Ben malı mı biliyorum diye bir tabir varya karşındaki insanı kasinin kalkmasndan gözünün segrmesinden anlarsn ne demek istedgni hal ve hareketi ondan anlıyorum tabi bı de hislerim kuvvetli olunca en büyük sahitim onlar her şey çıkıyor patpat ortaya o zmn
Eşinizin veya sevgilinizin sizi aldattığını nasıl anlarsınız?
Hislerim aşırı kuvvetlidir ve zaten erkekler bu konuda hiç profesyonel değil kadınlar oldukça zeki ve hisli olur genelde erkekler kolay ele veriyor kendini ya fazla ilgilenir ilgiden sıkar seni ya da hiç ilgilenmez ilgisizlikten kavga çıkarttırıp ayrılmanı sağlar çünkü ilgi görmek kızlar için önemli bir şeydir en ufağından kendini değerli hissedersin çok ilgi gösterip kendini çok değerli hissettiğinde altında bişey ararsın mutlaka bu hayırdır böyle değildi noldu buna diye
saalaga yatarak. gordugun ufak aciklarini gorunce ustune gitmiceksin. gormezden geliceksin. cogu aavel ufak bi acik gorunce direk. gider konusur. sanki yanlis yapmayi dusunen aldatmaya megili olan insani tutabilecek gibi. sen bi acik yakalayip ona bunu sordugunda o zaten bi yalan kilif uydurup inkar edecektir. ama sen gormezden gelirsen salaaga yatarsan bu kisi seni uyuttugunu dusunup. daha da rahat olacaktir dahada acik verecektir. ama sen her acigi yuzune vurursan eger. buda haaa bu fark ediyo daha gizli ve daha dikkatli dahada profesyonel olmaya itersin karsindakini. bu yuzden isi zorlastirma. rahat birak gorme. sen gormedikce o zaten gozunun onune kadar tasiyacaktir pisligini.
sakin acele etme guzellik. bazi insanlar surda hata yapiyo. uyarirsam yanlistan vazgecer gibi. ama mantiken bu yola bas vurabiliyorsa birisi. sen bunu bi kere durdurursun ama bir baska iliskisini bu sana gostermezki cok daha gizli halleder isini. aldatmaya megili varsa bi insanin o karekter degismez
Bunu denedm ve senin dedgn gbi oldu başta kaç defa uyardm ama huylu huyundan vazgeçmiyor Madem huylu huyundan vazgeçmiyor bnd beni canım yerine koymasının bedelini odeticm görsün baklm ağzına edim de canım kimms
unutma bunu bu hayatta cevrendekileri degistirmek degil. sadece tanimak icin girisimlerde bulun. tani ve bak sana denk biriyse uyuyosa devam et uymuyosa sktr et.
olaganin disinda seyrediyorsa duygu ve yansimalari... ama paranoyak olunuyir... en iyisi husnu zanni inadını surdurerwk illaki bir gun ortaya cikar rahatligiyla ilerlemek lazim