Sınav senemde sevgilimden ayrılmalı mıyım?

Bu yıl sınav senem ve sevgilim liseyi bitirdi yani benden 1 yaş büyük ve şu an arkadaşıyla başka şehirde üniversitedeler sürekli dışarıda, kızların olduğu arkadaş grubuyla partide, kafede gece kulübünde ama bana beni çok sevdiğini asla aldatmayacağını söylüyor üzerime titriyor resmen ben de güveniyorum aslında ama yine de kızlarla aynı ortamda bulunması hoşuma gitmiyor son 1 ayı gerçekten zor geçirdim hiç ders çalışamadım o dışarıdayken düşünmekten ağlamaktan çalışamıyorum o evdeyken çıkacağı düşüncesiyle moralim bozuluyor istemiyorum sizce abartı kıskançlık mı yapıyorum tabi bu konuya üzüldüğümü bildiği için yanımda olmaya çalışıyor ama yine de arkadaşlarıyla dışarı çıkmasına engel olmuyor sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım birbirimizi çok seviyoruz ve 4 yıllık bir ilişkimiz var ama ben gerçekten yapamıyorum derslerim çok kötü etkileniyor sürekli düşünüyorum ayrılmak istemiyorum eğer derslerime odaklanırsam seneye birlikte olucaz ama böyle olursa da derslerime odaklanamam sizce ne yapmalıyım ayrılmalı mıyım
Sınav senemde sevgilimden ayrılmalı mıyım?