Her gün size yazan erkek mi yoksa iki günde üç günde bir yazan erkek mi? Hangisi çekicidir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İki günde bir yazan dünya ahiret kardeşimdir
Yani hergun yazınca sıkılmaz mısın
Hiç yazmayan
Hiç yazmayan erkek mı çekici yanı?
Aynen öyle
Her gün
Hergun yazarsa sıkılmaz mısın
Ya hayır sevdiğm insan her gün yazsa niye sıkılayım tam tersi hoşuma gider
Bir kız var hoşlanıyorum kendisinden çok geç cevap veriyor bende sordum ona niye böyle yapıyorsun bakmıyorum telefona diyor vizelerden dolayı yani günde 3-4 mesaj dönüyor öyle diyeyim sana o derece konuşmak istemiyorsan söyle açık açık dedim 3 kez söyledim hayır öyle bir şey yok falan dedi konuşmayi istememek gibi bir durum yok vizelerden sonra konuşuruz ama yine mesaj at falan dedi daralmamak için atmıyorum sence atmalı mıyım?
Benim de sınav haftam fakat her müsait olduğum en küçük anda bile yazarım kızın sana karşı bir sevgisi olduğunu düşünmüyorum bunu anlamak istersen de bir süre hiç yazma sana neden yazmadın gibisinden bişeyler derse seni seviyor demektir ama yazmazsa umrunds bile değilsin
İyide açık açık söylemez mı 3 kez söyledim yani misal biri sana 3 kez bunu söylese sen yeter tamam konuşmak istemiyorum demez misin yani buda saçma öyle değil mi?
Saçma fakat kızlar onları seven biri varsa onu kaybetmek istemezler (her ne kadar bunu reddetseler de) seni cepte görüyor büyük ihtimalle ona bu izlenimi vermişsin bu yüzden öyle davranıyor
Sevse senin yazmana bile gerek kalmazdı çoğu zaman yazardı sana
Napim şimdi sen söyle bana git demiyor hani ona rağmen çekilmek ne kadar doğru?
Ben sana tamamen çekil demedim sadece bir süre yazma madem seninle konuşmak istiyor o zaman seninle iletişime geçer bu zaman belki 1 hafta olur belki daha fazla ha baktın yazmıyor o zaman senle konuşmak istemiyor demektir
Vizeler bitince uzun konuşuruz seninle falan dedi ama yinede o süreye kadar konuşuruz seninle dedi konuştuğum kimsede yok falan dedi bana ben anlamıyorum hani konuşmak istemezse istemiyorum diyebilir demi
Üstte yazdığımı tekrar oku bence..
Peki ya benden mesaj bekliyorsa benden adım bekliyorsa ben ona rağmen tamam yazmadı konuşmadı o zaman keselim bağı mı diyeyim
Ya şu zamana kadar sen yazmışsın bir iki kere de o yazsın eline mi yapışır ha sen hep ben uğraşıyım çabalıyım o bi bxk yapmasın diyosan okey yaz ama sana tek söyliceğim o kızın seni cepte göreceği ve sana değer vermeyeceği olur
Peki sevgilim olma ihtimali var mıdır yoksa kızlar cepte gördüğü erkekle sevgili olmaz mı?
Onu peşinde koşturan erkeği gördüğü anda ona gider
Yani benle olma ihtimali yok diyosun
Vardır illaki ama cepte olmaya devam edersen maalesef
Cepten nasıl çıkılır bari onu söyle sen :)
Ya dediğim gibi kızın üstüne bu kadar düşme sürekli darlama sürekli yazma kendi hayatına odaklan biraz biraz da o çabaladın o yazsın sana
Anladım 👍👍