Bir erkek daha flört bile etmeden neden sevgili tribine girer?

Yaklaşık 1 buçuk senelik uzak mesafe ilişkim bitti dün itibariyle. Ben Amerika’da yaşıyorum eski sevgilim Türkiyeden Almanya’ya girmişti iş için. 1 aydır konuşmuyorduk çoktan bitmişti aslında dün son bi konuşma yaptık. Bana zaten artık hiçbir şey hissetmediğini ve umursamadığını söylediği halde birde üstüne benden artık ses gelmeyince tinderda bulduğu bi kızla 2 hafta önce buluşup cluba gittiğini felan anlattı hiç pişman etmedi cidden çok doğru bi karar vermişim. Doğum günümden bir gün önce süprizi bakın neyse 1 haftadır konuştuğum bi çocuk vardı ama flörtleşme bile değildi aramızdaki son 2 gündür biraz o yöne kaydı. İnstamı sordu ekleştik hatta o günden beri hikayelerime ilk o bakıyor hepsini beğeniyor ve eski birkaç paylaşımımıda beğenmiş. Birbirimizi gerçek hayatta görmedik tanımıyoruz. Snap herşeyi siliyor diye wpdan yazışalım dedik bundan öncede benden numaramı istemişti. Whatsapptan konuşmaya başladık dün itibariyle ve ‘canım beniimmm‘ gibi şeyler yazıyor veya yazdığım şeylere  koyuyor. Doğum günümü ilk o kutladı keşke yanında olsayım yazdı sonrada neyse artık gelecek yıllarımızda beraber oluruz dedi. Bu yaz geleceğim seni görmeye belki sende benim yanıma gelirsin seni gezdirirm falan yazdı. Yarında film izlemek için anlaştık netflix party ile. her şey çok hızlı ilerliyor, kontrolüm dışında gelişiyor. Daha birbirimizi doğru dürüst tanımıyoruz bile ki benim ilişkim yeni bitti sayılır. Ben Amerika’dayım bu yeni çocuk Kanada’da okuyor. Eskisi kadar fazla bi mesafe yok tabi ama yine aynı şekilde uzak mesafe ilişkisi yürütmeye inancım yok açıkçası. Neden şimdi böyle sevgili olmuşuz gibi bir tribe girdi bu çocuk sizce? Ne yapmalıyım?

Birini unutmaya çalışıyordur veya yokluktadır o yüzden elindekine yapışmıştır
Belli sadece kafasına göre biriyle ciddi bir ilişki istiyordur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bir erkek daha flört bile etmeden neden sevgili tribine girer?