Arkadaşlar bu seferki sorum kendim için değil arkadaşım için... Arkadaşım 3 yıldır bi çocuğu tanıyo 1 yıl ayrıydılar 2 senedir de sevgililer... Çocuk Arap ve kısıtlayıcı da... İleride evlenince köyde yaşicaz diyomuş. Arkadaşım çok bağlandı bu çocuğa ama çocuk sürekli buna sinirleniyo, küfrediyo, çabuk alevleniyo... Ama arkadaşım ayrılamıyo🤦🏻♀️diyo "önceden böyle değildi çalışmaya başladı ondan sonra sinirli olmaya başladı" ben de diyorum küfür kabul edilicek bi şey değil kendinede mi saygın yok, o kadar dil döktüm... ama bi güzel söze kanıyo bu arkadaş... sizce bu arkadaşıma ne diyim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sen üstüne düşeni yapmışsın bırak ne hali varsa görsün.
Arkadaşımın iyiliğini istiyorum ve sevgilisi diyomuş bensiz dışarı çıkamazsın yanında biri olmalı, çalışıcaksan da köyde çalış 😬
Bu durumda olan bir arkadaşım vardı bende çok diyorum yapma etme diye sonra kötü olan ben oluyorum bıraktım artık dedim ne yapıyorsanız yapın ben kendi hayattıma bakıyorum. Böyle kişilerin gözüne perde inmiş gerçeği göremiyecek kadar @ptallar ilerde pişman olacaklar ama iş işten geçmiş olacak. Fazlada zorlama dediğim gibi günün sonunda kötü olan sen olursun
Haklısın valla kız... Bi kız daha var ben bu arkadaşıma akıl verip gözünü açmak istedim konuştum dil döktüm o kızın dediği şey şuydu ; "İlişkiye 3. kişi sokulursa aranız bozulur" 🤦🏻♀️yani ben arkadaşıma akıl veriyorum kızın kötü düşüncelerine bak şerefsiz... Sanki çok mutlular da aralarına giriyorum
Kusura bakmayın çok doluyum arkadaşlardan yana yüzüm gülmüyo içimi döktüm😂😂😂
Hahah😂😂😂 sorun değil içini dök rahatlarsın. Böyle insanlar çok var sözde arkadaşlarımız niizö onların iyiliğini düşündüğümüz kadar onlar bizim iyiliğimizi düşünmez. Ben bir arkadaşıma birini ayarladım düşün çocukluk arkadaşım kalkıp bana ne diyor biliyormusun bu çocuk bence tam sana göre bence siz sevgili olun 😂😂😂 anlıyacağın kimse iyiliği hka etmiyor kötü olan bizler gibiler oluyor bırak ne halleri varsa görsün sen sadece köşede dur izle.
Şerefsiz insan çok resmen aralarını bozmaya çalışan kişi olmuşsun 😂😂
Çok edepsizce olmuş... Ben bu konularda çok titizim o yüzden fazla arkadaşım yok... İyi ki de yok valla uğraşamam bu tiplerle
Ooooo tabiki canım 😁 keyfimden bi aralarını bozuyim dedim😂benim de 2 yıldan fazladır bi ilişkim var çok güzel ilerliyoruz ve ben anlatınca bu kız cidden keşke böyle olsak vs diyo yani kıskanılan taraf oluyorum neden kıskanıyim kavga eden çifti😁
Benim o arkadaşlarla sonum kavgayla küsme oluyor ama banada çok güzel ders oluyor annemin dediği gibi millete akıl vereceğine o aklı kendin için kullan artık öyle yapıyorum 😂😂 Aman MaşAllah de bak ne olursa olsun sevgilinle aranızdaki ilişkiyi kolay kolay kimseye anlatma ben nazara inanan biriyim iyi bir ilişkinin arkasından konuşma çok olur. İnsanlar ilişkileri kötü ya herkeside kendi ilişkisi gibi kötü zannediyorlar.
Merak etme kız bundan deneyim çıkardım nazar değdiğini gördüm ondan sonra anlatmamaya başladım... Tabiki nazar var... Nazar özellikle mutsuz ve sevgilisi olmayan kızlardan geliyo
Hep kullandıkları cümle keşke benimde senin ilişkin gibi bir ilişkim olsaydı. Gözleri olan gözleri çıksın kızzz😂😂
Valla öyle😁😁😁kız ben seni çok sevdim Instagramımı bırakıyim takip edersin🌸
@islamhuzursaadet🤍
evlendikten sonra gelen pişmanlık hissini merak ediyorum
Daha önce köye gitmemiş bi kız ve şey diyo "Hayır köy hayatı çok güzel anlamıyosunuz"🤦🏻♀️ben köylüyüm çok küçükken gitmeme rağmen dayanılıcak bi yer değil köy hayatı
köy hayatı insanı intihara sürükler valla helede sonradan gidenler için birde o çocuk onu köyde evden çıkarmaz o zaman görür gününü o zihniyetteki insanlar ailesine köle arıyor
Abi o kadar haklısın ki... Zaten çıkarmazmış bunu da biliyo çocuk buna açık açık demiş.. annesiyle tanıştı arkadaşım, annesi şaka yapmış galiba "Eğer çalışmicaksan iş yapmicaksan süt sağmicaksan vs gelme"😑😑😑hiç de şaka değil bence
Abi o değil de ben bu arkadaşımı böyle bırakmak istemiyorum napabilirim
nerde yaşayacak hangi şehirde
biraz akıl olsaydı çocuğun annesinin dediğini anlar ayrılırdı zor ikna edersin valla ben sana söyleyim. kaç yaşında bu
Şanlıurfalı bu çocuk oranın köyünde yaşicaklarmış... Ben de köylüyüm dediğim gibi abi ama Antalya gibi bi yerde yaşıyoruz ben de evlenicem mesleğimi elime alıp evlenmek istiyorum kariyer yapmak istiyorum. Şehir hayatından hiç çıkmamış bu kız
Kız 17 yaşında çocuk 19-20... Tabi çocuk çok büyük duruyo bize göre kimlikte yaşını küçültmüş olabilir ben çok şüpheliyim
doğulu öyle gözüküyor yaşı doğrudur. o kız hayatını mahvetmek istiyor eminim, yaşa bak anasını satayım ya ailesi bir şey demiyor mu
Ailesinin haberi yok... Kara kara nasıl tanıştırıcam diye düşünüyo ve bu kız öyle pek olgun da değil düşünce olarak. Çocuğun babası da oğlu bi an önce evlendirmek istiyomuş🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️inşaAllah saflığına gelip de bu yaşlarda evlenmez...
durumu ailesine anlatmak gerek
çocuğun babası eleman arıyor o yüzden acele ediyor
hiçbir şey deme hayatını mahvetmesini izle bu tip kızlar hak ettiğini yaşar, sıkma canını.
Onu vazgeçirmem lazım çünkü bu sene üniversite sınavına hazırlanıyoruz ve o aşktan sevgilisinin ona verdiği sıkıntıdan başka bi şey düşünmüyo sürekli başımızın etini yiyo kavga ettik diye