7 senelik bir arkadaşım var kendisi 1 senelik evli yeni çocuğu oldu neyse bugün aradı işte konuştuk benim de şu an hayatımda birisi var ve ciddi düşünüyoruz ama arkadaşıma ilişkimle ilgili şeyleri anlattığımda bana güldü durdu.. misal evden bahsediyorum diyorum evi var ama bodrum kat bende istemedim oturmayı en azından yüksek girişte olsa bile ev istiyorum dedim diyorum. Arkadan annesine anlatırken gülerek anlatıyor bunu. Yani evlisin çocuğun var biraz hayatı ciddiye alması gerekmez mi?
Evlenince çalışırım o da çalışmamı istiyor zaten dedim ayy çalışıp ne yapacaksın otur evde diyor dedim ki ben birikim yapıp biraz daha refah içinde yaşamak istiyorum başka düşüncelerim var dedim ona da gülüyor.
Sonra işte ailesiyle tanışmaya gitcektik diyorum " ee annesiyle hiç telefonla konuştunuz mu " diye soruyor bende dedim ki yok konuşmadım konuşmam gerekmez ki yüz yüze tanışacağım zaten dedim, " ayy öyle olur mu ki konuşmadan" diyor "ben kaynanamla önce telefonda konuştum ilk öyle olur" diyor. Bende dedim ki seninki öyle benimki böyle dedim. Bana diyor ki beni güldürdün ya allahta seni güldürsün.. derdi ne bunun allah aşkına.
Hayır yani ilişkimin olması ciddi düşünmemiz falan ona niye bu kadar gülünç gelebilir ki? Kendisi severek bile evlenmedi ben onu bile yüzüne vurmadım hiçbir zaman. Hiçbir zaman da onun saçma sapan evliliğine gülmedim etmedim her zaman yapıcı konuştum. Bir daha ona ilişkimi asla böyle anlatmam yani. Arkadaşım diyordum ama demek ki içinde bana karşı bir kin duygusu beslemiş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer