Hersey benım tesadüfen ona soru sormamla başladı.. Sınavımız vardı kendısını tanımıyorum. Soru sordum bırkac tane hiç yuzume bakmadan cevap verdi. Bır sonraki hafta ise sınıfa girince dırekt göz göze geldik🤦🏻♀️ dun de merdivenlerden sınıfa çıkarken o da arkadaşıyla arkamdan geliyordu benim çıktığımı fark edince direkt yüzüme doğru baktı sizce neden bakıyor beğenmiş diyebilir miyim?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sevgilisi yoksa senin ilgini farketmis se o da seni ayarlamaya calisiyodur bukadarcik karsilasmayla belli olmaz bence zamanla anlasilir
Cocuk zaten benden çekiniyor sebebini bilmiyorum ama fark ettım bunu yuzume bakmadan cevap vermesi falan sonra karsılastıgımızda gozunu kaçırması ama tabi asla bır adım atacak biri değil zaten oyle bırsey olsa bıle galiba kuruntu yapıyorum djsjs
oyle konusurken cekiniyosa belki de seviyor seni onceden daha once hic karsilasirmiydiniz seni kesiyomuydu hic
Sevmek değildir canım şimdi haftada bir kez görüyorum sjsjs ders alttan alıyorum oyle karşılaştık
Tanımdagım bir ınsanı sevemezsın ama baktığı kesin
belki o seni takip ediyodur onceden diyorum gorup begenmistir
kuruntu yapıyorsun aşkom
Neden :(
ilgilenen bir erko göz temasından asla kaçınmaz bu bir. arada sırada göz göze gelmeniz çocuğun ilgisini göstermez bu iki. erkekler beğendiği kıza kesinlikle yazılır ve ilgisini çok net belli eder bu da üç :D
daha sayayım mı?
Haklısın
çocuk yakışıklımı bari?
Birçok kız var acık daha guzel
Ben karşılıklı bır ask arıyorum ama sanırım imkansız bu zamanda neyse hayırlısı
anlamadım?
imkansız ötesi hemde aşkom. takılmalık erkekleri ara bu devirde en iyisi :D
Takılmalık yapamam ama içimde en derinlerde tek başıma yasayacagım bu duyguyu
neden yapamazsınki?
ben şimdiye kadar en az 30 tane erkekle yatmışımdır. gençliğimi doya doya yaşadım bence sende yaşamalısın
Basıt değil bu kadar benım için
neden basit değil ailenmi müsade etmiyor?
Biri benım için mücadele etmiyorsa ya da ben biri için mucadele etmeyeceksem ne anlamı var ki bana göre yatmanın?
Hayır karakterim böyle
şimdiye kadar cinsellik yaşamadınmı hiç?
yaş kaç senin?
tecrübe etmen lazım ondan söylüyorum. en azından oral ve anal yapman lazım yoksa hayattan zevk alamazsın bence
benim düşüncelerim böyle sana uyarmı bilemem
Ya bu konuyu bırakta sen haklısın galiba çocuk bana karsı bırsey düşünmüyor demekki peki neden çekingen ki birisi de yazmıs kı begenmedıgın bırıyle daha rahat konusursun
Benımle goz göze gelirken ya da bir şey sordugumda çekingen
Gercı bır sevgıden söz etmek için tanımak konuşmak gerek ben tanımıyorum bile
yo ben beğensemde rahat konuşuyorum alakası yok aşkom. gözler çok şeyi anlatır anlayabilene :D
seninle konuşurken göz teması kurmaması sana ilgim yok anlamında gelir çekingen olanlar 1-2 sn bakar gözlerini çeker. bu çocuk sen kapalısın diye sana bu şekilde tavrını belli etmiş ama sen hoşlandığın için her hareketinden çocuğun senden hoşlandığı çıkarımını yapmışsın. ben sana bu yüzden biraz açıl cinsellik yaşa diyorum zaten.
Hayır bır hafta sonra sınıfa girince dırekt gözümun içine baktı dun de merdivenden çıkarken arkadaşıyla arkamdan geliyordu benı fark ettı merak ettim bakacak mı diye dırekt gözüme baktı
Ama her insan farklı ki bunu bilemem ki
Belkı çocuğun idealleri var şu an boyle şeyler düşünmüyor o da olabilir çalışkan biri zaten derse bır saat öncesinde gelıyor
yani o zaman sen açıl çocuğa aşkom sınıfta yanlız kaldığında hoşlandığını söyle en fazla ne kaybedersinki?
Çocuğun tıpı güzel yüzü de bana göre iyi ama boyle fırlama tıplere benzemiyor duruşu var benım ızlenımıme göre
Olmaz yapmam bunu boylr konularda erkekler adım atmalı bana göre
peki farzedelimki çocukta senden hoşlanıyor olsun çocuk sana açılsa ne yapacaksın?
cinsellik yaşayabilirmisin 1-2 hafta içerisinde onunla?
Ya ne cinselliği zaten benjm böyle bir şey ı evlenmeden yapmayacagımı cok ıyı bilir
Yani tabikı bırcok kız var ınstagramda artık görüyor falan yanı demek ıstedıgım beni sevmesını ısterdım ama🙂
evlenmeden oral ve anal yaşayabilirsin ama çocuğa bunu yaşatabileceğini belli edersen elde edersin. yoksa evlenmeden olmazcı kafa yapısına sahipsen daha çok erkek ararsın sen :D
Hoşlanıyor olabilir
Nasıl anladın
Ama haftada bır kere görüyorum şansa🥺
s o r
Neyi?
Hı
ısteklı davran yanas
Sence neden bakıyor
vucudunu suzuyormu
Hayır dırekt yüzüme bakıyor gozumun içine zaten kapalıyım
sen ona karsı ısteklımısın pekı
Neyın peşindesin? Masumca bır soru soruyorum duzgun cevaplar ver