Evliyken oyundan birini birşeyler hissettmeye başkadım unutamıyorum ne yapcagımı bilmiyorum?

• 5 yıldır evliyim eşimle iletişimim yok evli insanlar gibi degiliz ikimizinde çocugumuzda yok çok yalnız hissediyorum kendimi tek başıma bir hayat yaşıyorum sanki psikolojim hiç iyi degildi ve oyundan biriyle tanıştık ona evli oldugumu söyledim ona ragmen benimle konuşmaya çalışıyordu kendisi askerdi bende yalnızlıkdan bununla sohbet etmeye başladım sonra İnstagramdan konuştuk görüntülü 2 3 ay ve ben buna baglandım kaç kez konuşmayalım dedim engelledim onu ama yapamıyordum sonra tekrar konuşuyorduk kaz kez sogutmaya çalıştım yapamam ben dedim ihanet ediyorum eşime bunu yapamam ama bir yandanda çocuga baglandım deger verdim ona sevdim onu ama o beni kullanıyordu ve ben bunu canım gibi anlamadım o kadar iyi degildim çünkü konuşacak hiç kimsem yoktu hep evdeyim görüşcegim kimsem yoktu ve onunla konuştugum zaman iyi geliyordu bana ama o beni kullandı çok çok üzgünğm bunu yaptıgım için kendimden igreniyorum onunla görüştük yüzyüze ama yakın temasda asla bulunmadık ve böyle birşeydeyapmam asla ama 2 3 ay konuşmamıza ragmen ben bu çocuga baglandım o beni engelledi şimdi konuşmuyoruz zaten askerligide bitti ayrıldıgımz zaman ama benim canım çok yanıyor onun sesini özlüyorum merak ediyorum onu ama biliyorum o beni hiç takmıyor düşünmüyor bile beni ama unutamıyorum onu ne yapmam gerekiyorrr 🤧🤧
Evliyken oyundan birini birşeyler hissettmeye başkadım unutamıyorum ne yapcagımı bilmiyorum?