İş yerindeki evli bir erkekten hoşlanıyorum?

Merhaba, yarım sene önce girdiğim iş yerinde üstüm olan bir adamdan hoşlanıyordum. Bu kişi evli ve aramızda 20 yaştan fazla yaş farkı var. Başta sadece uzaktan uzağa izliyordum fakat ona olan ilgimi fark etmiş olacak ki ofisin önünden geçerken direkt olarak bana bakıyor ve bakışıyoruz. Bizim ofisle ilgili bir durum olduğunda bana yazıyor, yemekhanede kendi tatlısını bana vermeye çalışıp sürekli neden yemek yemediğimi vs sorup muhabbet kurmaya çalışıyor. Fakat bu durum iki kere bozuldu. İkisinde de benimle işi olduğunda aracı soktu. O süreçte benimle asla konuşmadı. Ofise gelip gittiğinde bile yüzüme bakmıyordu. Sonra yine eski haline döndü her şey. Arada çok şık göründüğümden falan bahsediyor. Koridorda karşılaştığımızda napacağını bilemez hareketler yapıyor. Ben benden hoşlanıyor mu emin değilim. Yani beni belki sadece çocuk olarak görüyor ya da hoşlanıldığının farkına varmak hoşuna gidiyor olabilir. 21 yaşındayım ben. 6 aydır olumlu bir durum olsa bir adım atardı gibi geliyor. Bundan emin olmak için ne yapabilirim? Ona göre işten ayrılmak bile kafamdaki planlar arasında.

Güncellemeler
+1 yıl
Benden hoşlanıp hoşlanmadığını net şekilde anlama yönünde bir öneri bekliyorum...
İş yerindeki evli bir erkekten hoşlanıyorum?