gunde merdıvenlerden çıkarken yine benı fark ettı merak ettım bakacaj mı diye hemen gözümun içine baktı sonra kaçırdı yıne
Tamam baya çekingen işte bu
Ama kız arkadaşları falan var mesela
Sosyal medyada takip ediyor
Çekingenlerin arkadsları olmaz diye bişry yok onlar ona hep yakın davranmıstırki onlara karsı çekingenlik hissi kalkmıstır
Çocuk benı beğenmiş diyebilirmıyız
Belkı beni beğenmedi konusma tenezzulunde bıle bulunmak istemedi
Biraz daha takip et devam ederse eğer begenmiştir
Begensr bıle adım atacak bırıne benzemıyor zaten ımksansız bir şey bu 🙂
Sen yakınlasmaya basla kendiisine cesaretini toplar bi gün
O kadar cok kız var ki bana kalmış değil benimde bişey bekledıgım yok ama yüreğimden geçeni diyeyim isterdim🙂
Söle o zman belli olmaz bu şeyler
Yok ben yapamam ısteyen bır insan mutlaka bir şey yapar zaten eger bir şey hıssedıyorsa gerçekten kalbinden o da ama sanmıyorum asla ihtimal vermıyorum bıcok kız var dedıgım bana kalmıs degıl zten hayal sadece🙂
Hayır söylemicem bakmıcam da bence gerek yok
O zman kendi kendine hayal kurupta üzme kendini
Aynen
👍
uzak durur yanına yaklaşamaz
Kesın mı bu
kesin
iste çekindiği için böyle davranıyor
Ama neden kı soru sordum arkadaşça yani şimdi görünce bir beğenmedim değil 😂 ama anlayamadım da
Acaba beni begendı mi
onu anla onun gözünü aç 😃
seni beğendi ama utangaç iste onu eve at senden korkmaması gerektiğini göster anlasın
Utangaç oldugu kesın mı peki
Ne evı ya
kanka kesin
ailesiyle tanısman için
Ama tıpı falan da ıyı ınstagramda kızları takıp edıyor kız arkadaşları da var yanı
sende instandan sohbet et
Ne işim varya
Ben oyle biri değilim
senin istediğin ne
Arkadaş olmak
tamam ol
Ama konusmuyoruz kı o alt sınıf haftada bir kere denk gelıyor o da ben bakmıyorum zaten 😂
Küçük küçük bakıyorum jdjsjsjsj
onu ürkütmeden bak senden elektrik almasını sağla 😅
Hahahahah çocuk belki benı beğenmedi
ben beğendim oda beğenir senden daha iyisini bulamaz
Muhtemelen utanarak konuşur
Soru sordum yüzüme bakmadan cevap verdi bır sonraki hafta sınıfa girince dırekt gözümun içine baktı dun de merdivenden çıkarken benı fark etti gozume baktı yıne
Hemen bağlanirim çok seviyorum kızları