Farklı şehirlerde yaşıyoruz hiç görmedik birbirimizi ınstagramdan wp den konuşuyoruz zamanında hor görülmüş işe yaramaz vasıfsız gibi çok hırslanmış şimdi tıp istiyor beklentileri yüksek iki lafından birisi kendini yükseltmek ama beni çok küçük düşürüyor cahilsin vs gibi birazda kendini tatmin ediyor gibi ama en ufak bişey de çok sert konuşuyor azarlıyor benden vazgeçeceğini söylüyor işte hiç kimse için kendimi küçük düşürmem vs kendine yapılmasından korktuğu seyi bana yapıyor beni çok seviyor ama sen benim 2. planımdın aptalın tekisin senden 2 gömlek usteyim vs diyor beni engelliyor ama aynı zamanda da çok da seviyor neden böyle yapıyor?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
aptaIsın gerçekten bir de sevdiği diyor neyin sevgisi bu
Aptal sensin mal ben engelledim zaten ben konuşmak istemedim ben bitirdim ama onun sorunları var bunları anlamak istedim hepsi bu beyinsiz
aynen hala umursayıp o yuzden burada cevap arama peşindesin g3erizekaliiiiii
kardeşim puuuuu git gö tünü sik tir hadiiii
O ro s puuuuu
seviyeye bak yerlerde
Mal
Zoruna mı gitti kardeşim puuuu
kardeşim puuuuuu
of gerçekten 13 yaşında falan mısın hareketlere bak abi çıldırıyorum yazık ya
Senin gibi kardeşim pu olmaktan iyi
Oylesiyle hayat geçmez..
Nasıl yani
Çekilmez öyle birisi omur torpiller
Torpuler
Sevmiuodur çünkü askoo
Ayrıldık tabi ama çok saçma gelicek biliyorum gerçekten seviyordu
uğraşılmaz salla
Sevmiyor kendini kandirma
Seversem kizarim kollarim
Ee sence o ne yapmaya çalışıyor
Kızdırma adamı sözüm dinlenmesin ben masayıda kirarim
Manyak
Sonra kolundan nazinçe tutarım aşkın derim 😂😂
Bi yürü git ya
Kızım seni biri kollamiyosa sana kizmiyosa inan seni sevmiyodur ya da gevşetir. Onla ömür geçmez yarı yolda koyar seni
Peki neden öyle davranıyor
Bak güzel insan. Ben erkek olarak sevdim kadını kollarım o düşünemez bazı şeyleri dünyaya pamuk şeker gibi bir yer değil ona birinin yaklaşması dan ben sonucu görürüm izin verilecek şeyler var izin verilmiycek şeyler var bir kadına yüz verirsen tepene çıkar en başta ipleri elinde tutacaksin ben hükmetmeyi severim
Oda öyle işte böyle en ufak bir gık etmeme asla izin vermez cok sinirlenir fazla olmaya başladın falan diyor
Herşeyde kizilamaz yani
Saçmalık sizinki.
Evet öyle de amacını anlamıyorum
o yoklukta sen yoklukta seviyorum aşığım falan özenti yalan saçmalık. canım davranışları bunlar
Emin misin başka herhangi bişey olamaz mı
Olmaz. alışkanlık yapıyor boşluğu onun mesajlarıyla doldurunca. Nasıl bir yalnız ve mutsuz sun ki kuru mesajla sesle mutlu oluyorsunuz. saçmalık
Tamam da ben farklı birşeyden bahsediyorum çünkü normal konuşmamdan bile bişey çıkartıyor demediğini bırakmıyor
Yapışmışsın sende. Ne uğraşıyorsun. bitmiş işte artık.
Yapıştığım kanısına nerden vardın
E o kötü davranıyor sen silip engelleyip bitirmiyorsun. Ya gerçekten hakeden iğrenç bir kızsın ya da yapışkansın
Ben sana bitirmedim mi dedim mal diyorum ki böyle konuşunca zaten ben bitirdim ben engelledim onun kişiliği öyle herkese öyle
E ne diye ne yaptığını merak ediyorsun. Paylaşacak soru mu kalmadı. Tatlımısın sevimlimisin nerede yaşıyorsun onu söyle :)
Sanane ya mal istediğimi sorarım en azından senin gibi elim si kim de gezmiyor köpeğim sen misin
:) anlaşıldı. Senin hakettiğin gibi konuşuyormuş demekki. yokluktan mesajla yapıyorsunuz değilmi:)
Mal abaza git kendini tatmin et hadi yallah
ülkedeki son erkeği de kaybettin demek. Afirkadan falan bulursun artık :)
İt
:) görmediği adama aşık olmuş , kötü davranıyormuş . acaba sevmiyormuymuş :) öldüm gülmekten
İt oğlu it hoşşttt köpekkkk
off ya deme böyle şeyler. o erkek bozuntusundan mı öğrendin sen bunları?
Hooooşşşt az ötede havla hoşt hoşt köpek köpekķkk
Aayyyy kankaaa ayrıll ayrıl uzaklaşşş direekk
Ayrıldım zaten knk