+1 yılGit bir bara otur kıçını başını gösteren şeyler giy diğer türk kızları gibi. 10 saniye içerisinde ilk Arizona kertilenkelesi "Maraba danışah mı lo?" diye çiftleşmeye gelir.
Veya gavur alman, italyan, ingiliz, fransız falan da çekersin türk kızlarını 1€'ya bir bira alarak kolaylıkla akşam evlerine attıkları için seks turizmi lokasyonları artık ukrayna değil Türkiye yaklaşık 10-15 senedir. (Kaynak: bkz. Google: Turkish girls on erasmus are easy)
Olmadı diğer türk kızları gibi OnlyFans açıp milyoner olabilirsin ya da diğer türk kızları gibi Dubai'de araplara işemeli zçmalı ayin yapmaya da gidebilirsin. Kolay ve çok para. (Bkz. Google: Dubai porta potty Türk, OnlyFans türk kızları)
Kolaylıkla her fırsatta ermenistan, ingiltere ve yunanistan'ın tam destekçileri olduklarını göğüslerini gere gere söyleyen suri, paki, afgan, mısırlı, filistinli neyim de üstüne çekebilirsin artık ne de olsa şerif hüseyin'in ve kuteybe'nin döllerinin ülkesi Türkiye. 100 sene önce dedeleriniz/neneleriniz boşa öldüler. Ne de olsa din gardajjıyıh. (Bkz. https://www.basnews.com/tr/babat/615840)
Elahamdurillah16 Yorumla- +1 yıl
arizona kertenkelesi ciftlesmeye cagri dansi ddjdksjskd
- +1 yıl
Kertilenkele keşke kerten olsa. Boy 130, surat abazanlıktan yanmış, cepte pekeke veya yıldırım toz şekeri veya bali 😂
Soran+1 yılGenelleme yapmasaydın ya lo dkgkkff bu arada arizona kertilenkelesi çok iyiydi
- +1 yıl
Kız versiyonları da var o kertilenkelelerin. Donlarını indirdiler mi C'Thulhu çağırmaya müsait uçan hollandalı Davy Jones'un suratı gibi bir şey görünce insanın çükü tersten içine kaçıyor 🤮
- +1 yıl
o daha cok kerkinenkele olmus dhnshxjd zargana bu bildigin djddnd
- +1 yıl
😂😂😂
En İyi Cevaplar
+1 yılFlörtleşme hoşlandığın kişiyle karşılıklı bir ilişkiye adım atma yolu diyebiliriz aynı zamanda ve bir ilişkiye adım atmadan önce size tavsiyem karşınızdaki kişiden emin olun derim aklınızda ne kadar soru varsa sorun ve ilişkiye adım atmak için acele etmeyin derim..
21 Yorumla
Soran+1 yılGüzel açıklamışsınız sağolun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, flörtleşmede karşılıklı bir hoşlanma var, ikiniz de bunu biliyorsunuz ama henüz sevgili değilsiniz yani birbirinizi tanıma aşamasındasınız. Belli bir süre geçtikten sonra halen anlaşabiliyorsanız sevgililik evresine geçiyorsunuz sonraki aşama olarak. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılFlört dedikleri şey aslında tamamen şu karşı tarafa cilve yapmak ve karşılığını almak yani bunun türkçesi bu.
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kimseyle flörtleşmemişim nu zamana kadar dkckvg cilveli değilim hiç
Soran+1 yılRahaylattın beni sağol çok güzel yazmışsın.
- Aşk İlişkileri konusunda 20,9b cevap paylaştı.
u +1 yılŞimdi flört ustaları damlar soruna. Kendini zorlama bir şeylere. Flört demek tanışmak demek. Birileriyle irtibata geç volaaa flörtleşmenin içindesin
10 Yorumla Selamlar,
Bunun için önce karşı cins ile enerjinizin uyması gerekiyor. Sırf olsun diye flört yapmak kesinlikle mantıklı ve doğru gelmiyor bana. Önce bir arkadaşlık kurmak lazım. Daha sonra sık sık bir araya gelip iletişim halinde kalmak. Zaten belli bir süre sonra su akıp yolunu buluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Görünüşünden hoşlandığın birine açıldıktan sonra ya da o sana açıldıktan sonra sevgili olana kadarki tanışma aşaması diyebiliriz flörte.
Öyle aşkım, canım, sevgilim, seni seviyorum olaylarına girmeden normal sohbet muhabbet edersin. Birbirinizi tanımaya çalışırsınız bu şekilde. Bunada flörtleşmek denir.
Devamında kafalar uyuşursa sevgili olunur uyuşmazsa arkadaş kalınır veya görüşülmez10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSelam ben zengin erkek arayan bir ucube kızım tanişabilir miyiz hicbir vasfım yok ama benim istediklerimi yapacaksın
118 Yorumla
Soran+1 yılBu mu flörtleşme? bu eziklik bildiğin
- +1 yıl
O zaman hepiniz eziksiniz kabul ettin yani
Soran+1 yılBen ezik değilim.
- +1 yıl
Ulan zengin biri yazsa yalakalıktan gambur olacaksın kes sesini asabımi bozma ucube
Soran+1 yılYazmadığını nereden biliyorsun ve reddetmediğimi sen haddini aşma ve benimle münakaşaya girme
- +1 yıl
Hamsi kokulu sana mı bakacaklar
Soran+1 yılValla bakan bakıyor porsheli, BMVli, hatta okuldaki tüm kızların yürüdüğü zengin motosikletli artist bir çocuk vardı bana yürüyordu kabul ettim mi hayır. İnsanları öylr kolay kolay yargılama
- +1 yıl
Evet çünku onların hedefi seni skip atmak ne zannettin seninle evlenip mutlu hayat yasayacağıni mi hahahah aptal
- +1 yıl
Yoksa senin yamuk suratına kimse hasret degil
Soran+1 yılÇok kabasın benimle münakaşaya girme. Iq seviyen yerlerde. Ne demiş mevlana cahille girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana ya adabından olursun.
- +1 yıl
Ben gerçekleri söyluyorum senin dedigin cahillik senin bana cahil diyebilmen için bir konuda uzman olman lazım ama bakıyorum ki hicbir vasfı olmayan bomboş bir tipsin
- +1 yıl
Herkes aynı değildir bu şekilde kızlara geneeleme yapmam çok yanlış. Ve tanımadığın bir kıza bu şekilde konuşman da çok kaba.
- +1 yıl
Evet genelliyorum çünkü öyle hepiniz paraya tapan varlıklarsınız burada havlamanizdan belli ve sende sg ucube
- +1 yıl
Senin canını çok yakmışlar belli oldu ilk önce tipine bak dicem de o da yok nasıl bakacaksın şjziwxhwhx
- +1 yıl
Sen hiç aynaya baktin mı trans erkekler sende daha güzeldir yamuk bir suratın var bakınca insanın göz şekli bozuluyor hâla benim tipime laf ediyorsun ağzı b0k kokan kezban git dağ kadar olmuş killarini kes leş faresi
- +1 yıl
Benim canımi sizin gibi ucubeler yakamaz ben tek tabancaydım ve öyle devam ediyorum sizin gibi satilik mallarlada işim olmaz sizi zenginler kullanıp atıncada 30 yaşınızdan sonra bizim gibi erkeklere yaltaklanmayin
Soran+1 yılÇok güzel bir kadın melek hanım bence. İnsanın namusu sana mı kaldı sen tabanca falan olamazsın olsan olsan kuru sıko ya da oyuncak tabanca falan olursun bu hal ve hareketlerinle
- +1 yıl
Sende b0k suratlı olduğun sana güzel gelmesi gayet normal benim skalamda bile değil tipinden b0k damlıyor şeytan gibi surati var siz birbirinize yazın iki b0k suratlı iyi sevgili olursunuz hahaahah sen babanı getir ben ona nasıl tek tabanca oluyorum göstereyim sana
+1 yılBenim de olmadi ben de okusam iyi olur jxjcjxkxk
11 Yorumla
Soran+1 yılOku oku cagil cahil gezmeyelim bende arkadaşlarım dalga geçtiği için sordum dkkfjg birde bir çocuktan hoşlanmaya başladım
+1 yılmuhabbet edersin arasıra iltifat edersin buluşursun sonra zamanla ilerler
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki dalga geçme sayılmaz değil mi özellikle lise yıllarında
- +1 yıl
hayır ne alakası var 😅
+1 yılBeğeni var birbirinizle sohbet etmeyi seviyorsunuz ama duygu yoğunluğu henüz sevgilimin kadar değil gibi düşün
20 Yorumla
+1 yılkişilerin isteklerine göre değişkenlik gösterir flört kimisi onu arzu duygu bastırıcı olarak görür kimisi duygusal ve sevgiye dayalı görür
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. karşı taraflı hoşlanmanın oluşmasıyla genelde önce birbirlerinin dış görünüşü beğenilir tanışılır falan filan
10 Yorumla
+1 yılKendine özen gösterdiğin anda onlar seni bulacaktır :)
10 Yorumla
+1 yılBu flört yeni çıktı sanırım bende tam bilmiyorum ne olduğun
10 YorumlaEvlenmeyelim sevgili olmayalım ama arkadaşlıktan ileri bir ilişki yaşayalım demek oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiç bulaşma. Ayrılma, aldatılma vs derken hayatın zehir olmasın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla benim de olmadı flört falan mesajlaşma var uzun süreli ama elle tutulur bir başarılı sonuç yok yaş 24 sıfır kullanım eli tutulmamış çocuk um
11 Yorumla- +1 yıl
Böyle duygusal konuşma leynn 😂 kıyamam sana 😂😂
+1 yılFlörtleşmek sevişmek gibi bişey ya işte. Duygu sevişmesi 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılTöbe töbee o nasıl teşbih öyle fmfkc
- +1 yıl
Öyle ama öz tanım yaptım ben 😂
Soran+1 yılYani teşbih sonuçta dklclv
- +1 yıl
Ama aslında iyi bir şey değil ya. Seçebilsek keşke hemen gelsin evlenelim bitsin gitsin 😂
Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. Kendiliğinden gelişir olaylar. bi kalıba bağlamamak şazım. yeter ki mesafeki ters ve itici olma
10 Yorumla
+1 yılAranizda resmi bir adı konulmayan karşılıklı duygu paslaşmasina flört diyorlar, sen benimsin bende seninim dendiğinde sevgili mod on oluyor işte :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılgüzel sözler sohbetler vs
110 Yorumla
Soran+1 yılPeki lise döneminde dalga geçme olur mu?
- +1 yıl
olmaz aslında en saf temiz dygular ama eskiden idi şimdi goy goy
Soran+1 yılO zaman sevmiyor beni
- +1 yıl
bilmem belkide detyı bilmek gerek
Soran+1 yılİşte bildiğin yaptığım şeylerle dalga geçiyor örneğin ağır nirşeyi mi tşaıuamadım arladan gelip bunu mu taşıyamadın diyip beni gaza getirtip birlikte taşıyoruz falan ya da sesim kesilince dalga geçiyor falan filan.
- +1 yıl
seni sinir etmeye bayılıyor sanki
Soran+1 yılAma ben birisi benle dalga geçince gülerim ezikliğimi belli etmemek için sinirimi evde çıkartırım
- +1 yıl
bence yol vermen grek kendini neden üzmek çin flört edesin ki
Soran+1 yılDoğru.
- +1 yıl
ben öyle yapardım
+1 yılHoşlandığın çocuğu merak ettim
16 Yorumla
Soran+1 yılBende emind eğilim gakiba sadece beğeniyorum huyunu, tarzını, tipini falan birde ilgi alanlarımız çok benzer o kadar
- +1 yıl
Keyfini çıkar
Soran+1 yılNeyin?
- +1 yıl
Bu durumun neyin olacak
Soran+1 yılHangi durum?
- +1 yıl
Halen sevebiliyo olmanın
+1 yılDeniyelim gör istersen 😅
11 Yorumla
Soran+1 yılYok sağol kanka üniversite sınavım var benim fkkckv
- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliden bir önceki adım
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur?
- +1 yıl
Sevgili gibi davranmak ama adını koymamak
+1 yılGel detaylı anlatayım
18 Yorumla
Soran+1 yılAnlat bakalım
- +1 yıl
Profilini aç
- +1 yıl
Ya da yaz detaylı anlatayım
Soran+1 yılBuradan anlatsan
- +1 yıl
Yemem korkma 😂
Soran+1 yılBuradna yaz ya daha çabuk haberim oluyor
- +1 yıl
Maalesef bayan 😂👋
Soran+1 yılTamam bayım, teşekkürler 👋
boş ver çok gereksiz bir şey zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru cidden ama büyük konuşmayayım başıma gelşyor çünkü büyük konuşunca
Bulasma sakın hayatım zehir gibi oldu tek kalmak iyidir girme böyle şeylere
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılYani normal konusuyorsun
14 Yorumla
Soran+1 yılO zaman herkesle flört ediyoruz aboo
- +1 yıl
Yok ya karsindaki ya da sen hoslandiiginizi belli ettiginiz zaman zaten flort yani ilk evre oluyo
Soran+1 yılYa anlamıyorum ki hoşlanıp hoşlanmadığını bir soğuk bir sıcak bazen çok samimi bazen kütük hatta bir ara yakına rkadaşımdan hoşlandığını falan düşündüm belkide gerçekten öyle ona yaklaşmak için beni kullanıyor
Soran+1 yılOf ağlayasım geliyor nereden çıktı bu çocuk ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk önce aday lazım ama
124 Yorumla
Soran+1 yılBir tane varda bana bakmaz
Cevap sahibi+1 yılNeden böyle düşünüyorsun peki
Soran+1 yılÇok yakışıklı ve bu ilk başta bana bakıyordu sürekli, işte hep benimle konuşmak ister gibi sorular soruyor hakkımda bilgi toplamaya çalışıyordu gözlerinin içi gülüyordu falan ben başka çocuklarla konuşunca kıskanmış gibi yanıma gelip oda sphbete katılıyordu ertesi hafta benden soğudu gibi bir şey oldu en yakın arkadaşıma bakarak güldü hep (en yakın arkadaşım o kadar güzel bir kız ki maşallah yani) ve benim yazımla dalga geçti işte yamuk yazmışsın diye, sonra bir konu anlatırken sesim gittiği için derdinide anlatamıyor diyip güldü, ben sırayı taşıyamadım (taşırdımda taşımak istemedim başka bir oğlandan yardım istedim) sonra hemen hoşlandığım çocuk gelip bunu mu taşıyamadın diyip birlikte sırayı kaldırdık falan
Cevap sahibi+1 yılSen yanlış kişiyi sevmişsin oda sevse bu muameleyi yapmaz
Soran+1 yılAynen öyle ne yapmam gerek peki bari arkadaş kalalım
Cevap sahibi+1 yılArkadaşta kalma ben sana yardımcı olurum merak etme
Soran+1 yılSağol.
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle burdaki cogu insana guvenmeyerek başla
Soran+1 yılHepsi zaten açık arayan en ufak noktayı instagram hesabı almaya çalışmakla geçen tipler güvenmiyorum merak etme
Cevap sahibi+1 yılİyi bari diyebilirsin sana neden güveneyim mutlaka bu düşünce vardır aklında
Soran+1 yılVar zaten bu devirde babana bile güvenmeyeceksin
Cevap sahibi+1 yılAhahaha profilim gizlimi bilmiyorum ama daha önceden yardımcı oldugum insanlarla olan yazışmları okuyabilirsin
Soran+1 yılGizli
Cevap sahibi+1 yılAçabilirim
Soran+1 yılTamam bakarım sağol dmfkfmv
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmak isterim sana
Cevap sahibi+1 yılAçtım gizliliği
Soran+1 yılBaktım görüşlerine
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olmamı istermisin
Soran+1 yılNe hakkında?
Cevap sahibi+1 yılNe konuda yazdıysan o konuda
Soran+1 yılFlörtü anladım galiba ya birbirine iltifat edince, sevgili gibi davranınca olan şeymiş aynı montun laciverti sevgililikle.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle sadece aranızda sevgiliyim diye bi bağ yok okadar
Soran+1 yılHa tamam çok sağol
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılMerak etme daha seni çok üzecekler😏
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılFlört aşaması anlatilmaz yaşanılır
18 Yorumla- +1 yıl
Ulann flört aşamasını anlatacak cümle bulamadım iyimi 🤣🤣 nasıl uzak kaldiysam bu konulara unutmuşum 😂😂
- +1 yıl
Nasıl
- +1 yıl
@ umutsuzlar6407 😂😂 uzun zamandır sevgilim olmadığı ve yalnız olduğum için flört sevgili aşamasını anlatacak kelime bulamadım diyorum 😂😂 acıdım lann kıyamam bana 🤣🤣
- +1 yıl
Aynı ben
- +1 yıl
hı hıı tıpkısının aynısı 😂😂
- +1 yıl
neden gülüyorsun
- +1 yıl
Halimize gülüyorum 😂
- +1 yıl
Neden
+1 yılUfak ufak özel şeyler yazıyorsunuz birbirinize
10 Yorumlaahhh bende bi öğrensem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHallederiz
12 Yorumla
Soran+1 yılYok be çaki bana göre değil öyle şeyler
- +1 yıl
Bana görede
Yani biriyle tanışma aşaması diyelim
120 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani sürekli bakışma, birlikte gözleri gülerek sohbet etmek, bir soğuk bir sıcak yapmak, hafif kıskanmak falan sayılır mı
Soran+1 yılAy yok dedim ya bir sıcak bir soğuk soğuk olduğu zamanlar başka kızlara da gülüyor 😢 ama ben başka oğlanlarla gülünce (arkadaşça) anında ynaımda oluyor. Arada dalha geçiyor benimle falan
Soran+1 yılDalga
Soran+1 yılNe yapmaya çalışıyor anlamadım gitti
Soran+1 yılPeki bu çocuk benimle oynuyor mu
Soran+1 yılTerbiyesiz o zaman
Soran+1 yılYaaa üzüldüm sana takma boş ver ya ama bu çocuk benden hoşlanıyor gibiydi bir anda soğuk sıcak yapmaya başladı 😢
Soran+1 yılAynen ya zaten bana bakmaz birsürü kız vardır peşinde banada anca okulun ülkücü, baba parası yiyen, artist, keko tipler baksın dmfmckv
Soran+1 yılElbet vardır canım
Soran+1 yılYoksada banane ya gider adam gibi kariyerimi yapar gezer tozar eğlenirim
Soran+1 yılSağol yazdığın, akıl berdiğin için.
Gizli Üye(25-29)+1 yılFlüt çalmak için kursa gitmelisin bacım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHoşlanara, bakışarak, anlaşarak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl-sa
+as
-sew olaq mı
+olr
-tm aşqm00 Yorumla
+1 yılArkadaş gibi konuşuyorsun fark yok
00 Yorumla
+1 yılBir otelde buluşmak odada görüşmek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. Karşı cins ile duygusal yakınlaşma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHoalajdigin yokmu
11 Yorumla
Soran+1 yılBir tane varda çocuk çok yakılıklı bana bakmaz bir ara çocuk benden hoşlanıyor sanıtordumda sevmiyor galiba bir sıcak bir soğuk yapıyor çünkü
bende çözemedim
10 Yorumla
+1 yılYazışarakta olur bakışarakta
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHadi deneyelim özelden gel
00 Yorumla
+1 yılİstemiyorsan niye soruyon
00 YorumlaSeni tsnımak isterim sen çok iyşsşn
00 Yorumla
+1 yılkonum at
00 Yorumla
+1 yılCilveluuu
00 YorumlaÇok heyecan verici güzel biseya
00 YorumlaKonuşarak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGel öğretim skskskks
053 Yorumla- +1 yıl
Evt abazalar iş başında
Cevap sahibi+1 yılAaaa iyilikte yaramıyor burada ders verecez sizin akliniz başka yerdeyse ben napim ksksksks
- +1 yıl
Bu hayatta babana bile güvenmeyeceksin, hele de bu sitedekilere
Cevap sahibi+1 yılYahu canım ne yaptık iyilik iyilik sevgi saygı sksksksk
- +1 yıl
Tabii iyilik tabiiii
Cevap sahibi+1 yılBebiş senin profili inceledim sen niye böylesin skskwkwk
- +1 yıl
Nasılım asko? Sabırr
- +1 yıl
Bebiş ne aw
Cevap sahibi+1 yılMilletin mutluluğu istemiyorsun kıskanıyor musun skskskks
Cevap sahibi+1 yılNe dememi istersin
- +1 yıl
Nie kıskanayım
- +1 yıl
hiçbir şey deme knk
Cevap sahibi+1 yılNiye bizim gibilerin mutlu olmasını istemiyorsun sksksk
Cevap sahibi+1 yılTamam hiç bir şey demem bebiş derim skksks
- +1 yıl
Sen mutlu biri misin
- +1 yıl
daha tanımadığın birine bebiş demen çok saçma
Soran+1 yıl@Asena_Cengiz34 Asena idolümsün aşk.
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum canım bu kadar kasma ama
Cevap sahibi+1 yılBence mutluyum sksksks
Cevap sahibi+1 yılBenim sayende hayranın oldu bak sksksksk
- +1 yıl
😚💖
- +1 yıl
Şakanın da bi ayarı var ama
Cevap sahibi+1 yılAh canım teşekkür ederim kalp için sksksk
Cevap sahibi+1 yılBence abartilacak bir şey yok ortada 🙄
- +1 yıl
Peki sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılKızma ya takılıyorum sadece sksksks
Cevap sahibi+1 yılBöyle mutlu olamazsın ama hayatı insanlari bu kadar ciddiye alma
- +1 yıl
Mutlu olmam için birisinin beni mutlu etmesi lazım
Cevap sahibi+1 yılBen mi edim yani şimdi napim sksksks
- +1 yıl
Yok yok aman aman
- +1 yıl
İşte bu yüzden mutsuzum
Cevap sahibi+1 yılYa şaka yapıyorum sen beni ciddiye alıyorsun hala sksksksk öncelikle birine muhtaç olmayı bırak
- +1 yıl
Peki seni bu hayatta mutlu eden şey ne?
Cevap sahibi+1 yılMutluluktan kastın ney tam olarak? Nasıl bir mutluluktan bahsediyorsun?
- +1 yıl
Herhangi bi mutluluk, yüzüm değil kalbim gülsün istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHah o zaman çok beklersin o imkansız bir şey.
- +1 yıl
Çok yardımcı oldun gerçekten
Cevap sahibi+1 yılSana takip atacam kabul etsene yemin ederim kötü bir şey için değil. Sakalasiyordum zaten
- +1 yıl
Niye imkansız
- +1 yıl
Peki
Cevap sahibi+1 yılSen at mesaj
Soran+1 yılSağol gizli üye öğrettin bana flörtü göstermeli şekilde fkfkcjf kolay gelsin size
Cevap sahibi+1 yılKızım saçmalama
Cevap sahibi+1 yılSksksksk
- +1 yıl
Tabiii HJSNXJSJKZHSBSHWZHS
- +1 yıl
Gel senin üstünde de denesin JHSGSNXJSNXISKX
Cevap sahibi+1 yılEvleniyoruz yarın nikah sahidimiz olur musun
- +1 yıl
Hopppaaaa
Soran+1 yılHızlısınızda kız naz yapıyor sanki dkfjgk bu arada ben kız tarafıyım idolüm çünkü asena
Cevap sahibi+1 yılBosaniyoruz skskskslk
- +1 yıl
ben seni boşuyorum, sen beni aldattın
Cevap sahibi+1 yılKülliyen yalan
Cevap sahibi+1 yılBeni tehdit ettin asıl ağzına carparim dedin
Uzaktan uzağa olur
00 Yorumla
+1 yılNasıl oluyor
00 YorumlaBende bilmiyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!