Selamlar değerli insanlar beni dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Güzel başlamış bir ilişkim var ancak şu an konuşmuyoruz. Konuşmama sebebimiz karşılıklı hata yapmamız ancak bunlar ufak tefek şeyler sadece onu çok kızdıracak ama ufak bir şey. Onun hatası ise beni, rahat hissetmem için haberdar etmiyor olmasıydı bazı konularda. Tabii ki boşuna endişe ettim, farkına vardım ve biraz geç oldu.
En son iki gün önce sabah konuştuk ve sinirliydi, o gün hiç ulaşmaya çalışmadım ona. Ertesi günü akşamı ne yapıyorsun dedim, iş çıkış saatini biliyorum ve tam o saatte yazdım. Geç vakitlerde yatmadan önce mesajı gördü ancak cevap yazmadı. Dün tekrar akşam iyi misin yazdım ve iş çıkışı olduğunu bildiğimden müsait olduğunda aramamı ister misin konuşabiliriz ne dersin dedim. Görüldü attı ancak cevap yok. Sizce ulaşmaya çalışmalı mıyım yoksa kendi haline bırakmalı ve zaman mı vermeliyim?
Onu çok seviyorum bu yüzden biraz fazla aradım, mesaj attım, ilginin suyunu kaçırdım ve doğal olarak taştı. Sizce yazmalı mıyım? Ayrılmadık ama ayrıldık gibi üzülüyorum evde.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence ondan gelecek cevabı beklemelisin. Hem senin kafan fazla bulanmış biraz dinleyebilirsin, hemde ikinize birden zaman ayrılmış olur :)
Attığım her story'e bakıyor ve normalde instaya hiç girmez. Konumunu asla açmaz çünkü batarya sorunu var. Kavgadan sonra konumunu açtı ve instaya kendini fotoğraf attı dün bende ona cevap çok güzelsin yazdım ona da görüldü attı. Snapchat kullanıyoruz konumu full bende. Uzak mesafe ilişkisi belirtmeyi unutmuşum bu arada 🙁
Uzak mesafe mi:) üzüldüm seni kırmak istemem ama bence kendini kötüye hazırlamalısın
Çok uzak değil aramız 1.5 saat en fazla ama beni sevdiğinden hiç şüphem yok zaten o da kavga ederken seni sevdim dedi bana. En son o sinirli olarak kapattı telefonu sus konuşma dedikten sonra 😅 Hata yaptığımın farkındayım bunu o da biliyor. Acaba konu kötüye gider mi şüphem orada 🙁 Ben onu kesinlikle affettim ama o beni affedecek mi onu anlamaya çalışıyorum.
Kırılmışsa bile söylemekten zarar gelmez ki. Keşke senin böyle dolmana sebep olmadan açıkça konuşsaymış ama dediğim gibi çok sık boğaz etme sen yine de :) belki bu sebeple seni merak edip yazar sana
Peki bir kaç gün geçtikten sonra yazmaz ise ne yapmamı önerirsin?
Bir daha dene hiç olmadı ben çabaladım en azından diyebileceksin. Sen zaten yapacağını yapmışsın. Son kez yazacaksan da ondan sonra onu bekle. Bakalım araya sende mesafe koyunca ne yapacak
Aradım ama açmadı :(
İnan bana biraz geri planda durmak en iyisi.
Pekala, inanıyorum ki haklısın. Dediğine uyacağım. Başka söylemek istediğin bişey olursa buraya her dakka bakıyorum.
Kafana takılan olurda sende söylersin :) elimden geldiğince yardımcı olurum
Bu arada ekleyeyim göndermeli şeyler atma
Sana sormak istiyorum birini seviyorsun ama anlık duygularına kapıldın artık onu sevmiyosun gibi geldi sana ve bir kaç gün konuşmak istemiyorsun ama hala seviyosun çünkü görüştünüz ettiniz bir sürü aktiviteniz oldu, ondan bu sıralar ne görsen soğurdun daha çok? Yani seni ona yazmaya iten şey ne olabilir veya aramaya kısacası tekrar ulaşmak istemene?
Biriyle bu şekilde olacaksam bağlanmışımdır. Yani gerçekten benden uzak olmasına dayanamıyorumdur. Ama kendimi de düşünürüm bu durumda. Eğer o süre içinde beni tanımışsa bu yaptıklarına üzüleceğimi bilir. Beni üzende bana o güzel duyguyu sevgiyi mutluluğu veremez :)
2 ay oldu tanışalı, birbirimizi o kadar tanımıyorduk. Hata yaptım bir daha olmayacak ve bunu o da biliyor. Bu şekilde düşündüğümüzde de iş işten geçmiş midir? Yoksa affedilebilir bir durum mu. Ya hayret edici ama aldatılıp affedenler var bu benim yaşadığım sebep bu insanlar arasında geçenlere nazaran aşırı komik geliyor. Bu sebeple soruyorum yani sırf bu sebepten ayrılmak normal mi?
Kırılmak ve küsmek için müsait bir durum tabii ama böyle ortadan kaçarcasına gitmek için bir sebep değil. Evet hatalısın burada kız sadece suçlu diyemeyiz. Anlık duygulara kapılıp ileriyi düşünmemişsin. Şimdi o kız daha ilk zamanlardan benden sıkıldı mı acaba? diye düşünmüş olabilir. Evet pişmansın çok kez de belli etmişsin. Eğer kızın senden ayrılmayacağını düşünüyorsan bundan eminsen seni biraz süründürmek istiyor olabilir
Ne kadar sürer acaba :(
Bana arkasını beğendiğim bir arabanın arkasını beğenmiyor olmasına rağmen arkasını sevdiğim diye snap çekip atmış. Anlam veremediğim bir durumdayım hala. Ulaşmaya çalışmalı mıyım arayıp sormalı mıyım bilemiyorum hiç.
Kız çok kafa karıştırıyor cidden
Ne yapsak ki şimdi bilemedim
Ya aramamak için kendimi zor tutuyorum ama açmayacakmış gibi geliyor bana. Ya açarsa gibi bi ihtimal de var tabi. Açarsa ne diyeceğim orası ayrı konu ama en azından bişeyler netleşse iyi olur. Ayrılmadık o yüzden beni arar umuduyla bekleyip harap olmaktansa eğer beni terk etmek istiyorsa gerçekten en azından 2 gece ağlar yoluma bakarım
Ona açıklayıcı uzun bir mesaj yazsan cevap verme ihtimali var mı
Onun yerine dayanamayıp telefonu elindeyken wp den görebiliyorum çevrimiçi olduğunu bildirim geliyor direk ayar çektim, direk aradım açtı efendim canım diyo 😅 yani biraz sinirlendirmişim onu dediğim gibi soğuğu biraz serttir demişti kendisi zaten soğuk yaparsam benimle konuşamazsın bile demişti. Bundan sonra sinirlendirmemeye gayret göstericem elimden geldiğince. Devamı için bana verebileceğin tavsiye varsa bir bayan olarak seni kesinlikle dikkate alacağım, o kadar yorum yazdın burayla ilgilendin teşekkür ederim 🙏🏻
Ayy çok sevindim senin adına:) ne zaman ihtiyacın olursa yardımcı olurum elbette , umarım aranız hep böyle iyi olur:)
Umarım :)) çok teşekkür ederim tekrardan gerçekten ama gerçekten 🙏🏻🙏🏻
Biraz trip yiyorum ama bu ara 😅 hala sinirli misin diye sorduğumda konuşma şeklimde bir ilerleme var mı diye cevap verdi :( Ama aradığımda açmasa da ara beni diye yazıyor geri dönüyor muhtemel iş saat çıkışı değişiyo uzuyo bazen hala çalışıyorken aramış olabiliyorum
Aranız iyi olsun da detaylara takılmak mühim değil.)
Aramız iyi gibi ancak benim ona seni seviyorum tarzında şeyler söylememi istemiyor bu aralar, hala bana sinirli sanırım. Sabahları işe giderken beni arıyor veya ben arıyorum. Konuşuyoruz ancak iş whatsappa dönünce çok kaba oluyor. Kalbim kırılıyor ister istemez. Az önce aramak istedim ama evde ve müsait değildi. Sesli mesaj atmamı istedi bende öyle yaptım, onu ne kadar sevdiğimi ve aşık olduğumu söyledim. Birden tekrar parladı ve bana bişey deme bir de şu kelimeyi kullanma artık, bana sevgi adı altında bir şey deme vs gibi şeyler söyledi. Ne durumda olduğumuzu bir Allah biliyor.
Pismansan ulas bence.
Ulaşmaya çalışıyorum ama yanıt yok maalesef :(
Pes etme..