İltifat mı, soğuk durma mı, neşe mi, hüzün mü...
Nasıl kalbini fethedebiliriz
Nasıl kalbini fethedebiliriz
Valla benim sevgilim boğa burcu... Bende boğa burcuyum, ama onu mutlu etmek için hiç burcuna bakmaya ihtiyaç duymadım, sadece kendim oldum, ve nasıl varsam öyle davrandım, daha çok hoşuna gittim.
Bence bir boğa burcu erkeğinin bir kızda en çok hoşuna giden şeylerden biri samimiyeti ve doğallığıdır.
Sevgilim en çok makyajsız olmamı seviyor benim.
Kendimizi eleştirmemizi sevmezler, ve kavga çıktımı ortamı sakinleştire bilmeniz gerekir, yani durumu ele alabilmeniz, birinin üzerine beşini koyup eskileri açmak daha çok kavgaya sebep olur ve aranizın kötüleşmesine sebep olur.
En önemli şeylerden biriyse temastır, boğa burçlarının, yani hem kız hem erkek olanlarının en çok hoşuna giden küçük temaslar oluyor, yani ilk buluşma demiyelim de, samimi temas, yani karşı taraftan hiçbir şey beklemediğinizi gösteren temaslar.
Boğa burcu erkeklerinin en çok hoşuna gidenlerden biriyse onların sizden beklediğinizden daha çoğunu yapıp bir türlü onları şaşırta bilmeniz.
Yani beklentilerini aşan türden şaşırtmalar.
Mesela sizden bir şey ister sizde beklentilerinden daha iyisini (abartmadan) yaparsınız.
Cevap
6Cevap
Boğa burcu erkeğini etkilemek için kibarve güçlü bir kadın olmalısın. Güven isterler güvenini hissettirmelisin sevgiden önce güven gelir boğalar için.
Hepsi bende var da kaçıyor bakalım
onu sıkma, kendi özel hayatın olduğunu hissettir.
Bunu deneyeyim
Rica ederim beybi:D
Teşekkür ederim canım
Hafif tatlı inatlaşmalar da olabilir bu arada her boğa erkeğinde işe yaramıştı lwşsaödş
Her dediğini yapmamak gibi mi
Evettt
👍❤️
kırmızı iç çamaşırından hoşlanır
Komik
Soğuk durma sakın üzgünde durma
Dertli olana daha çok yanaşmıyor musunuz
Yoo 😂
Yuksleenler oluyo mu?
Olur
Neden kendimizi ifşa edelim :D
Lütfen
Öfff
Boğa erkeğini etkilemek guctur
Zor adam zaten
İlla ki etkilendiğiniz bi tip de vardır ama.
neşe ve eğlenceden hoşlanırlar
Güler yüz :)
Tersiymiş gibi davranıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?