Sevgilime ulaşmaya çalışmalı mıyım?

Selamlar değerli insanlar beni dinlediğiniz için şimdiden teşekkür ederim. Güzel başlamış bir ilişkim var ancak şu an konuşmuyoruz. Konuşmama sebebimiz karşılıklı hata yapmamız ancak bunlar ufak tefek şeyler sadece onu çok kızdıracak ama ufak bir şey. Onun hatası ise beni, rahat hissetmem için haberdar etmiyor olmasıydı bazı konularda. Tabii ki boşuna endişe ettim, farkına vardım ve biraz geç oldu.

En son iki gün önce sabah konuştuk ve sinirliydi, o gün hiç ulaşmaya çalışmadım ona. Ertesi günü akşamı ne yapıyorsun dedim, iş çıkış saatini biliyorum ve tam o saatte yazdım. Geç vakitlerde yatmadan önce mesajı gördü ancak cevap yazmadı. Dün tekrar akşam iyi misin yazdım ve iş çıkışı olduğunu bildiğimden müsait olduğunda aramamı ister misin konuşabiliriz ne dersin dedim. Görüldü attı ancak cevap yok. Sizce ulaşmaya çalışmalı mıyım yoksa kendi haline bırakmalı ve zaman mı vermeliyim?

Onu çok seviyorum bu yüzden biraz fazla aradım, mesaj attım, ilginin suyunu kaçırdım ve doğal olarak taştı. Sizce yazmalı mıyım? Ayrılmadık ama ayrıldık gibi üzülüyorum evde.

Sevgilime ulaşmaya çalışmalı mıyım?