Sevgilim mi haklı sizce geri döner mi bana?

Uzak mesafeydik instadan tanıştık, sevgili olduk buluşamadan ayrılmak istedim o zaman sıkintilarım vardi olacağımiza inanmadım peki dedi aradan biraz zaman geçti doğum günümü kutladı tesekkür ettim sonra 5 ay gecti yaşadığim yere gelmiş beni görmek istedi hemen gittim heyecanlandım, sarıldık sarılınca ö p tüm onu oda istemedi ilkiydim utandı bende bozuldum bidaha görüşmeyelim dedim kizdı aradan zaman gecti aradım telden biraz müstehcen konusmak istedim kizdı ve kapattı sonradan tekrar aradım pişman oldum yaptığımdan ozür diledim defalarca bu sefer ona aşık oldum yazdım aradım her seferinde reddetti inanmiyorum güvenmiyorum diye 1 sene ugrastım en son kabul etti birbirimizi daha iyi taniyalim dedi 1 ay konuştuk ilgisiz gibi hissettim kendime sitem ettim daha ilgili davrandı bu sefer ben ilgisiz davrandım biraz sıkıntılar oldu düşünmek istediğimi söyledim kırıldı biraz aradan 3 hafta falan geçti tekrar geldim kabul etti ben onun ilkiydim instadan istek atmıs bana niye kabul etmiyosun istek attım yazdı bende görmedimki dedim bu güvensizliginden sıkıldim güvenmiyorsan hic baslamayalım dedim sinirlendim biraz oda ondan değil sen sormuyo musun bisey yapınca bende ondan sordum falan dedim wpde yazarken cevrimici oldugum halde cevap vermedim yarım saat vermedim cevap bekledi vereyim diye sonra kizdı korkak yazıp engelledi beni 1 hafta bekledim açsın diye açmadı sizce tekrar arasam kabul eder mi beni seviyorum onu onunda beni sevdiğini biliyorum ama böyle oldu ben haksızlık mı yapmışım ona

Sevgilim mi haklı sizce geri döner mi bana?