Ne yapmam lazıım?

şu an üniversiteye hazırlanıyorum aynı zamanda yeni evliyim asla hayallerime engel olan biri değil kendisi bizzat arkamda benden çok düşünüyor geleceğimi bir şirkette sosyal medya uzamanı olarak işe başladım bana yeteneğimin altında maaş teklif edince eşim baya sert çıktı eşimin size çıkaracağı işlerle şirketiniz şaha kalkacak o yüzden harcamanıza izin vermem dedi başka şirketle anlaştık. Ama sorun şu ailesi ve benim ailem herkes benden çocuk bekliyor ve aile kadınları evli değilmişim bekar hayatı yaşıyormuşum kocama karılık yapmıyormuşum hayatı yaşıyormuşum bilmem ne ama hem dershane hem şirketin sosyal medya düzeneği baya zorluyor insanlar beni anlamıyor ve eşim anlayışla karşılıyor zaten ama annesi dolduruyor bazen kavga ediyoruz bu ne biçim karılık işte evliyiz biz unuttun galiba hayat sana güzel bazen naber kanka ya falan yapıyor ama emin olun eşimede vakit ayırıyorum tabikide her konuda ve ısrarla herkes benden çocuk bekliyor herşeyin bir sırası var değilmi herkes doldurup doldurup duruyor ne yapmam lazım biraz akıl verseniz?
Ne yapmam lazıım?