Aşk İlişkileri En sevdiğiniz karşı cins burcu hangisii? Namesizquenn Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Alalım cevapları 💃🏻💃🏻 Güncellemeler+1 yıl Benim balık erkeği sanırım 🤓 En sevdiğiniz karşı cins burcu hangisii? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. TeraziYengeçYay Akrep 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı. Yengeç burcu 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Burçları pek önemsemiyorum ama ben balık burcuyum hiç sevilmedim kızlar balık burcu erkekleri sevmiyor herhalde 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aslan ve koç ( Konudan alakasız yorumlarda balık erkeğini görünce tekrar kazandık galiba. d) 1 0 Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Akrep ve boğa çünkü kıskanç ve sahipleniciler soğuk duruyorlar ortak noktamız 1 0 Yorumla
KeremKurt06 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Sonuna kadar boğa kadını tek geçerim her anlamda 1 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl İkizler deli seviyorum ben jsjs 1 0 Yorumla
AlperDeniz06 Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Basak terazi akrep 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Yengeç burcu
Burçları pek önemsemiyorum ama ben balık burcuyum hiç sevilmedim kızlar balık burcu erkekleri sevmiyor herhalde
Aslan ve koç ( Konudan alakasız yorumlarda balık erkeğini görünce tekrar kazandık galiba. d)
Akrep ve boğa çünkü kıskanç ve sahipleniciler soğuk duruyorlar ortak noktamız
Sonuna kadar boğa kadını tek geçerim her anlamda
İkizler deli seviyorum ben jsjs
Burçlara göre insan ayırmıyorum
Farketmez bana
Terazi
Akrep
Terazi
Aslan
Boğa
yengeçlere bayılıyorum
Balık