Sevgilim ile birbirimizi çok seviyoruz ama artık anlaşamıyoruz?

sevgilimle birlikteliğimizin 9. ayı başlarda inanılmaz güzeldik başta arkadaştık sonra sevgili olduk ilk 4-5 ay çok güzeldi arkadaş gibiydik sevgili kardeş birbirimizle dertleşiyorduk yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu aynı okul aynı sınıf aynı dersler her fün beraberdik hiç şikayetçi değildik her gün daha çok bağlanıyorduk beni tüm ailesiyle tanıştırdı her şey inanılmaz güzeldi cok saf bir cocuktu sonra ben onun giyinis tarzınu değiştirdim mutlu olması için her şeyi yaptım o da beni hep mutlu etmişti asla dediğimi ikiletmiyordu son 3-4 aydır sürekli tartışıyoruz sürekli sonra ayrılıp barışıyoruz eskiden korkardı artık alıştığı için umrunda değil gibi evet ağlıyor falan ama sonra barışıcağımı düşünüyor sanırım bana olan sevgisinin azaldığınj düşünmeye başladım bilmiyorum ne yapmalıyım cünkü saygısı azalmış bana karşı hep kavga hep ayrılık ama deli gibi aşığız kaç defa düzelicez dedik söz verdik ama sorun onda o bana karşı tuhaf ve saygısız olduğu için ben de ona iater istemez o şekilde karşılık veriyorum aklım çok karışık

Sevgilim ile birbirimizi çok seviyoruz ama artık anlaşamıyoruz?