- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle ki erkek elde edene kadar çok uğraşır kadın hiç oralı olmaz, erkek o kadar ilgi verir ki en sonunda elde eder fakat çok fazla ilgi verdiği için sıkılmıştır artık. Bu yüzden ilgi vermeyi keser ve kadında ilgi vermeye başlar, bu sefer karşısında o ilgiyi göremez...
02 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak bu 🥺🥺
- +1 yıl
O yüzden bir erkek sizinle ilgileniyorsa sizde ilgilenin, karşılıklı yaşayın her şeyi.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler neden değişir; çünkü yaradılış olarak (bir yaratıcı var buna adım kadar eminim, maymun evriminden bahsedenler işi sulandırmasınlar, bir evrim var ancak yaratıcının planladığı bir evrimsel süreç bu) erkekler avcı ruhludur. Ele geçirmek için her türlü plan uygulamaya geçirilir. Bu plan dahilinde ne kadar kolay ele geçirilirsen, o kadar değersiz olursun. İşin içinde emek yoktur çünkü. Sana büyük emekler vererek elde eden bir erkek için değerli olursun çünkü uğruna mücadele ettiği şey, ne kadar uğraştırıcı ve zor ise erkek için o kadar değerlidir. Günümüz hatunları pek çok nedenle, erkeğin mücadele etmesine izin vermeden yaşıyor duygularını. Bazıları sevgi adını verdikleri duyguya dayanarak, bazıları duygusuzca ve bazıları maddi güce bağlanarak erkeği elde ettiklerini düşünürler ancak bu büyük bir yanılgıdır. Çabucak elde edilen her şey önemini yitirir ve bu nedenle özellikle erkekler ilk tanıdığın andaki kişi değildir artık
12 Yorumla- +1 yıl
👍👏
+1 yıl
karşısındaki bayanın tavrına bağlı olduğunu düşünüyorum ben bu durumun.“gönül kaçanı kovalar” zihniyeti ile hareket eden kadınların layıkı olan erkektir böyle bir erkek. eee gönlü kaçanı kovalayan erkek yakaladığı zaman hevesi de kaçacaktır. ne yapacak o zaman? başka "kaçanların" peşine düşecektir00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin bazıları loblarını geliştirmediği için sonuç bu tarz oluyor. Köprüyü geçene kadar ilgi atağı, geçince yaptıklarını nadir bulunan bir maden gibi yapıyor ve değişiyor. Bunun en etkin cevabı garantiye aldım duygusu ve düşüncesi içine girmesi oluyor. Kendini geliştirmiş erkek bir bireyin asla yapmayacağı bir düşünce ve yaşam biçimidir.
11 Yorumla- +1 yıl
Teşekürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar gibi aşık olmuyorlar onlar çünkü onlarınki hedef koymak almak ve bırakmak
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Ne zaman kendine değer vermeyi öğrendin. İşte o zaman her şey çok daha farklı olur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü gerçekten aşık olmazlar.
00 Yorumla Birinci gün tanışıp, kısa bir süre sonra teslim olunmaması lazım. Erkeklerin çoğu kadına cinsel obje olarak bakar ve hedefi bellidir. İlişkide kadını tanımak yerine elde etmenin planlarını yapar. Öncelikle sizin kalbinizi hak etmeli, ruhunuzu okşamalı ve kalbi bir iletişim olmalı. Sonrasın da elbette ki beraberlik olabilir. İlişkiyi öğüterek yola çıkmalısınız, erkeklerin coğu kadınlar gibi değildir. Haz üzerine ilişkiye başlar. Kadınlar ise duygu ve hazzı bir arada ister. Bu nedenle ilişkinin akıbetini ve yönelimini kadınlar sürdürmeli. Belli duygular oluştuktan sonra, teslimiyet olmalı🙂
113 Yorumla- +1 yıl
Erken değil de hissetmiştim, inanmıştım yanılıyorsun işte ben beceremedim bilmiyorum beynim errrrorr
- +1 yıl
Kadınlar daha rahat bir şekilde erkek elde ediyor ama. Fakat normal bir erkek çok zor kadın elde eder
- +1 yıl
@Tınaztepe ben sonrasında beraberlik olabilir dedim herkes kalbindekini anlar. Bol bol kitap okumanızda fayda var. Anlama ve kavrama yeteneğiniz kötü. Ama öncelikle ruhunuz kirli ve bu düşüncelerinizde sapkın görüşlere yol açmış🙃 Konuşmayayım diyorum ama sizde sıradan bir etkeksiniz, beraberlik sizin için de sadece cinsellik demek ki. Ayrıca sizin üstteki berbat yorumunuz da bu: "Yıl 2022 oldu ilişki işlerini ciddiye almayın rahat takılın tavsiyem" kişi kendinden bilir işi🙂🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler elde edince değil bir kadına doyunca normale döner. Siz kadınlar buna değişim diyorsunuz fakat onun adı değişim değil normale dönüştür. Kadınlar olarak ilişkinin başında her şeye önem verirken zaman içinde sizlerde normale dönersiniz. En büyük aşklar zaman içinde bittiği için kadın ve erkek normale döner. Bir erkeğin normalini görüp ona göre o erkekle ilişki kurmalisiniz, bir erkeği ilişkinin başında ne kadar çok zorlarsaniz o kadar çok değerli olmazsınız. Bir erkeğin çevresine (garsona, çalışanlarına, kız kardeşine vs vs) nasıl davrandığına bakıp ona göre hareket edeceksiniz. Sokak hayvanlarını sevmeyen, kendisine hizmet veren garsona kibar davranmayan bir erkek hayatına giren kadına merhamet gösterir mi? Kadınlar güçlü erkek adı altında zengin, yakışıklı, romantic, uzun boylu, kaslı vs vs seçimler yapıp başka bir şeye dikkat etmezse daha çok mutsuz olur.
20 Yorumla
+1 yılDeğer bilmek ve olan değer nedir , yani bunun anlamını bilmek bence olgunluk ve yaşam tecrübesi ister.
Iliskilerde hizli başlayıp sonra monotonluk hayatin gereği oluyor ve aaaa noldu demek yanlış. Bemce olani tüketmeden yasamak en guzeli karşılıklı.
Birde her çiçekten bal almayı seven tarz erkek varsa sende bunu anlarsan uzak dur ya da takıl tercih senin.10 Yorumla
+1 yılSizi elde etmek isteyen erkeklere de o zaman kolay kolay her şeyine olur demeyin. Biraz zamana bırakın ilişkiyi ağırdan götürmeye çalışın. Kızlar her zaman her konuda acele ettikleri için doğru kişiyi bulamıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSürekli bir Test, sürekli tiyatro
acaba şunu yapsam tepkisi ne olurSiz hiç bir zaman kendiniz olamadığınız için olabilir
işin en başlangıcından itibaren erkeği kobay gibi kullanmaya çalışıyorsunuz.
çevrenizden aldığınız mükemmel önerilerle zaten siz hep değişkensiniz o değişkenlik çekilmez oluyordur belli süre sonra
başlangıçta bunu göremeyen erkekler size göre sonra değişik geliyordur😂
Genel olarak gördüğüm kadınlar samimi değil
ek olarak düzgün net olan insanı sıkıcı bulan da sizsiniz
çelişkiler sizi çekilmez yapıyor ve belli açıdan önünüzü göremiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElde etmekten kastın nedir bilmiyorum ama eğer cinsellikse bir erkeğe seninle yaşayabileceği en güzel, en özel şeyi vermiş oluyorsun bu yüzden artık sana dair bir heyecanı, arzusu kalmıyor o yüzden sıkılıyor. Tabi seven erkek için söylemiyorum, sadece cinsellik için ilgi gösteren erkekler için geçerli bu durum.
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılElde etmek için gereğinden fazla çaba sarfediyor ya erkek. Zannediyorki bu çabalara mükkemel bir hatun denk gelecek. Beklenti yükseliyor.
Ama bakıyor hatun boş, hatun fos, hatun cacık. Ulan ben bunun için mi g.. tümü bu kadar yırttım diyor. Bir aydınlanma geliyor sonra. Bütün hevesi, heyecanı kaçıyor.
00 YorumlaElde olmayın sizde. Herkesten her an gidebilirmişsin hissini verin. Olması gereken de budur. Herkes herkessiz yaşayabilir. Tamamen duygularınızla hareket etmeyin. Mantık her zaman arka planda çalışsın.
02 Yorumla- +1 yıl
@Tınaztepe benim gibi duygusuz umursamaz ve mantıklı kadınlar için bu durum geçerli değil haha
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım insan böyle..
Elde edene kadar en değerlidir sonra en değersiz olur...
Neden? Çünkü elde edilmiştir ve bir başka elde edilecek canlı aranır.02 Yorumla- +1 yıl
Üzücü 🥲
- +1 yıl
Maalesef üzücü ama hayatın gerçekleri...
Her an hepimizin başına gelebileceği için buna Fransız kalmamamız lazım.
+1 yılbilmem basitliklerindendir. cunku bu kendini tatmin etme duygusudur. ben boyle biseye hic gerek duymadim. elde etmek istediklerim bi iki kadin olamaz. elde etmek icin zamanimi ayirdigim sey cok daha buyuk bisey. 😌
00 YorumlaSeviye olarak görüyor sanırım. Bunu elde ettim bir sonraki seviyeye ilerleyin gibi. Biraz da siz ilişki başlayana kadar çok uğraştırıyorsunuz, birliktelik başlayınca da aynı şekilde devam etsin istiyorsunuz. Yorucu oluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü slde etmek ister o ona elde edilmeyecek gelir elde edincede seninde onu sevdiğin için soğur çünkü o senin onu sevmeni istemiyor sen onun için elde wdilmeyecek kadar zorsun
10 Yorumla
+1 yıl
Paralel evrende sen.
01 Yorumla- +1 yıl
evet ksbzjxkx Erkekler silinsin yeryüzünden mümkünse duygusuz mahluklar
Dosteyvskinin bir sözü vardır: insan bişeyleri elde etmek için çabalar, elde edince kenara atar, gerçek değerini ise onu kaybedince anlar diye. Bunu idrak edemedikleri için elindekinin kıymetini bilmiyorlar sonra da pişman oluyorlar. Ama böyleleri hakediyor😒
00 YorumlaÇünkü çocuk yapmak için gerekli işlem tamamlanmış oluyor. Genlerini yaymak için diğer dişilere de tohumlarını saçma eğilimindedir. İnsan beyni de, hayvan beyni gibi işler bu konuda.
00 Yorumla
+1 yılElde gördüğü an değişir elde edince değil. Hiçbir zaman tamamen onsuz yapamıyor gibi gözükmemek her an bir yanlışı olduğuna gidebilecek gibi durmak gerekiyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılCunku o zaman o kadini yonlendirdigi zaman biraz kole gibi kullaniyor ve bu duygu olunca kadini vok zayif goruyor istedigini yaptirabiliyor bu gucu kadin vermezse tam tersi oluyor
00 Yorumla Kadınlardaki gibi hırs var çünkü elde edene kadar bir savaş veriliyor zafer elde edilince her şey normale dönüyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılmarjinal fayda azalır çünkü. düşün karnın aç elma buldun bir tane. elmadan aldığın ilk ısırık mı son ısırık mı daha güzeldir?
00 Yorumla
+1 yılÇünkü ne yaparsa yapsın gitmeyen birini avucunun içinde görür. İnsanın bazı sınırları olmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl25 gün sürdü boşanmış arkasında bana kaç erkek onu eve götürdü üzerinde kaç erkek zıpladı dediler ayrilmadim. İlk sarıldığım kadondi. herkes becermis bile olsaydı eşim yapacaktım. Uyuşturucu kullanmış yakaladım. Sutladim
00 Yorumla
+1 yılDeveye dikeni insana skeni demişler bırak ne hali varsa görsün beni sevsin diye uğraştıkça kendini bi bog sanıyor
00 YorumlaYani kadınlarda değiştirmeye çalışıyor karşılıklı bir durum sanırım
02 Yorumla- +1 yıl
Erkeğin istediği TC kızı çok sıkmasın aramasın istediğim yere gidiyim kız arkadaşlrm olsun vs yok öyle bir dünya
Çünkü karşısında pasif birini görünce elde eder ve işini gördükten sonra hic bisey olmamaış gibi çekip giderler
00 Yorumla
+1 yılHepsi aynı değildir bence dee sen birinden yara mi aldın
014 Yorumla- +1 yıl
Evet 🥺😞💔
- +1 yıl
Yaa belliydi zaten sorduğun sorulardan☹️ Aldattı mı yoksa terk mi etti noldu
- +1 yıl
İkisi de değil beni sevdiğini söylüyor ama hiç bir şey yok dünde çok kötüydüm o kadar aradım ama maç izliyor asla açmadı 😞😞😞
- +1 yıl
Öyle değildi çok değişti yediremiyorum artık 🥺🥺
- +1 yıl
Ona söyledin mi içinden geçenlerden haberi var mı
- +1 yıl
Hayır sadece çok kırıldım ve ağlıyorum söylesem de bir şey değişmeyecek gibi
- +1 yıl
Yine de söyle belki bir şeyler değişir. Degismese bile içine atmamak için söyle haberi olsun en azından.
- +1 yıl
degismiyorlar kizlar ugrasmayin bosunaaaa 😑
- +1 yıl
Çok safım
- +1 yıl
hepimiz öyleyiz ask tek degilsin jksfjdk
- +1 yıl
@Tınaztepe haklısın bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi nedir bilmiyorlar o yüzden. Işimi görsün, bedenim tatmin olsun yeter. Ama sevgi ve ruh yönünde hep boşlukta olurlar.
00 Yorumla
+1 yılElde eden erkek değişir, adam olan değil.. Keyifli günler..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaşabildiği her şeyin nankörüdür.
00 Yorumla
+1 yılÇok istediğimiz ayakkabıyı alınca niye eskisi kadar değerli olmaz 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılBuna bir çok kez şahit oldum erkekler nadir duygusal yaklaşırlar
00 Yorumla
+1 yılerkek kadın fark etmez elde edince biter sıkılır
00 Yorumla
+1 yılElde eden herkes değişir istediğiniz şey “o” değildir, “o”nun hayalidir.
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilmiyor. Elde edincede. Ha böyle miymiş diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes değişir elde edince. Almayı çok istediğin bir nesneye uzaktan bakarken iç geçirirsin ama aldıktan sonra o eşya senin için sıradanlaşır. Burada da aynı durum geçerli.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem daha öyle bir durum yaşamadım ki elde ettiğim kişi ömrüm olacak kadındır değişeceğimi sanmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Hepsi başta böyle konuşuyor
- +1 yıl
Herkes inanmak istediğine inanır kimseyi kendime inandırmak zorunda değilim
- +1 yıl
Sen bir erkekle veya hayatına giren erkeklerle problem yaşadığın için herkes seninle aynı problemi yaşayacak diye bir kural yok senin hayatına girenle başkası aynı olacak diye bir kuralda yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü kadının elindeki en büyük güç cinselliğidir. Cinselliği erkeğe verdiği an o gücü kaybeder
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılamacına ulaşmıştır artık ve elde etmek için çaba göstereceği bir şey kalmamıştır.
00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişiyor kimi kaybetmemek için kimisi de hemcinse çok güvendiği için değişmesi normal. koy postayı gitsin yenisini bulursun nasıl olsa markete şeker satılır gibi 🍬
00 Yorumla
+1 yılBenim hiçbir sevgilim bugüne kadar böyle diyemedi çünkü ilişkinin her aşamasında kusursuz ilgi gösterdim. Ama onlar kimi zaman mesajlaşmayı ve arayıp konuşmayı bile çok gördüler
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılzaferın tadını cıkarmak gıbı dusun ya da o elde etme cabasının heyecanı bıttı gıbı de dusenıbılırsın yenı heyecanlar yaratmaya calıs
00 Yorumla
+1 yılErkeği değiştiren partneridir. Erkekleri suçlamayı bırakın artık
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç bir şey yapmadım
- +1 yıl
Bence birdaha gözden geçir davranışlarını
+1 yılBunların beyin yaşı çocukluk çağında takılı kalıyor da ondan
10 Yorumlaİlişki de cinsellik varsa erkek o kadına değer vermez
00 YorumlaÖyle değil kadınlar fazlasını bekleyip bulamadığı için öyle sanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılinsanın doğasında bu var elde edince sıkılır
00 YorumlaHiç bir zaman değişmedim tam aksine daha çok sahiplendim asıl kadın elde edince değişiyor
00 Yorumla
+1 yılKuyruk acın çok büyük senin.
04 Yorumla- +1 yıl
Evet hep aynı şeyler sıkıldım artık 🥺🥺🥺
- +1 yıl
Joker haklarınızdan biri olan sevgili değiştirme joker hakkınızı kullanabilirsiniz.
- +1 yıl
Değiştiriyorum ama yine aynısı çıkıyor ahahahahahha
- +1 yıl
Eskiyle ve geçmişle uğraşma. Geleceğe ve önüne bak. Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı. Sana ben gerek tatım.
Cepte görmeye başlarda ondn
03 Yorumla- +1 yıl
Hepsi aynı
+1 yılİşte bu yüzden elde ettirmeyeceksin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılFirsatci olan değişir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılKolay elde ediyorsa bir önemi kalmıyor sanırım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBazi kadınlar da öyle oluyor
00 Yorumla Tamamen senin hüsnükuruntun
00 Yorumla
+1 yılçok basit
aşk yatak odasına kadar00 Yorumla
+1 yılPompacı tayfa bunu yapar
00 Yorumla
+1 yılKarekteri oturmamıştır, köptüyü geçme olayı
00 YorumlaElde edene kadar çok çektiriyorsunuz da ondan
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!