3 sene önce ilk defa bir kıza aşık oldum hiç sevgili olmadık. şu an unuttum onu aklıma bile gelmiyor. Ama ondan sonra kimseyi sevemedim duygularım yok olmuş gibi hiç hevesim yok içimden gelmiyor. Oda aklıma gelmiyor. Bu normal mi sizce?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duygular yoğun yaşandığı için tükenmiş oluyor bir nevi. Normal...
Birdaha sevemeyecek miyim sen yaşadın mı bunu
Benimki biraz karışık yaşadım diyebiliriz ama karşıma çok daha iyi ve sevgi dolu birisi çıktı şükür, şimdi aşık olmak insanı aptal hale sokar ya ben onu aklı başına bir halde seviyorum o yüzden güzel bir durumdayım sana da aynısını dilerim
Benimkisi tamamen saçmalıktı ergenlikti zaman geçince anladım aslında şu an biri var hoşlanıyor muyum bilmiyorum ama o ilkteki gibi aklıma gelmiyor mesela
Bu olgunluk döneminize denk geldiği için bence, ve artık o yoğun duygular yerini bana göre biraz da mantığa bırakıyor artık o çocuksu saf heyecanlar pek olmuyor öyle
Aynen öyle oldu kıza birsey hissetmiyorum ilerde vazgeçerim üzülür diye hiç konuşmamistim ama anlıyorum ki artık o ilkteki gibi hissedemeyecegim ama yine üzmekten korkuyorum
Bence bu korku bile sizin iyi niyetli olduğunuzu gösteriyor yani güven problemi olan birisi olabilirsiniz ama yaşamadan anlayamazsınız ben de öyleyim çünkü sizi anlıyorum
Sence konuşmalı mıyım kafa yapımız ayni ortak hobilerimiz var aynı iş yerinde çalışıyoruz zaten, üzmekten korkuyorum o uzulurse ömür boyu içimde kalır o
Bence evet çünkü bu sefer de sizin içinizde kalacak. Belki yaşam boyu unutamayacaksınız keşke konuşsaydım pişmanlığı yaşamamak için konuşmalısınız. Bir de şunu söyleyim ki bu iyi niyetinizi ilk başta karşı tarafa belirtmeyin insanlar iyi niyeti çok çabuk suistimal ediyorlar umarım her şey gönlünüzce olur.
O öyle birisi değil bence ya çok düşünceli tanıdığım kadarıyla tabi bi yandanda yalnızlığa alıştım hiç bozmasam mi diyorum
Birde bi olay yaşadık onu sormak istiyorum sana kıskandı mi anlamadım ya da bende yanlış dusunuyor olabilirim
Denemekten zarar gelmez ve bence bir ömür yalnız geçmez. Tamam yalnızlık güzel hatta kendimize ördüğümüz koruma duvarlarımız var onları yıkmak çok zor, üzülmemek için önlem alıyoruz ama risk almaya değer görüyorum
Ya bak geçen şey oldu biz aynı yerde çalışıyoruz benim kuzenim gelmişti ziyaretime uzun zamandır görüşmüyorduk sarıldık falan oda gordu bizi. Ondan sonra bana suratı asık gibi geldi beni görünce yolunu falan değiştirmeye başladı sence kıskandimi yoksa ben çok yanlış mı anladım
Anlattıklarına göre kıskanmış görünüyor çünkü neden durduk yere yolunu değişsin peki sizin aranız nasıl normalde bu şekilde daha iyi anlarız
Sadece iş için konuşuyoruz ara verdiğimiz zaman konuşuruz bazen çok değil ama
çok samimi değiliz
Bence ağzını aramalısın hemen açılmak zor geliyorsa ufak tefek sohbetlere girin devamı gelir bence
Bak şimdi böyle bi içim daraldı kötü hissettim kendimi
Bence kötü hissetmene gerek yok akışına bırak
Aslında şu an mesaideyiz ikimiziz ofiste
Öyle mi çok güzel tam fırsatı hadi konuşmalisinn
nasıl baslaticam sohbeti
Nasılsın günün nasıl geçti tarzında sorular olabilir
uzun zaman sonra ilk defa biri için heyecanlandigimi hissettim birazdan gideceğim peki kuzenimle ilgili birsey demelimiyim belki sevgilim sanmistir onu
Hayır o sormadan hiçbir şey deme biraz merak etsin azıcık gizemli olmak iyidir
Dogruda belki soğuk yapabilir sevgilim sanip
Neyse ben gidiyorum yanına 2 de cikicaz
Bol şanslar rahat ol aksın sohbet
umarım olabilirim 😀
merhaba dün konuştum
Aa nasıl geçti
Bilmiyorum ya normal konuştuk biraz heyecanlandım ama iyiydi arada sessizlikler oldu o kötüydü
Olsun zamanla devamı gelir
arada bakışıyoruz
Sence iş çıkışı yemeğe davet etmeli miyim yoksa erken mi
Bence şu an için biraz erken birkaç gün daha bekleyebilirsin
haklısın
Ben galiba birseyler hissetmeye başladım
Son durum nediir
Dün o kuzenimi sordu kim diye
Yaaa bak demek ki kıskanmış
ama kızardı baya sorarken çok tatlıydı o an
mesaj atsam mı bilemedim
Yaa numarası var mı
evet var ama ne yazicam onuda bilmiyorum
Bence şimdi bekle sabah günaydın güzel bir iş günü olsun de, mesainiz var mi
Evet çalışıyoruz ama şu an aynı yerde değiliz farkli bir binada
Ne iş yapıyordunuz
Yazılım şirketindeyiz
Anladım şimdilik beklemelisin dediğim gibi aceleye gelmesin
Sabah günaydın yazdıktan sonra nasıl devam ediyim hiç anlamıyorum bu islerden
İnan ben de anlamıyorum hsjsj ama zamanla enerjiniz uyarsa sohbet edersiniz güzel olur şimdilik tutukluk olması normal, günaydın dersin işte o da günaydın diye karşılık verir ama merak ettiğim şu, mesela siz yarın işte diyalog halinde olacak mısınız eğer olacaksanız mesajla devam etme bence
Önceden konusmazdik ama şimdi konuşuyoruz
bugün bi çocukla gördüm onu
Aaa noldu
Sabah oturuyorlardı bilmiyorum kim hiç görmemiştim daha once
Seni gördü mü peki
evet gördü
Tavrı nasıldı
Uzaktan gördüm sadece baktı bugün konuşmaya gitmedim hiç yanına sürekli bakıyordu bana dogru
Hmm aranızda bir şeyler olabilir ikinizin de ilgisi var
o kimdi deli gibi merak ediyorum belkide normal arkadaşı çünkü aynı olay benim basimada geldi 😁
Öyle bir şey çıkar umarım yakında anlaşılır zaten, ay ne güzel heyecanlı gidiyor
yine mesaideyiz
Aa ne güzel görüyor musunuz birbirinizi
evet
Selam
Selamm
Dün iş çıkışı yemek yedik
evine bıraktım arabayla
Tam inerken yanağımdan öptü
Ayy nasıl hissettin, siz baya filmlerdeki sahneyi yaşamışsınız
İçim bi hoş oldu karnım ağrır gibi değişik bi histi öptü birsey demeden indi zaten
Eve gidince mesaj yazdım ama opmesiyle ilgili birsey konuşmadık
Bugün yeniden bulusucaz
Ay bu sefer nerde, yine yemek mi yiyeceksiniz
Ben arada şarkı söylüyorum bi kafede oraya çağırdım
Biz sevgili olduk 😁
Aaa hadi hayırlı olsun
Teşekkürler aslında tam neyiz bilmiyorumda karisik
Biraz soğuk yapıyor gibi ya da ben yanlış anladım bilmiyorum
Ben anlamıyorum sen belki anlarsın
Şimdi dün yine dışarı çıkmıştık biz akşam eve bıraktım evde bir sorun vardı ona baktım oturduk biraz sonra birseyler oldu yakinlastik ama çok ileri gitmedik ben durdum. O gün çok güzeldi ertesi gün biraz soğuk gibi geldi is yerinde bugün dışarı çıkalım dedim isim var dedi bahane gibi geldi ama emin degilim sence neden boyle yapıyordur öyle küslük falan yok sadece durgun gibiydi
orada misinnnnnn
Halloldu galiab
gün gelir biri çıkar karşına ve pat diye aşık olursun. İçinden gelmemesinin sebebi daha o kızın karşına çıkmamış olması
Galiba çıktı
Kendine gel garip garip şeyler düşünme, bol bol bira iç.
Bende böyle oldum ama tam unutamadım arada geliyor aklıma birini içinden gelerek sevmen lazım sonra geçiyor
gayet normal bendede bu durum var