Bu aldatmak mıdır?

sevgilim daha doğrusu eski sevgilim sosyal medyada çok fazla açık dekolteli kızları beğeniyordu üst üste ve bir tane videoya sağdaki de bayağı iyiymiş (kıza hitaben) yazdığını gördüm bir sevgiliyken ancak ona sürekli beğendiği için ve bir videoya da bu yorum yaptığını gördüğüm için kızdım ve güvenimi kırdığını eğer böyle yapmaya devam ederse tamamen kopabileceğimizi söyledim o da ayrıldsam yüzüme bakmayacaguni söyledi ve daha sonraları da hadi ordan git dedi ben ayrılmak istemediğini sadece güvenmediğimi söyledim ama o hayatımda olmak istemedi ertesi gün bana iyi geceler seni çok seviyorum diye mesajı attı sosyal medyasının bende olduğunu bilmiyordu aynı zamanda arkadaşına biz elif'le ayrıldık dediğini kıza sana kız mı yok dedi o da varsa kankan ayarla yazıyor kıza ama aynı zamanda da bana beni sevdiğini söyleyip sucluyordu beni başka bir kıza da şu şu üniversitesinde hangi bölüm diyor hikayesine yanıt veriyor ve sonra diyor ki müsaitsen bir ara haber ver takılalım yazmış ve benim. gordugumu bilmeyerek sonra bende ayrıldım aldatmak midir

Bu aldatmak mıdır?