Aranızda 10 - 15 yaş varsa ve sevdiğinden eminseniz mutluysaniz ve sizdede varsa , ona karşı hisler sorun edermisiniz yaşı?
Evet ( sorun ederim )
Hayır ( sorun etmem )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aranızda 10 - 15 yaş varsa ve sevdiğinden eminseniz mutluysaniz ve sizdede varsa , ona karşı hisler sorun edermisiniz yaşı?
sevgili olamadık adını koyamadık ama arada sağolsun hatırlatır kendini yaş 26 40 yaşında flörtüm vardı hiç sorun yaşamadık buluşmalarımız da onu ne kadar çok sevdiğimi değer verdiğimi biliyor ve hoşuna gidiyordu
Yani yaşin pek onemi yok bencede
aynen öyle yaş rakamdan ibarettir önemli olan karakterdir
Yani hakli
Şu an 15 yaş büyük biri ile olsan uygun olmaz ama 35 yaşında olsan olabilir.. belli bi olgunluk uyumu olmalı
Yani mesela sen 38 yasindasin 20 yaşındaki biriyle olurmuydin yani olgubsa 20 de olur 17 de ama olgun degilse ne 20 ne 30
Emin misin?
Ben yaşıma göre çok daha olgumum mesela
Olgunluk bana göre diyeyim her yonden bakmak çeki düzen vermek nerde nasil davramacigini bilmek ve empati yapabilmektir saçma sapan hareketler davranışlar yapmamak ve benzeri.
Bilmiyorum belkide
Buna katılıyorum işte
Biri 40 yaşında 40 yıldır 60 tane düşünür dersek 20 yaşında biri 20 yıldır 60 tane düşünebilir hayatın farkı yani
Neden küçükler çok küçük düşünüyorlar yasanmisliklari yok ve gerçekten olgunluk yok ben 17 yasindayim ve beni görenler hem vücut olarak 25 yasinda gibisin çok olgunsun diyo yeni nesil ne yaşarsa yaşasın olgunlasmak yerine kendilerini bozuyorlar ama büyük yaslarla ayni şeyi düşünüyoruz anlıyor musun ayni yapi yani
Gerçekten olgun olan ya yani olgun görünmek hoşuma gidiyor ama onun için olgun degilim öyle olduğu için olgunum karsidakide öyle olmali
olgun insanlar herşeyi rahatlikla anliyabiliyo yaşamış sonuçta çocuk birini buyutemezsun kendi kendini buyutmesi gerek olgunlastirsanda ne kadar olur yani şeyden bahsetmiyorum mesela olgun olacak ama yaninda cocuklasacak yeri geldiğinde buda olgunluktur beni cezbeder
Aynen öyle
☺😏
Cevap
9Cevap
Evet bence yaş önemli
Çünkü önemli olan yas değil anlasabilme kafaların uyuşması
Benim için problem değil büyük olması belki olabilir ama küçük olması değil
Nasıl yani
Hmm anladım
Bencede
Konuştuğun biri mi var yoksa senden 10-15 yaş büyük olan? 😀
Artık yok..
Hadi ya üzüldüm ne oldu anlatmak ister misin?
Adin ne senin?
Abuzer Kömürcü
Iyi
Evet, sorun ederim. Sadece işte bile jenerasyon farkı çok büyük sorunlara yol açıyor. Kaldı ki aynı hayatı paylaşmak
Hayır değil
Olgun erkek mi seviyorsun Cansu
Bilmem olabilir
Var mı hayatında birisi
Şu an icin yok
Tanışabilir miyiz o zaman
Olabilir
Gel o zaman konuşalım
Yaz
T kp attım
Ederim, o ne öyle
Ben olsam sorun etmem ama kendi görüşün