Arkadaşlar hayatımda biri var ama yok gibi uzaktan arkadaşım mı bilmiyorum sizce?

Arkadaşlar Merhaba.35 yaşında bir bayanım. Bu yıl çok değişik bir seneydi. Mayıs Ayı gibi birinin işyerine işim düştü. Gittim. Bana her gittiğimde anlamlı bakıyordu. Beni sosyal medyadan ekledi. Kabul ettim. Konuştuk. İlk başlarda çok ilgili davrandı.5 kere cafede görüştük. İlk görüşmemizde durup durarken ayağıma bastı. Sonra çay şekerinin kağıdını ağzına aldı çiğnedi masadan tam kalkacakken masaya doğru püskürttü. Boş kürdanı karşımda ağzına sokuyor. Sınavda karpuz yemiş çişi gelmiş onu anlatıp gülüyor. Masanın altından ayaklarıma bakıyor sürekli. Bir de ciddi bişey konuşsak yüzüme bakıp sürekli gülüyor. Beni evine çağırdı çoğu zaman gitmedim. İşyerinin üst katı boş dedi gitmedim. Bir kere evde kimse yok demiştim. Tüh keşke ben gelseydim dedi. Ailem babam biliyordu konuştuğumuzu. Babamın çalıştığı yere işi düştü. Ordakilere sıraya geçin demiş. Babamın önündeki Suriyeliye öncelik vermiş. Babamla tartışmışlar. Babam Birdaha görüşme onunla dedi. Bana yazmaya devam etti.6 aydır tel nosu yok bende arkadaşlar sadece ınsgram mesajı. Bir gün dolmuşta yanımda bir kadından tel geldi kendine. Kadına çocuğu bıraktın mı dedi. Bende sorduğumda arayan ablamdı engelli çocuğa bakmayı bırakmış dedi onu sordum dedi. Ben sen evlimisin ya da evlenip boşandın mı dedim. İkiside değil dedi çok güldüm buna dedi. Sizce arkadaşlar? Sevgilim mi yoksa uzaktan tanıdığım mı bilemedim. Bir kere de avmde bir kadınla gördüm. Annesi yaşında. O günde görmezden geldi. Durumlar beni çok şaşırttı arkadaşlar.

Arkadaşlar hayatımda biri var ama yok gibi uzaktan arkadaşım mı bilmiyorum sizce?