Arkadaslar sea Size de merhaba inançsız arkadaşlar.
Şimdi bugün manitayla aşagıda görselini eklediğim fotoğrafı çekindik / çekildik artık her neyse. Ben bunu bütün sosyal medya hesaplarım da hatta telefonumun duvar kağıdı olarak , posterini bastırıp duvarıma astırmak istiyorum ama manita ‘ olmaz saçmalama ‘ diyor 🥹
Alt tarafı Facebook köy grubumuzda paylaşıp , instagram’da ‘ kaybettiğin erKEK’e bak ve ağla ‘ tarzında yazılar yazacam 🤔
Manita izin vermiyor , ben paylaşmak istiyorum. Bence bu benim en doğal hakkım.
O zaman başka manita bulup onunla paylaşayım diyorum ona da razı olmuyor 🥹
Siz olsanız ne yapardınız?
Yayında ve yapımda emegı geçen herkese teşekkür ederim
Sen çok haklısın, sevgilin neden izin vermiyor anlamış değilim. Oysa orada bir çok emek var, manitaya söyle böyle dillere destan aşk fotosu asla sahipsiz kalmamalı..
Allah sana kolaylık versin kardeşim, zor bu kadın milletine derdini anlatmak
Bende diyorum KS ye girince bir aşk kokusu alıyorum 🤦🏻♀️ o koku bu soru ve görselinden geliyormuş Allah mutlulugunuzu daim etsin gözlükler rayban galiba orjinal mi? Bir kuru ekmegi bir de ekmegin ucunu bölüsen manita zor bulunur znjxjd nazar deger paylasma sen
Hah esprisine kesin paylaşırdım , ben doğal olmayı seviyorum. Anlık gelişen olaylar ve mutluysam o an paylaşırım ama paylaşmasına izin vermezdim sanırım ne işim var bu halde manitamın sosyal medyasında