Bir erkek sevdiği kızla mı maç izlemek ve ona öğretmek ister yoksa her kızla izler mi 🙂
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hoşt vaziyet alsın biz ogretelim
Bilmeyenler için dedim mesela ben bilmiyorum öğrenmek kötü bir şey değil sonuçta 🙂
Kadınla maç izlemek zulum
Neden
Asla bir kızla maç izlemem
Neden
Erkek gibi olmasını istemiyorum
Hele kadın fenerli değilse tam bir zıtlık oluşur
Zıtlığı seviyorum daha fazla aşık olurum
Hahaha yani erkeklikle alakası yok aslında şöyle demek istedim sen maç izlerken eşin/sevgilin yanında olsun mu ona öğretirmisin gibi bir şeydi 🙂
Eğer izliyoruz ise sevgilim değilde artık o eşim olur ama bende mac izlemeyi sevmiyorum 😂
Bir gün sevgilimle futbol sahasında maç yaptık bütün bacaklarım morarmıştı hırsını mı aldı bilmiyorum ama kızlar futbol olmaz
Anlıyorum yani erkek maç izlerken kadının yanında olmasını istiyorsa o kadın başkası değil canı olmuştur 🥰
Tabiki Çoğu Erkek Gibi Evlenmeden Bir Çok Şey Yapacak Lüksümüz Evlenince Evlendiğim Kadınla Olur Ancak Çünkü Kendimi Ona Saklıyorum Dini Konuşma Oldu Ama Böyle 😂
Yani kızlar gibi 😂
Evet dinde öyle yazıyor herkese eşit yazılmış kurallar ama ne yazıkki çoğu kişi umursamıyor umursayanlarda komik bulunuyor 😂
Aynen bak ona katılıyorum
Ben kaderimdeki kişiye değer veriyorum sadece onu bilmediğim halde olmama rağmen diğer ki dünyada iyi yaşayabilmek amacım bu dünya yalan
Allah senin için iyi bir eş seçmiştir dua et bol bol 🥰
Ben kız değilim ama erkeklerde korkuyor bakma çoğu sapkın olduğu için tüm genel olarak kötü bakılıyor önyargı ile
Şanssızım gerçekten sevdiğim bir kız var istek attım kabul etmedi
Utangaçımda görünce yolumu değiştiriyorum seviyorum da
Nasibinde varsa her türlü bulur seni 🙂
Bulmaz bu kız çok kibirli yakışıklıyımda ama bakmıyor bir türlü boyumda uzun beni nasıl görmüyor konuşmaya cesaretim yok
Bence sen konuşmayı dene
Keşke Herkes öyle diyor ama dilim dönmüyor heyecan basıyor
Sevdiğinden heyecanlanıyorsun
Tabiki Kalbim Çok nadir atıyor o kızı görene kadar kalbim yok gibiydi
😂😂 aşk öyledir zaten
Çoğu kız beni kız sevmeyen erkek olarak görmüş oda ayrı bir durum ben utangaçım ve gerçekten sınırlı utangaç olmasıydım çok farklı olurdu
Utanmak güzeldir sen o kızları umursama
Kızları Umursamıyorum ama erkek arkadaşlarım da aynısını söylüyor balık burcuyum psikolojik olarak güçlü değilim utangaç olunca hep içimde yaşıyorum onlar benim yaptığımı canım olduğunu söylüyor böyle yaparsam evlenemeyeceğimi kaderi yazan allah
Benim yaptığımı aptalca olarak düşünüyorlar (canım ) yanlış yazım