Kızlar, Sevgilimle ilgili şüphelerim var ve fikrinize ihtiyacım var?

Sevgilimle 4 yıldır birlikteyiz ve ayrı şehirlerdeyiz geçen hafta yanına gittim galerisinde çok hoş olmayan bir resim gördüm sorduğumda ise erkek gurubundan atıyorlar resim de direk galeriye inmiş dedi bu dediği mantıkli geldi ama sonra içime kurt düştü sonra bir sosyal medya hesabından yazdım once kimsin dedi resmin fake olduğunu anladı tanımadığım biriyle konuşmam dedi bende atmadım tabi sonra ben işte hadi konuşalım memnun olursun gibi şeyler yazdım bir iki cevap verdi sonra ben daha fazla konusmak için ısrar edince sevgilim var onu seviyorum dedi ve benim iyice aklım karıştı o zaman niye ilk başta cevap verdi sonra sevgilim var onu seviyorum dedi anlamadım acaba resmimi atmadım risk mi almak istemedi yani emin olamdım şimdi eski bir arkadaşımın resmini yollasam onu tanımıyor çünkü aslında sevgilimi seviyorum diyince bi rahatladım ama ilk başta niye konuştu diye ikilemde kaldım siz olsanız devamını getirir miydiniz emin olmak için yoksa üstünü kapatır mıydınız çünkü bir yandan da cevap veririse diye çok geriliyorsun siz olsanız napardınız

Kızlar, Sevgilimle ilgili şüphelerim var ve fikrinize ihtiyacım var?