Ben görüyorum "evlendik eşim hiç evlenmeden önceki gibi değil" gibi şeyler. İnsanlar nasıl birbirine güvenip evleniyorlar peki?
İnsanlar çok iyi mi rol yapıyor evlenmek için?
Ben görüyorum "evlendik eşim hiç evlenmeden önceki gibi değil" gibi şeyler. İnsanlar nasıl birbirine güvenip evleniyorlar peki?
İnsanlar çok iyi mi rol yapıyor evlenmek için?
Evlenince aşkımız biter deyip her şey çok güzelken ayrılmayacaklarina göre evleniyorlar ve zaman gösteriyor aşkın bitip bitmeyeceğini
Bazı aşklar ilişki içinde bitiyor ama alışkanlıklar yüzünden bu fark edilmiyo ya da yıllardır birbirimizin hayatindayiz sonu evlilik olsun diye düşünüp evlenenler de var
Çok değişmiyor evlenince insanlar ya evlenmeden önce gerçek yüzlerini çok iyi gizliyorlar ya da (ki bu söyleyeceğim çoğunluktur) ufak görüp sorunları görmezden geliyorlar evlenmeden önce. Evlenince de hüsrana uğruyorlar. Bir kadın evlenmeden önce senin dışarı çıkmanı dert ediyorsa tabi ki evlenince dışarı seni salmaz keza adam da öyle. Sevgiliyken eşyalara zarar veren sinirlenince aşırı tepkiler gösteren kişi evlenince şiddeti sana yöneltecek. Evlilik sorunları çözmez.
İnsanlar evlenince değişmez. Sadece, evlendikten sonraki davranışlarını sergileme potansiyeli açığa çıkar. Yani ortada, "evlenene kadar onu seviyormuş, ilgileniyorum gibi yapayım da, evlendikten sonra salla gitsin" diye bir rol yapma durumu yok. İnsanlar aşık olunca kötü huy ve davranışlara karşı ya kör, ya umursamaz oluyorlar. Görmezden geldikleri bu huy ve davranışları zamanla görür, farkeder oluyorlar, sonra da o kişinin değiştiğini zannediyorlar.
Evet oyle bir sey var sen cok degistin ben seni taniyamamissin aşkın gözü kör derler ya işte o bu oluyor görmesini gerekeni görmeyip hatta görmek istemeyip görmek istediklerini görmeye calisiyorlar hayal aleminde geziyor ondan sonrada bunlafi ediyor hic kimse degismiyor görmen gerekeni görmeyip hayal aleminde gezdigin icin öyle oluyor
Cevap
2Cevap
Mecburen değişiyor bunun için evleniyorsun siz siz olun iyice tanıyın evlenmeden önce
Nafaka için evlenir diyerek kadınlara güvenmiyorum ve uzak duruyorum.
Evlilikten uzak duruyorum bu yüzden, sen ne düşünüyorsun
Nafaka için iyi insan rolü yaparsa ne yapacaksın?
Zaten aynı evde yaşayınca daha iyi tanıyorsun insanı. Evlilikte de böyle işte.
maalesef doğru. ama birbirine saygısını hiç bozmayan güvenleri sarslmayan çiftelerde vardır illaki.
Güzel çirkin aramam
@Tomjerry31 dış görünüş anlamındamı
Hihi
Zamanla huy değişiyor çünkü. simdiki senle 10 sene ki sen aynı mı misal
Belki de aşk olmadığı içindir
Aynı evde yaşamadan birini dışardan tanımak zordur
Şans
Aşk işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?