Uzak mesafe ilişkisi... Lakin kafam karışık. Okurmusunuz rica etsem?

6...7 yıl önce bir kişi ile face üzerinden tanıştım. İlk ben yazmstm. faceyi yeni açmıştım yeni kullandgm donemlerdi Ben 16 o 20 yaşındaydı üniversite yeni kaznmsti. vs biraz konustk 2 ay kadar ben yaşımdan dolayi ve aile yapısından dolayı ailem muhfzkr.. konuşmayı kestim. 2 yıl geçti ben ona gene yazdım 1 hafta filn konuştuk sonra benim sevdiğim var senle konuşamam dedi tm dedim. orada konuşma kesildi sonra bnde üniversite kazndim vs. 4 yıl daha geçti 4 yıl sonra ben gene yazdım instgrmdan bu sfer ve kabul etti konustk numaralstk diğer sevgilisi onu aldtmisti.. vs bu bna baya ısındı. 2 ay konuştuk sonra yasadgm şehre geldi ilk defa yüz yüze görüştük sonra bu bna tutuldu baya aşık oldu bildgniz çok ilgli aşırı ilgli. Evlenlim dedi ailler biliyor şu an lakin ailem yabnci uzak diye pek kabul etmiyor onun ailesi ise kabul etmiş. Aşırı ilgli ve ben çok karrszm ya sizce evlnsen nasıl olur bu evllik ben doguluym o türk Karadenizli. Bizimkiler kültür farku var diyorlar çok karrszm. Napmm lazm çocuk aşırı seviyor bnu hissedebiliyorum. Ama ben arada kaldm.

Uzak mesafe ilişkisi... Lakin kafam karışık. Okurmusunuz rica etsem?